نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه تکنولوژی استفاده از ازن در گندزدایی آب فاضلاب

فهرست مطالب

فصل اول:

تکنولوژی استفاده از ازن در گندزایی فاضلاب

مقدمه :

یک سیستم گندزدای ازن شامل اجزاء زیر است :

ژنراتور های ازن بر اساس موارد زیر رده بندی می شود:

کاربرد :

محاسن و معایب :

محاسن :

معایب:

قابلیت اجرا :

بهره برداری و  تعمیر و نگهداری :

هزینه  :

فصل دوم: استفاده از ازن درنیروگاهها

۱-شیمی ازن

۲-تولید ازن

۳- استفاده از ازن برای تصفیه آب و فاضلاب

۱-۳ تاریخچه ازن در اروپا و آمریکا

۲-۳- تاریخچه تصفیه آب با ازن در ایران

۴- تصفیه آب برج‌های خنک‌کن بوسیله ازن

۱-۴-مکانیزم صرفه‌جویی انرژی و جلوگیری از ایجاد بیوفیلم در تجهیزات برج خنک‌کن تر

۲-۴- انتخاب تکنولوژی

۳-۴-  پتاسیل‌های این روش

۴-۴- کاربرد

۵-تصفیه فاضلاب‌های صنعتی با ازن

۶-حذف فلزات سنگین در فاضلاب‌های صنعتی

فصل سوم: آب معدنی

مقدمه:

آب معدنی:

انواع آب معدنی : 

۱) سطحی یا ژئوترمال :

۲) عمقی یا ژوونیل:

۱) چشمه های معدنی

۲) چشمه های گاز دار :

اختصاصات آبهای معدنی :

اختصاصات شیمیایی :

گازها :

املاح محلول :

۱- املاح تام

۲- هالوژنها

آرسنیک :

کربن و کربناتها :

سیلسیم  :

کاتیونهای قلیایی :

آلومینیوم :

- تصفیه آب :

- شفاف کردن آب : ( clarification)

- مراحل شفاف سازی :

- ته نشین سازی ( Sedaimentation)

- فیلتراسیون ( Filteration)

- انواع فیلتر ها :

- کلر زنی ( Cloronization )

- استفاده از اشعه ماورابنفش:

 - معایب این روش :

۳- پر کردن آب معدنی در بطری :

فصل چهارم:

 بررسی اثر فیلترهای مستغرق همراه با ازن در تصفیه بیولوژیکی فاضلاب خانگی

چکیده:

مقدمه

روش بررسی:

روش بررسی:

یافته ها:

بحث:

فصل پنجم: حذف سیانید در آبکاری

چکیده

خلاصه مبحث

بخش ۱ فصل ۵- اکسیداسیون شیمیایی

مقدمه

کلر و ویژگیهای آن

بخش دوم از فصل ۵: منابع فاضلابهای سیانیدی و روشهای حذف آن

مقدمه

صنعت آبکاری الکتریکی

تعریف آبکاری الکتریکی:

پسابهای شستشو

ویژگیهای پساب های آبکاری

کلریناسیون در محیط قلیایی

ازناسیون

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه تکنولوژی استفاده از ازن در گندزدایی آب فاضلاب ,
:: بازدید از این مطلب : 620
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه تکنولوژی تولید ماکارونی

فهرست مطالب

مقدمه و تارتخچه  ……………………….. ۱

فصل اول

۱-۱- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی .. ۴

۲-۱- بخش دوم : انواع ماکارونی …………… ۱۰

۳-۱- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی. ۱۸

۴-۱- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده ۲۰

فصل دوم

۲-۱- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده ……. ۲۴

فصل سوم

۱-۳- بخش اول : ساخت ماکارونی…………….. ۳۷

۱-۱-۳- روشهای ساخت انواع ماکارونی ………… ۳۸

الف: روش غیر پیوسته …………………. ۴۰

ب: روش پیوسته ………………………. ۴۱

۲-۳- بخش دوم:‌ انتقال دهنده ……………… ۴۲

الف: انتقال دهنده‌های افقی ………………. ۴۳

ب: انتقال دهنده‌های عمودی ……………….. ۴۳

عنوان                                       صفحه

ج: انتقال دهنده‌های بادی ………………… ۴۳

فصل چهارم :

۱-۴- بخش اول : خشک کردن ………………… ۴۶

الف) خشک کردن اولیه ……………………. ۴۸

ب) خشک کردن میانی ……………………… ۴۹

ج) خشک کردن نهایی ……………………… ۴۹

۲-۴- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز ۵۳

۳-۴- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن … ۵۵

فصل پنجم

۱-۵- گرمخانه‌های ماکارونی ……………….. ۵۹

فصل ششم:

بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک   ۶۳

بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد . ۶۴

فصل هفتم

۱-۷- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول … ۶۷

فصل هشتم

۱-۸- بخش اول : بهداشت کارخانه …………… ۷۰

الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید ….. ۷۰

ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار ۷۱

ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار ……………. ۷۱

فصل نهم :

۱-۹: بخش اول آزمایش شیمی ……………….. ۷۵

الف) تعیین pH ماکارونی …………………. ۷۵

ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب     ۷۵

ج) آزمایش رطوبت ……………………….. ۷۶

۲-۹- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت ……… ۷۷

الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار ……………. ۷۷

ب) دستور  تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ …… ۷۸

پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار ………. ۷۹

ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی ……. ۸۱

ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس ………….. ۸۲

ج) طریق کشت کپک………………………… ۸۳

۳-۹- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه .. ۸۳

۴-۹- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی ۸۸

فصل دهم:

۱-۱۰- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی .. ۹۷

فصل یازدهم:

بخش اول : بحث و نتیجه‌گیری ……………… ۱۱۲

بخش دوم: پیشنهادات ……………………. ۱۱۳

بخش سوم: مقاله

بخش چهارم: منابع ……………………… ۱۱۷

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه تکنولوژی تولید ماکارونی ,
:: بازدید از این مطلب : 577
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی

فهرست مطالب

فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی

فصل اول   : کلیات
پیشگفتار
مقدمه
تعریف موضوع
اهمیت موضوع
فصل دوم   : مراحل کنسروسازی
انتخاب مواد اولیه
۱-۱- میوه و سبزی
۲-۱- فرآورده های دامی
۳-۱- نشاسته در صنایع کنسرو
۴-۱- استفاده از شکر در کنسروسازی
۵-۱- استفاده از نمک در کنسروسازی
۶-۱- اسیدهای آلی
الف- اسید سیتریک
ب- اسید مالیک
پ- اسید فسفریک
۷-۱- سایر مواد اولیه
درجه بندی مواد اولیه
تمیز کردن مواد اولیه
آماده کردن ماده اولیه
۱-۴- جدا کردن پوست میوه
۲-۴ دم گیری و جدا کردن هسته، Triming Coring
3-4 قطعه – قطعه کردن، Slicing
4-4- استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها
بلانچینگ، Blanching
آزمایش کفایت عمل بلانچینگ
پر کردن در بسته Filling
تخلیه هوا و گازها Exhausting
2-7- خارج کردن هوا با استفاده از روش های مکانیکی
۳-۷- خارج کردن هوا با استفاده از تزریق بخار
درب بندی قوطیهای کنسرو Seaming
عوامل موثر در درب بندی
ارزیابی درب بندی مضاعف
روشهای اندازه گیری فاکتورهای درب بندی
۹- فرآیند حرارتی کنسروها
۹-۱- پخت محصول
۹-۲- حرارت دادن به منظور استرالیزاسیون محصول
۹-۳- دستگاهها و روش های حرارت دادن کنسروها
۹-۳-۳- روشهای استرلیزاسیون پیوسته
۹-۳-۴- استرلیزاسیون – بوسیله بخار اشباع شده
۹-۳-۵- استرلیزاسیون با استفاده از آب داغ
۹-۳-۶- استرلیزاسیون با استفاده از شعله
۱۰- سرد کردن بسته های کنسرو
۱۱- کد گذاری و برچسب زنی قوطیهای کنسرو
۱۲- کارتن گذاری و نگهداری قوطیها
تعیین زمان ماندگاری کنسروها Shelf – Life
بحث میکروبیولوژی قوطیهای کنسرو
فساد کنسروها
طبقه بندی کنسروها و آلودگی آنها
۱- کنسروهای با PH بیش از ۶/۴
۲- کنسروهای با PH مساوی یا کمتر از ۶/۴
بی هوازی های بوتیریک
۲) مخمرها
۳)کپکها
۴) باکتریهای اسیدلاکتیک
شاخصهای کیفیت محصول
شاخصهای ایمنی مواد غذایی
آزمایشهای میکروبی اختصاصی کنسروهای مواد غذایی
روش آزمون
برداشت نمونه از مواد غذایی محتوی در قوطی کمپوت
۱-۱- تهیه اولین رقت از ماده غذایی
۱-۲- تهیه رقت مورد لزوم از قسمت مایع قوطی
۱-۳- تهیه رقت مورد لزوم از قسمت جامد قوطی
محلولهای رقیق کننده
روشهای شمارش میکروبی
- روش شمارش عمقی Pour Plate
- روش شمارش سطحیSurface Plate
- روش شمارش توسط صافیهای غشایی
محیطهای کشت آزمایشگاه میکروب شناسی غذایی
سترون سازی با گرما
تأثیر سترون سازی بر مواد غذایی
۱- تأثیر بر روی رنگ
۲- تأثیر بر روی طعم و رایحه
۳- کیفیت تغذیه ای
محاسبات حرارتی استریلیزاسیون کنسروها
۱- هدایت Conduction
2- انتقال حرارت به روش جابجایی Convection
3- روش تابش یا تشعشع
اثر PH در استریلیزاسیون کنسروها
طبقه‌بندی مواد غذایی بر اساس PH
مقاومت حرارتی اسپرها
کنترل استریلیزاسیون کنسروها
معرف‌های استریلیزاسیون
بسته ‌بندی کنسروها
۱- قوطیهای فلزی
ورق‌های فولادی
قلع اندود کردن
لاک اندود کردن (پوشش لعاب)
خصوصیات لاک مورد استفاده
۲- شیشه
مزایا
معایب
۳- بسته‌بندیهای پلاستیکی سخت
۴- بسته‌بندیهای قابل انعطاف و مقاوم در مقابل حرارت
استانداردهای قوطی کنسرو
خوردگی قوطی فلزی
انواع خورندگی
عوارض ناشی از خوردگی در قوطی فلزی
روشهای جلوگیری از زنگ‌زدگی قوطی
علل تورم قوطی‌های کنسرو
تغییراتی از قبیل زنگ‌زدگی سطح داخل قوطی
تغییر رنگ
رسوبات کریستال مانند
علائم ظاهری فساد قوطی‌های کنسرو
بازرسی ظاهری
۱- مشاهده
۲- آزمایش با دست
۳- دقه کردن
آماده کردن قوطی‌ها برای باز کردن و نمونه برداری
نمونه برداری
آزمایش قوطی
آزمایش درز قوطی
آزمایش شیمیایی قوطی‌های کنسرو
تشخیص استریل بودن قوطی‌ها
بسته‌بندی و نشانه گذاری
فصل سوم   : فرآیند تولید
رب گوجه فرنگی
بخش اول
۱-۱- پیدایش گوجه فرنگی
۲-۱- ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی
الف- کربوهیدراتها
ب- پروتئین و اسید آمینه
ج- اسید
د- ویتامین‌ها
۳-۱- کشت گوجه فرنگی
۴-۱- برداشت محصول
۵-۱- حمل گوجه فرنگی
بخش دوم
تولید رب
۲-۲- خرد کردن گوجه فرنگی
۴-۲- تغلیظ آب گوجه فرنگی
الف- تغلیظ در دیگهای در باز
ب- تغلیظ در دیگهای تحت خلاء
بسته‌بندی رب
۵-۲- پاستوریزاسیون
۶-۲- دربندی
۷-۲- چگونگی دربندی
۸-۲- قوطی خالی
عملیات بازرسی کارخانجات رب
طریقه بازرسی سیستماتیک از کارخانجات رب سازی
سؤالات عمومی
سؤالات مربوط به مشخصات کارخانه
سؤالات مربوط به فرایند
بهداشتی کردن
بازرسی رب گوجه فرنگی
روش‌های تمیز کردن کارخانجات صنایع غذایی
بخش تغلیظ
پالایش و تصفیه فاضلاب
زوائد جامد باقیمانده
مواد مایع فاضلاب
کنترل کیفی
بخش سوم
۱- آزمایشگاه کنترل کیفیت
۲- رنگ
کنترل مواد اولیه
آزمونهای کنترل کیفیت گوجه‌های دریافتی
آزمونهای کنترل کیفیت آب مصرفی
آزمایشات مربوط به کلر در آب مصرفی کارخانه
آزمونهای کنترل کیفی قوطیهای فلزی
آزمایش میکروبی قوطیهای کنسرو
روشهای اندازه گیری فاکتورهای درب بندی
آزمایش‌هایی مربوط به قوطیها در کارخانه کنسرو نوروزی
کنترل کیفی حین فرایند
آزمایشات شیمیایی و فیزیکی روی نمونه‌های درب
۷- آزمونهای حسی شامل
آزمونهای میکروبی روی نمونه‌های رب
آلودگهای میکروبی در کنسروهای اسیدی (رب)
شمارش میکروسکوپی کپکها به روش هوارد
آزمونهای تشخیص میکروارگانیسم‌های موجود در کنسرو رب
مراحل انجام آزمون‌های میکروبی در کارخانه کنسرو نوروزی
کنترل محصول تمام شده
منابع

پیشگفتار:
از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسروسازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به گسترش رشته های علوم و صنایع غذائی در دانشگاههای بزرگ کشور تاکنون هیچ مجموعه کاملی در این زمینه به رشته تحریر در نیامده و کتاب موجود هم بیشتر برگردان کتابهای خارجی هستند که یا در دسته عموم نیستند یا فهم و درک آنها مشکل است و  یا پراکندگی مطالب در آنها موجب شده که هیچ یک نتوانند به عنوان کتاب درس این رشته معرفی گردند.
مطالب موجود در این پایان نامه به طور عمده بر اساس سر فصلهای کتابهای مختلف صنایع غذائی در دوره های کارشناسی علوم و صنایع غذائی و به منظور معرفی ابعاد مورد نظر به دانشجویان عزیز و پژوهشگران جوان تدوین شده و در تهیه آن از مطالب آموزشی دوره ای کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذائی و کتب و مقالات علمی فراوانی که پاره ای از آنها در  فهرست منابع درج گردیده است.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی ,
:: بازدید از این مطلب : 717
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی نور در گرافیک

فهرست مطالب

چکیده
فصل اول کلیات تحقیق
مقدمه
بیان موضوع
اهداف تحقیق
اهمیت و ضرورت موضوع
تعریف اصطلاحات و واژه ها
فصل دوم پیشینه تحقیق
نور و انواع آن
تأثیرات نور
تأثیر نور بر روی جسم انسان
ارزش و زیبایی نور
منابع روشنایی
منابع نور مصنوعی
انواع لامپ ها
لامپهای خطی
نورهای نقطه ای
لامپ های کم مصرف
جنبه های فیزیکی و روانشناختی نور
جنبه فیزیکی نور
جنبه های روانشناختی نور
جهت نور
کمیت نور
کیفیت نور
نور مستقیم
نور غیر مستقیم
فصل سوم- نورپروازی
نور پردازی
ایجاد جلوه در اشیاء به وسیله نور پردازی
متداول ترین نوع نورپردازی
نورپردازی شاعرانه
فصل چهارم – سیستم های نورپردازی
پروژکتور
LCD(Liquid Crystal Display)
روش ساخت LCD
LCD سیستم
(Light Emitting Diodes)LED
LED ها و کاربرد آن
ویژگی های LED ها
استفاده از LEDها در تبلیغات
(Digital light processing) DLP
تفاوت های سیستمLCD و DLP از لحاظ کیفیت و کنتراست رنگ
جایگاه سیستم DLP در تبلیغات
استفاده در نمای ورودی و داخلی ساختمان
فصل پنجم نتیجه گیری و پیشنهادات
نتیجه گیری و پیشنهادات

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی نور در گرافیک ,
:: بازدید از این مطلب : 654
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی نقوش گبه و گلیم و دستبافته های ایرانی

فهرست مطالب
مقدمه
 ریشه‌یابی نام گبه
آشنایی و شناختی از گبه
استاندارد و اندازه گبه
طرح گبه
رنگهای مورد مصرف در گبه
تقسیم بندی رنگ‌ها
تقسیم بندی کلی رنگها
روانشناسی رنگها در گبه
توصیه برای پاک کردن لکه‌های گبه
توصیه برای مبارزه با بید و جلوگیری از بیدزدگی
موقعیت جغرافیایی استان فارس
دنا و زردکوه بلندترین قلل زاگرس و نقش آن در زندگی عشایر کوچ رو
گبه در چه منطقه‌ای و توسط چه کسانی بافته می شد
عشایر ‌ایل قشقایی
طایفة شش بلوکی
طایفة فارسی مدان
مهمترین طرح و نقش گبه‌های عشایری
اهمیت تاریخی طرح شیر
۲-طرح خشتی یا قابی شکل
۳-طرح حوض گبه
۴-طرح گل گبه
۵-طرح‌ایلاتی
۶-طرح درختی
۷-طرح هندسی
۸-طرح ابرش
۹-طرح چهارفصل
نقش‌ها نشانة‌ چه نماد و سمبلی هستند
نقش درخت
نقش کودک و بچه
نقش چادر
نقش گل
نقش سگ
نقش شتر
نقش اسب
طرح مشترک و نحوة بافت گبه در بین‌ایلات فارس
رنگهای مورد مصرف عشایر‌ایل قشقایی در گبه‌ها
مقایسه گبه‌های قدیمی با گبه‌های جدید
گلیم گبه(گچمه)
ویژگیهای فنی گلیم گبه(گچمه)
ریشه‌یابی نقوش گلیم گبه
توصیه‌های بهداشتی و‌ایمنی برای پیشگیری از حوادث در کارگاه‌های گبه بافی
نام‌های گبه‌های امروز و نمونه‌هایی از آن
گبة‌ سه ترنج
 گبة‌ شطرنجی
گبة عرب
نام گبه‌های دیروز و نمونه‌هایی از آن
گبة شش بلوکی
گبة شیری نادر
گبة سه ترنج
طراحی و نقشپردازی
نقشمایه‌های گلیمی
گروه ۱ نقشمایه‌های هندسی
گروه ۲ نقشمایه‌های دوگانه
گروه ۳ نقشمایه‌های تلفیقی
گروه ۴ نقشمایه‌ها حاشیه‌ای
نقشهای گلیم قشقایی
۱ نقش اشکالی
۲  کف ساده
۳ محرمات
۴ خشتی
۵ قابی
۶  شطرنجی
۵ نمونه‌های گلیم قشقایی
کشکولی(؟)، اواخر قرن دوازدهم تا اوایل قرن سیزدهم هـ ق  ۱۱۹*۱۹۴ سانتیمتر
کشکولی(؟)، دهة آخر قرن سیزدهم تا دة اول قزن چهاردهم هـ ق ۱۴۳*۴۵۷ سانتیمتر
کشکولی(؟)، دهة‌ هشتم تا دهة آخر قرن سیزدهم هـ ق ۱۰۷-۱۶۳ سانتیمتر
دره شوری، دهة پنجم تا ششم قرن چهاردهم هـ   ق
کشکولی، اواخر دهة ششم قرن چهاردهم هـ  ق  ۱۴۲*۲۵۸ سانتیمتر
دره شوری، دهة دوم تا سوم قرن چهاردهم هـ  ق
کشکولی، اواخر دهة هشتم قرن چهاردهم هـ ق
آردکپان، اواخر دهة هشتم قرن چهاردهم هـ ق  (اندازة‌۴)
کشکولی(؟)، دهة هشتم تا دهم قرن سیزدهم هـ  ق
سوزنی قشقایی
۱ مقدمة تاریخی
۲ اسلوب بافت و چگونگی کاربرد
۳ نقشپردازی و رنگ آمیزی
۴ نمونه‌های سوزنی قشقایی
دستبافته های ایلات بهارلو و اینالو   
نقشپردازی و رنگ آمیزی
گلیم و سوزنی
دست بافته های ایلات عرب
طایفه‌های بافنده و ویژگیهای بافندگی
رنگ آمیزی
نمادها و نگاره‌ها
در گلیم
ساختار و هندسه
اعتقادات و خرافات
سنت‌‌‌ها و فرهنگ بومی
نگاره‌‌‌های تولد
نگاره‌‌‌های زندگی
نگاره‌‌‌های محافظت از زندگی
نگاره‌‌‌های زندگی پس از مرگ
نکاتی چند در طراحی دکوراسیون داخلی
فضا
اصول طراحی
الگوهای طراحی
تناسب
تعادل
انواع تعادلها
هماهنگی
مقیاس
یکی شدن و فراوانی
ریتم
تأکید
رنگ و نور
ترکیب رنگها
رنگهای میانی
ابعاد رنگ
مفهوم رنگ ها
سازواری اشکال هندسی و رنگها
تغییر رنگها
بافت اجسام و اشیاء
بافت و نور
رنگ کف پوش و پوشش کف
قدرت رنگ
دمای رنگ
مطالبی مهم دربارة‌ رنگها
انواع نورها
اثرات نور بر رنگ های مختلف
سخن آخر مؤلف
گزارش کار

منابع و مآخذ

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی نقوش گبه و گلیم و دستبافته های ایرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 685
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

بررسی نسخ چاپ سنگی ، حفاظت و مرمت یک نسخه قرآن طوماری موجود در کتابخانه آستان قدس رضوی

فهرست مطالب
مقدمه
فصل اول:  مطالعات تاریخی
 - دلایل و ضرورت ورود چاپ به ایران
- تاریخچه چاپ سنگی
- معرفی اولین نمونه های چاپ سنگی و نسخ طوماری
- دلایل ظهور کاغذ سازی ماشینی
فصل دوم:  فن شناسی
- تکنیک چاپ سنگی
- بررسی کاغذ نسخ چاپ سنگی
- بررسی تزئینات نسخ چاپ سنگی 
- بررسی نحوه شکل گیری قرآن طوماری
 فصل سوم:  آسیب شناسی
- بررسی آسیبهای وارده و ارائه راه حل درمان آن
 - بررسی عوامل آسیب رسان و ارائه راه حل پیشگیری
 فصل چهارم:  اجرای عملیات مرمتی و ارائه راهکارهای حفاظتی انجام شده
منابع و ماخذ
 مقدمه
منت خدای را که قلم آفرید و حرف ساخت تا همنشینی حروف به دستان قلم بر پیکر سفید کاغذ به دست عالمان توانای هر عصرنقش بندد.
و ستایش پروردگار را که توفیق ورود به عرصه گرانسنگ مرمت با ارزش ترین کتاب آسمانی را بر من ارزانی نمود تا سهمی اندک  را در حفظ  یادگاران کهن بر عهده گیرم.
 فصل اول:
مطالعات تاریخی
دلایل و ضرورت ورود چاپ به ایران
کتاب در ایران از طریق خوشنویسی و نسخه نویسی تکثیر می شد و هم اینک در کتابخانه های کشور از این گونه کتابها زیاد است. در دوران قاجار بعد از بازگشت محصلان ایرانی از اروپا و گسترش افکار و نظریات جدید در زمینه های مختلف آموزشی، علمی و فرهنگی که حاصل تجارب آنها از تحصیل در غرب بود، ضرورت تاسیس مدارس جدید به شیوه غربی و آموزش جوانان از اقشار مختلف مورد توجه قرار گرفت. با تاسیس دارالفنون و دیگر مدارس، از آنجایی که اصیل ترین ابزار و مواد آموزشی در مدارس جدید کتاب بود، نیاز به تاسیس چاپخانه هایی در کشور برای چاپ و انتشار کتابهای درسی و سایر مکتوبات احساس شد.
دوره کتاب خطی تقریبا با آمدن صنعت چاپ به ایران به سر می رسد. سابقه چاپخانه در ایران به عهد صفویه می رسد که این چاپخانه درجلفای اصفهان توسط خاچاطور گیساراتسی تاسیس شد (۱۶۳۶م) و اینک بعضی از آثار چاپی آن در موزه کلیسای وانک جلفا موجود است. اولین کتاب (زبور داوود) ایران در این چاپخانه به چاپ رسیده است که تاریخ آن به ۲۰۰ سال بعد از اختراع گوتنبرگ می رسد. در سال ۱۲۲۷ ه.ق مقارن با سلطنت فتحعلی شاه قاجار، اولین چاپخانه سربی در تبریز ایجاد شد و اولین کتابی که در آن به چاپ رسید کتاب فتح نامه تالیف میرزا ابوالقاسم قائم مقام بود. تا قبل از تاسیس این چاپخانه کتب چاپی فارسی و عربی در هندوستان، مصر و شهرهای اروپایی انتشار می یافت و سپس وارد ایران می شد. نخستین چاپخانه سربی در تهران در سال ۱۲۳۹ ه.ق دایر گردید که از جمله آثاری که در آنجا به چاپ رسید می توان به کتاب محرق القلوب اشاره کرد. صنعت چاپ در زمان ناصرالدین شاه رواج بیشتری یافت و کتب متعددی در آن زمان به چاپ رسید. اولین کتاب چاپ سنگی ( قرآن مجید ) که در سال ۱۲۴۸ه.ق به چاپ رسید، نتیجه همین ترویج است.
تاریخچه چاپ سنگی

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: بررسی نسخ چاپ سنگی ، حفاظت و مرمت یک نسخه قرآن طوماری موجود در کتابخانه آستان قدس رضوی ,
:: بازدید از این مطلب : 686
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی طبیعت در پست امپرسیونیسم

مقدمه۱
فصل اول :
۱-۱ باونسان وان گوگ آشنا شوید۵
۱-۲ سیب زمینی خورها۸
۱-۳ رنگ خاکی و سفیدهای رنگی (در کارون گوگ)۹
۱-۴ لذت‌های ساده۱۱
۱-۵ نقاشی با نقطه و تک خط۱۲
۱-۶ نقاشی با شیوه مدرن۱۳
۱-۷ تک چهره باباتانگی۱۵
۱-۸ سرگرمی ون گوگ۱۶
فصل دوم :
۲-۱ گل های آفتاب گردان۱۸
۲-۲ گل های طبیعی۱۹
۲-۳ نقاشی نور بر نور۲۰
۲-۴ پویایی و تحرک۲۰
۲-۵ تراس کافه (فضای فانوس)۲۳
فصل سوم :
۳-۱ شب رنگی۲۶
۳-۲ فصل درو لاکرو۲۷
۳-۳ کاری آبی رنگ۲۸
۳-۴ اتاق خواب۳۰
۳-۵ رنگ پرقدرت ون گوگ۳۱
۳-۶ صندلیهای خالی۳۲
۳-۷ زن آدلی۳۵
۳-۸ اغراق در اشکال۳۶
۳-۹ شعله های سبز۳۷
۳-۱۰ پیچ و تاب در همه جا۳۹
فصل چهارم :
۴-۱ شب پرستاره۴۲
۴-۲ آثار مهم ون گوگ۴۴
۴-۳ نخستین قدم ها به دنبال میله۴۹
۴-۴ افزودن رنگ۵۰
۴-۵ نخستین قدمها۵۱
۴-۶ کلاغ ها پرفرار گندم زارها۵۳
۴-۷ آخرین منزل۵۵
۴-۸ موزه مجسمه ون گوگ۵۶
۴-۹ کارهای تقلبی از تابلوهای طبیعت ون گوگ۵۶
فصل پنجم :
نتیجه گیری۶۰
منابع و مآخذ۶۶
گزارش کار عملی ۶۷

تصاویر کار عملی

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی طبیعت در پست امپرسیونیسم ,
:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه استندهای گرافیکی

فهرست مطالب
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول هنر گرافیک
۱-۱- تاریخچه کوتاهی از هنر گرافیک
۱-۲- بررسی علم ارتباط تصویری و بصری
 فصل دوم تبلیغات
۲-۱- سابقه تاریخی تبلیغات
۲-۲- تبلیغات چیست؟
۲-۳- مضون تبلیغات
۲-۴- شرایط اساسی برای تبلیغات به طرز مؤثر
۲-۵- بررسی رنگ در تبلیغات
 ۲-۵-۱- تأثیر رنگ در تبلیغات
 ۲-۵-۲- عوامل مؤثر در انتخاب رنگ
 ۲-۵-۳- رابطه و رنگ و بیننده در تبلیغات
 فصل سوم گرافیک محیطی
۳-۱- گرافیک محیطی
۳-۲- گرافیک محیطی مسطح یا دوبعدی
۳-۳ پیکتوگرامها
 ۳-۳-۱- وظیفه و عملکرد پیکتوگرام
۳-۴- گرافیک محیطی حجمی یا سه بعدی ( خط – شکل ، بافت)
۳-۵- اقسام گرافیک محیط حجمی
 ۳-۵-۱- گرافیک محیطی و فضاهای عمومی
 ۳-۵-۲- گرافیک محیطی فضای باز
 ۳-۵-۳- گرافیک محیطی فضاهای بسته
 فصل چهارم استند
۴-۱- استند چیست؟
۴-۲- تقسیم‌بندی استندها
۴-۳- طراحی گرافیکی استند
۴-۴- چگونه باید از رنگ در طراحی استند استفاده کرد
۴-۵- طراحی خط در استند
۴-۶- نمایش و عرضه کالا در استندهای تبلیغاتی
 ۴-۶-۱- چگونگی نمایش طرحهای استند
۴-۷- تولید
۴-۸- حرکت در استند
۴-۹- تکامل طرحها
۴-۱۰- انواع استند
۴-۱۱- طرحهای ثابت و همیشگی
۴-۱۲- استندهای نمایشگاهی
۴-۱۳- استندهای برتر

فهرست منابع و مأخذ

                                                                                    (((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه استندهای گرافیکی ,
:: بازدید از این مطلب : 713
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه پردازش تصویر دیجیتال

پردازش تصویر دیجیتال
فهرست مطالب
* فصل اول – مقدمه ای بر پردازش تصویر دیجیتال
  *  ۱-۱   مقدمه
    *  ۱-۲   مراحل اساسی پردازش تصویر
    * شکل ۱-۱   مراحل اساسی پردازش تصویر دیجیتال
    *  ۱-۳   یک مدل ساده تصویر
    * ۴-۱ تشخیص صورت
    * ۱-۵   تشخیص و تعبیر
* فصل دوم – بررسی دقیق تر برخی از روش های معرفی شده توسط سایر محققین در زمینه تشخیص صورت
* ۲-۱   تشخیص صورت در تصاویر رنگی با استفاده از فیلتر پوست
* ۱-۱-۲ چکیده
*  ۲-۱-۲   فیلتر پوست
* شکل۲-۱ تصویر اصلی RGB
* شکل۲-۲ نقشه بافت
* شکل۲-۳ تصویر رنگمایه
* شکل۲-۴ تصویر اشباع
* شکل۲-۵ نقشه پوست
* ۲-۱-۳ تشخیص صورت در نواحی پوست
* شکل۲-۶ ادغامنقشه پوست با تصویر خاکستری
* شکل ۲-۷ تصویر مثبت برچسب گذاری شده
* شکل۲-۸ تصویر منفی
* شکل ۲-۹ نتیجه نهایی
* ۲-۲   الگوریتم تشخیص صورت بر مبنای مکان یابی ویژگی های صورت
* مقدمه
* ۲-۲-۱   چکیده
* ۲-۲-۲   الگوریتم تشخیص صورت
* شکل۲-۱۰ الگوریتم تشخیص صورت بر مبنای مکان یابی ویژگی های صورت
*  ۲-۲-۳   جبران سازی نور و تشخیص رنگ و تن پوست
* شکل۲-۱۱   (الف) تصویر با تن زرد؛ (ب) تصویر جبران سازی شده اثر نور؛
* (ج) نواحی پوست تصویر الف؛ (د) واحی پوست تصویر ب
* ۲-۲-۴   مکان یابی ویژگی های مربوط به صورت
* شکل ۲-۱۲   پیاده سازی مکان یابی چشم برای دو نمونه
* شکل۲-۱۳   پیاده سازی مکان یابی دهان برای دو نمونه
* شکل۲-۱۴   مرز صورت و مثلث دهان- چشم
* ۵-۲-۲   نتایج
* ۲-۳ یک متد آماری برای تشخیص اجسام سه بعدی
* مقدمه
* ۲-۳-۱   چکیده
* ۲-۳-۲   تشخیص بر مبنای ظاهر
* شکل۲-۱۵   نمونه های آموزشی جهت
* شکل ۲-۱۶   نمونه های آموزشی جهت
* ۲-۳-۳   قانون تصمیم آماری
* ۲-۳-۳-۱   احتمال بر اساس نتایج آماری
* ۲-۳-۳-۲   تجزیۀ ظاهر به فضا،فراوانی و جهت
* ۲-۳-۳-۳   نمایش نمونه ها با زیر مجموعۀ ضریب موج
* جدول ۱ نمایش موج یک تصویر
* ۲-۳-۳-۴   فرم نهایی تشخیص دهنده
* ۲-۳-۴ جمع آوری آمار
* ۲-۳-۵   کاربرد تشخص دهنده ها
* ۲-۳-۶  صحت تشخیص صورت با چرخش خارج از محدوده
* شکل ۲-۱۷   نمونه هایی از نتایج
* ۲-۴   تشخیص صورت با استفاده از روش مسافت هاسدورف
* مقدمه
* ۲-۴-۱ چکیده
* ۲-۴-۲  تشخیص جسم با روش هاسدورف
* ۲-۴-۲-۱   تعریف
* ۲-۴-۲-۲   تشخیص بر پایۀ مدل
* ۲-۴-۳   توضیح سیستم
* شکل ۲-۱۸   ویرایش تصویر
* ۲-۴-۳-۱   دوره تشخیص
* ۲-۴-۳-۲   پالایش
* شکل ۲-۱۹   گامهای قطعه بندی و موضعی کردن در تشخیص صورت بالا دوره تشخیص با مدل صورت؛ پایین پالایش اولیه با مدل چشم
* ۲-۴-۳-۳   انتخاب مدل
* ۲-۴-۴   صحت
* شکل ۲-۲۰   خطای نسبی؛ (الف)   نشان دادن رابطه بین موقعیت انتظاری (Clو Cr) و مکان تخمینی چشم ها () (ب)   نمایش خطای نسبی
* ۲-۴-۵ نتایج
* ۲-۵   مدل ژنتیک بهینه سازی مکان یابی چهره به روش هاسدورف بر پایه مسافت
* ۲-۵-۱   مقدمه
* ۲-۵-۲   چکیده
* ۲-۵-۳  تشخیص صورت با روشهاسدورفبر پایه مسافت
* شکل ۲-۲۱   پروسه پیدا کردن صورت
* ۲-۵-۴   مدل ژنتیک
* -۵-۲۴-۱   کد های مدل
* ۲-۵-۴-۲   توابع تناسب
* ۲-۵-۴-۳   پارامتر های مورد نیاز
* شکل ۲-۲۳   عملگر تقاطع برای مدل دو بعدی
* ۲-۵-۴-۴   مقداردهی اولیه
* ۲-۵-۵   نتایج آزمایشات
* شکل ۲-۲۴   نمونه هایی برای مقداردهی تصادفی الگوریتم ژنتیک
* شکل ۲-۲۵   نمونه هایی برای مقداردهی الگوریتم ژنتیک به روش لبه متوسط
* شکل ۲-۲۶   نمونه هایی برای مقداردهی الگوریتم ژنتیک به روش دستی
* نمودار یک   تابع توزیع فاصله نسبی چشم برای مجموعه تصاویر (الف) XM2VTSو (ب) BIOID با به کارگیری بهترین مدل در هر سه روش
* شکل ۲-۲۷   مدل حاصله
* نمودار دو   تابع توزیع مسافت به دست آمده برای مجموعه تصاویر XM2VTSو BIOID
* 2-5-6   نتیجه گیری
* فصل سوم
* تشخیص صورت بر مبنای رنگ پوست
* ۳-۱   استفاده از رنگ به عنوان ابزار پردازش تصاویر رنگی
* ۳-۱-۱   مبانی رنگ
* ۳-۲   تشخیص پوست
* ۳-۳   مدل های رنگ
* ۳-۳-۱   مدل رنگ RGB
* شکل ۳-۱ مکعب رنگی RGB ، نقاط در طول قطر اصلی، مقادیر خاکستری از سیاه در مبدأ تا سفید در نقطه (۱ , ۱ ,۱) دارند
* ۳-۳-۲   مدل رنگ CMY
* 3-3-3   مدل رنگ YIQ
* 3-3-4   مدل رنگ HSI
* شکل ۳-۲   (الف) مثلث رنگی HSI ، (ب) هرم گونه رنگی HSI
* 3-3-5   مدل رنگYCbCr
* شکل ۳-۳   مکعب رنگ YCbCr
* 3-3-5-1 تبدیلات بین RGB و YCbCr
* شکل ۳-۴   مکعب رنگ RGB در مکعب رنگ YCbCr فضای YCbCr بزرگتر از RGB به نظر می رسد، اما در حقیقت، ۷۵ در صد از ارزش هایش کمربندی شده اند، آن هم بدین علت است که تمام نمایشگرها RGB هستند، در نتیجه هر ارزش غیر معتبر RGB نمی تواند استفاده شود
* ۳-۳-۶   مدل های رنگ دیگر
* ۳-۳-۷   نتیجه گیری از فضاهای رنگ
* ۳-۴   ساختن مدل برای پوست
* فصل چهارم
* شناسایی صورت در یک پایگاه داده اختیاری
* ۴-۱   شناسائی صورت
* ۴-۱-۱   مقدمه
* ۴-۱-۲   تاریخچه
* ۴-۱-۳   روش های برجسته
* principle component analysis   ۱-۳-۱-۴
*   ۲-۳-۱-۴Linear discriminant analysis
* شکل ۴-۱   نمونه هایی از شش کلاس در LDA
* -3-1-43 Elastic Bunch Graph Matching
* شکل ۴-۲   Elastic Bunch Graph Matching
*  ۴-۱-۴   ارزیابی دولت ایالات متحده امریکا
* ۴-۱-۵   نظر اجمالی به استاندارد ها
*  ۶-۱-۴ نتیجه گیری
* ۴-۲   قرارداد فرت برای الگوریتم شناسایی صورت
* ۴-۲-۱   مقدمه
* ۴-۲-۲   چکیده
* ۴-۲-۳   تست سپتامبر ۹۶ فرت
* ۴-۲-۴   مدل تحقیق
* ۴-۲-۵   نتایج تحقیق
* نمودار سه   نتایج پراب FB (a) الگوریتم ها در سپتامبر ۱۹۹۶ مورد آزمایش قرار گرفته اند (b) الگوریتم ها در مارس ۱۹۹۷ مورد آزمایش قرار گرفته اند
* نمودار چهار   نتایج پراب المثنی  (a) الگوریتم ها در سپتامبر ۱۹۹۶ مورد آزمایش قرار گرفته اند (b) الگوریتم ها در مارس ۱۹۹۷ مورد آزمایش قرار گرفته اند
* نمودار پنج   نتایج پراب fc (a) الگوریتم ها در سپتامبر ۱۹۹۶ مورد آزمایش قرار گرفته اند (b) الگوریتم ها در مارس ۱۹۹۷ مورد آزمایش قرار گرفته اند
* نمودارشش  نتایج پراب المثنی(a) الگوریتم ها در سپتامبر ۱۹۹۶ مورد آزمایش قرار گرفته اند (b) الگوریتم ها در مارس ۱۹۹۷ مورد آزمایش قرار گرفته اند
* نمودار هفت   نتایج اجرای الگوریتم ها روی هر دسته از پراب ها
* ۴-۲-۶   نتیجه گیری
* فصل پنجم
* روش انجام کار
* ۵-۱   مقدمه
* ۵-۲   مدل کردن رنگ پوست
* شکل۵-۲   نقاب حاصله
* شکل ۵-۳   توزیع گاوسی
* ۵-۳   جداسازی پوست
* شکل ۵-۴   (الف) تصویر رنگی اصلی (ب) تصویر احتمالی پوست
* شکل ۵-۵   حاصله از آستانه گیری
* شگل ۵-۶   نمونه ای از اجرای روش فوق
* ۵-۴   نواحی پوست
* شکل ۵-۷   (الف) نواحی قسمت بندی شده (ب) ناحیه احتمالی صورت
* ۵-۴-۱   یافتن تعداد سوراخ های یک ناحیه
* ۵-۴-۲   مرکز حجم
* ۵-۴-۳   جهت
* ۵-۴-۴   عرض و ارتفاع ناحیه
* ۵-۴-۵   نسبت ناحیه
* ۵-۴-۶   الگوی صورت
* ۵-۵   تطبیق الگو
  * شکل ۵-۱۰ (الف) الگوی اصلی (ب) الگوی تغییر سایز یافته
    * شکل ۵-۹ )الف) ناحیه احتمالی صورت (ب) ناحیه بدون سوراخ (ج)نتیجه ادغام تصویر مقیاس خاکستری با (ب)
    * شکل ۵-۱۱   (الف) الگوی دوران داده شده (ب) تصویر حاصل از حذف نواحی اضافی در لبه های (الف)
    * شکل ۵-۱۲   تصویر در مقیاس خاکستری هم سایز با تصویر اصلی شامل الگوی ویرایش یافته
    * شکل ۵-۱۳   نمونه ای از روند کار
    * ۵-۶ راهکارهای پیشرفت این پروژه
* ۵-۷ نتایج

* فهرست منابع

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه پردازش تصویر دیجیتال ,
:: بازدید از این مطلب : 859
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه سیستم گردش محصولات چاپی به روش افست

فهرست مطالب
مقدمه    ۱
فصل اول
روش چاپ    ۴
پیش از چاپ    ۵
فتولیتوگرافی    ۶
پردزاش،‌ تفکیک و تهیه فیلم الکترونیکی    ۱۱
پردازش، تفکیک و تهیه فیلم فتومکانیکی    ۱۶
چاپ، روش چاپ افست    ۱۸
انواع ماشین افست    ۲۰
پس از چاپ    ۲۴
صحافی ماشینی    ۲۵
صحافی سنتی    ۳۴
فصل دوم
تقسیم‌بندی محصولات چاپی به روش افست    ۳۸
فرم‌های تجاری    ۳۹
بروشور و پوستر    ۳۹
کتاب    ۴۱
دفاتر و دفترچه    ۴۶
سربرگ و پاکت    ۴۷
سررسید و تقویم    ۵۰
جعبه و بسته‌بندی    ۵۰
فصل سوم
مواد اولیه مصرفی و گردش مواد و محصولات چاپی    ۵۴
کاغذ    ۵۵
ویژگی‌های چند نوع کاغذ پر مصرف    ۵۸
اندازه و محاسبات کاغذ    ۶۴
محاسبه حجم و وزن کاغذ    ۷۸
مرکب    ۸۶
خواص فیزیکی مرکب    ۸۶
سیالیت    ۸۷
چسبندگی    ۹۲
رابطه فیزیکی آب منبع افست با مرکب چاپ    ۹۷
مواد مصرفی در صحافی    ۹۸
چسب    ۹۸
طبقه‌بندی چسب‌ها    ۹۹
چسب‌های گرما سخت    ۱۰۰
چسب‌های گرما نرم    ۱۰۱
چسب‌های گرما ذوب و واکس‌ها    ۱۰۶
مفتول    ۱۰۹
نخ    ۱۰۹
گردش مواد و محصولات چاپی    ۱۰۹
منابع
چکیده:
تحقیق حاضر گزارشی از گردش کار محصولات چاپی به روش افست می‌باشد. روش کار بصورت کتابخانه‌ای بوده که در سه فصل تنظیم گردیده است.
در فصل اول: به روش چاپ پرداخته شده است. پروسه چاپ خود به بخش ۱- پیش از چاپ ۲- چاپ ۳- پس از چاپ دسته‌بندی می‌گردد که هر بخش مراحل فنی و تکنیکی خاصی را دارا می‌باشد که ملزوم و تکمیل کننده بعدی بوده که به هر کدام پرداخته شده است.
در فصل دوم: به تقسیم‌بندی محصولات چاپی و انواع آن ۱- فرم‌های تجاری ۲- بروشور و پوستر ۳- کتاب ۴- دفاتر و دفترچه ۵- سربرگ و پاکت ۶- سررسید و تقویم ۷- جعبه و بسته‌بندی اختصاص یافته است. از آنجائیکه محصولات چاپی دارای تنوع فراوانی می‌باشند با تقسیم‌بندی به چند گروه عمده می‌توان اسلوب مشخصی ارائه نمود که با توجه به اهمیت به آن اشاره گردیده است.
در فصل سوم: به مواد اولیه و مصرفی که برای جریان چاپ و مراحل تکمیلی آن مورد استفاده قرار می‌گیرد پرداخته شده است در این فصل ابتدا به مواد اولیه و مصرفی در چاپ کاغذ، مرکب و مواد مصرفی صحافی که جزء ملزومات چاپ می‌باشند به تفکیک و درجه اهمیت توضیح و تشریح گردیده است. همچنین در این فصل به گردش محصولات چاپی و ارتباط مراحل پیش از چاپ، چاپ و پس از چاپ با توجه موارد تشریحی آن در فصول گذشته با ارائه توضیح و نمودار، به ارتباط آن با مواد اولیه و مصرفی چارت کلی ترسیم شده است.
در این روش با شناخت اصول و رعایت مسائل مربوط به هر مرحله که مطابق با استانداردهای حاکم و رایج بوده، راهکارهای مناسب از روش گردش محصولات چاپی از شروع تا پایان، مرحله به مرحله ارائه شد، که اجرای صحیح آن تناسب با انجام درست هر بخش با بخش بعدی را دارد. گردش روان و متصل به هم از یک خط کامل تولید محصولات چاپی به روش، افست با ویژگیها و موارد خاص آن تا اتمام کار ارائه گردیده است.

نتیجه بررسی و ارائه این مطالب درخصوص چاپ، آشنایی بیشتر هنرجویان با ملزومات چاپ و نشر می‌گردد. امیدوارم توانسته باشم گامی مثبت در جهت اهداف دانشگاه چاپ و نشر براشته باشم.

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه سیستم گردش محصولات چاپی به روش افست ,
:: بازدید از این مطلب : 678
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()