نوشته شده توسط : محمد

دانلود مقاله فلسفة زیبایی شناسی از دیدگاه فمینیستی

فلسفة زیبایی شناسی از دیدگاه فمینیستی

فهرست مطالب

مقدمه ۳
هنرمندان و هنر ۶
مبانی مفهومی ۹
ایدة هنرمند: اسلاف باستانی ۲۰
بحث از موزها در باب خلاقیت ۳۰
هنروری: افراد و گروه‌ها ۳۶
نبوغ ۴۸
نظریه های بیانگری در هنر ۵۵
خلاصه ۶۱
مقدمه
مقاله ای که پیش رو دارید ترجمه ای است از فصل اول کتابی به نام «مقدمه ای بر جنسیت و زیبایی شناسی » نوشتة «کارولین کورس میر » که در واقع فلسفة زیبایی شناسی را از دیدگاه فمینیستی بررسی می کند.
کارولین کورس میر استاد فلسفه در دانشگاه بوفالو که یکی از دانشکده های دانشگاه ایالتی نیویورک است می باشد. از دیگر کتاب هایی که به قلم این خانم می باشد می توانیم از کتابی به نام معنادادن به ذوق:
طعام و فلسفه (۱۹۹۹) نام ببریم.
زبانی که او در کتاب هایش به کار می برد، زبانی روان و صمیمی و درک شدنی است که استفاده از کتاب را برای همگان مقدور می سازد، در مورد کتاب جنسیت و زیبایی شناسی نیز وضع به همین منوال است و این کتاب برای دانشجویان فلسفه، مطالعات جنسیتی، پژوهش های تصویری و مطالعه هنر به طور نظری ، و به طور کلی برای هر کسی که به موضوعات مربوط به جنسیت و رابطة آن با نظریه های هنر علاقه دارد، مناسب می باشد.
«کورس میر» در این کتاب در این کتاب به موضوعاتی ؟؟ می پردازد.
• چرا شاهد زنان هنرمند اندکی در گذشته هستیم؟
• هنر،‌لذت، و زیبایی
• نقش جنسیت در مورد ذوق و طعام
• هنر چیست و هنرمند کیست؟
• انزجار ، تعالی ، و ارزش های زیبایی شناسانه
• بدنه و ساختمان ذهنیت
اولین چاپ این کتاب در سال ۲۰۰۴ صورت گرفته است و تا به حال به فارسی ترجمه نشده است. همانطور که پیشتر گفتیم این مقاله تنها ترجمه ای است از فصل اول این کتاب با عنوان: هنرمندان و هنر؛ که ارائه مختصری است از تاریخچه مفاهیم مربوط به هنر.
در این فصل نظریه های هنری و مفاهیم مربوط به آنها و حوزه های کارکرد و اعتبار آنها از دوران باستان ] افلاطون و ارسطو[ گرفته تا دوران مدرن مورد بحث قرار می گیرد.
عناوین فصول دیگر کتاب از این قرار می باشد.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود مقاله فلسفة زیبایی شناسی از دیدگاه فمینیستی ,
:: بازدید از این مطلب : 677
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه تاریخچه تایپوگرافی در ایران و جهان

فهرست مطالب

مقدمه. ۶

تایپوگرافی. ۸

تایپوگـرافی  در  ا یران و جهان. ۱۰

تایپوگرافی در ایران. ۱۸

تایپوگرافی و ارزش‌های بصری حروف.. ۳۰

مصاحبه ای با استاد قباد شیوا ۴۰

تحلیل استاد احصایی از تایپوگرافی در ایران. ۵۰

تایپوگرافی شورشی (تایپوگرافی در جهان) ۶۶

نتیجه گیری.. ۷۱

منابع: ۷۵

 تاریخچه تایپوگرافی در ایران و جهان

مقدمه

گسترش شهرنشینی و جوامع بشری در ابتدای قرن بیستم و به وجود آمدن فرهنگ مصرف، کارکرد و رسالت بسیاری از هنرها در خدمت مصرف‌ قرار گرفت اما چیزی که در این میان بسیار مهم است، مطرح شدن بسیاری از هنرها به‌عنوان یک «رسانه» است.

نگاه مقدس، عارفانه و تزئینی به هنر، بعد از این دوره، ناگهان تبدیل به نگاهی صنعتی و کاربردی در امور زندگی و اجتماعی می‌شود.

زمانی که هنرمند نقاش به کمک کارخانجات و تولیدی‌های صنعتی برای به تصویر کشیدن محصول آنان می‌آید، مردم برسرچهارراه‌ها و خیابان‌ها و میادین شهرها شاهد بمباران اطلاعاتی توسط «اعلان‌ها» می‌شوند تا به‌وسیله آنها اطلاعاتی را در مورد کالای مورد نیاز خود دریابند. بمبارانی که به وسیله روسای کارخانجات با بهره از هنر هنرمند جهت فروش بهتر و بیشتر محصول صورت می‌گیرد. در این میان رقابت بر سر «زیبایی» شدت می‌یابد.

اما گسترش دامنه مفاهیم و نیز کم‌رنگ شدن مرز میان هنرها، همچنین افزایش تولید و تقاضا، رویکرد و انتظارات از تبلیغات را تغییر می‌دهد.

بازار مصرف جهانی با فرهنگ‌ها و زبان‌های متفاوت هنرمند را بر آن داشت تا به زبانی مشترک دست یابد تا به وسیله آن هر شخصی و در هر جایی از دنیا بتواند به ‌راحتی با آن ارتباط برقرار نماید.

در کنار «صنعت» گسترش مفاهیم اجتماعی نیز یکی دیگر از دلایل فراگیری «تبلیغات شهری» است. این گستردگی می‌تواند یکی از دلایل ساده‌شدن و اصطلاحا «استیلیزه» کردن عناصر بصری برای ارائه بیانی ساده و فراگیر باشد و اینجاست که هنر و به‌طور واضح از نظر نگارنده؛ «گرافیک» به‌عنوان «رسانه» مطرح می‌شود و اهمیت پیدا می‌کند.

نکته مهم این است که یکی از با اهمیت‌ترین وسیله‌های ارتباطی و ابزارهای انتقال پیام، «زبان» است و یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین گونه‌های آن «زبان تصویر» است. زمانی که انسان اولیه در غار برای ثبت موضوعی، شکل ظاهری آن را بر روی دیوار ترسیم می‌کند، همان انسان با گذشت زمان هنگامی که مفاهیم بیشتر و گسترده‌تر و در عین‌حال پیچیده‌تر می‌شود، یک‌سری علائم تصویری به‌وجود می‌آورد که پایه‌گذار «خط» است.

زمانی‌که در ابتدای قرن بیستم، هنرمند نقاش برای معرفی یک محصول، حروف را در کنار تصویر قرار می‌دهد، در حقیقت به بعد زیبایی، اطلاعات و برقراری ارتباط نیز می‌افزاید که برقراری ارتباط رسالت اصلی «رسانه» است.

اما چیزی که در این میان اهمیت دارد این است که «حروف» به مانند «تصویر» ارزش خود را بالا نگه می‌دارد و به اندازه «تصویر» اثرگذاری خود را حفظ می‌نماید. چه هنگامی که تصور می‌شد با تصویر به‌عنوان یک زبان مشترک جهانی می‌توان ارتباط بین فرهنگ‌ها و زبان‌های مختلف را برقرار نمود، با به‌وجود آمدن تکنولوژی «چاپ»، حروف ارزش خود را نمایان ساخت.البته «چاپ» به مانند بسیاری از اثرگذاری‌های تکنولوژی برروی هنرها، تاثیری عمیق و شگرف در هنر گرافیک و طراحی حروف می‌گذارد. این اثرگذاری به حدی است که شاخه‌ای در گرافیک خط به‌نام «تایپوگرافی» به وجود می‌آورد و در اینجاست که تایپ و حروف از تصویر پیشی می‌گیرد و این زمانی‌ است که با مقوله‌های عمیق فرهنگی و مفاهیم اجتماعی بیشتر سروکار پیدا می‌کنیم.

«چاپ» پیچیدگی‌های حروف را وادار به ساده‌شدن می‌کند و این استیلیزه کردن در غرب توسط صنعتگر چاپ و هنرمند طراح برروی حروف لاتین انجام می‌شود. اینگونه است که «تایپوگرافی» با قدرت در کنار «پیکتوگرافی» مطرح می‌شود.

این بابی است برای بیان مفاهیم اجتماعی که با استفاده از تصویر بسیار سخت جلوه می‌نمود و در حقیقت «تایپوگرافی» نیز به تبلیغات شهری و سایر کاربردهای تبلیغات راه پیدا می‌کند و با گذشت زمان مورد اقبال مخاطبان و علی‌الخصوص هنرمند طراح قرار می‌گیرد.

تایپوگرافی

تایپوگرافی در ایران به دلیل عدم شناخت طراحان گرافیک از ویژگی‌ها و چندوچون خط فارسی و نوع نگارش آن در اقلام مختلف خوشنویسی و یا تمایل به شیوه‌ها و ملاک‌های زیبایی‌شناسی و نوع نگارش در تایپوگرافی غرب، دچار مشکلات فراوانی بوده و هست.

هرچند که قصد نداریم حرکت‌های درست و اصولی را از جانب طراحان باتجربه، ولو بسیار اندک نادیده بگیریم ولی بررسی و تجزیه و تحلیل آثار موفق و ماندگار، بیانگر این است که هدف از «تایپوگرافی» ارسال هرچه مؤثر پیام و برقراری ارتباط و ایجاد تفهیم بیشتر نسبت به نوشتار عادی بوده است.

با گذشت زمان و توجه به هنر گرافیک و گسترش خدمات آن در جهت برقراری ارتباط تصویری، به این مقوله توجه ویژه‌ای صورت گرفت و نیز کشف ظرفیت‌های بصری خط و در مواردی همراهی تصاویر با خط در طراحی عناوین، با علاقه بیشتری
دنبال شد.

چیزی که در این میان می‌تواند مورد توجه قرار گیرد این است که با اینکه «تایپوگرافی» دامنه استفاده زیادی نسبت به گذشته که مختص به گرافیک و گاهی نقاشی می‌شد ولی عدم استفاده آن در گرافیک محیطی و به‌خصوص بناهای معماری امروز، بسیار سؤال‌برانگیز است. زیرا تاریخچه کاربرد خطوط در ایران نشان می‌دهد که در فرهنگ معماری اسلامی این مقوله از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده است.

استفاده از خط و خوشنویسی در گذشته با مفهوم امروزی به عنوان «گرافیک محیطی» بیشتر در تزئینات بناهای مقدس و معنوی در شهرسازی به‌کار رفته است. گویی طراحان بنا برای معرفی هرچه با شکوه‌تر و عرفانی‌تر فضاهای مقدس در معماری، از خطوط به عنوان فرم یا حتی القای مفهوم بهره کافی برده‌اند و این نشان از اهمیتی است که برای کتابت «قرآن» نزد مسلمانان وجود داشته و برای نگارش آن از خطوط زیبا و خوشنویسی استفاده می‌کرده‌اند.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه تاریخچه تایپوگرافی در ایران و جهان ,
:: بازدید از این مطلب : 762
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه صدا و بیان برای بازیگر

فهرست مطالب
مقدمه ۱
بخش اول: تاریخچه ۸
- چشم انداز تاریخی صدا و بیان ۸
- زبان در تاتر ۳۰
بخش دوم: تکلم ۵۱
- اندامهای گفتار ۵۲
- آوای کلام زبان فارسی ۶۲
- توصیف آوایی مصوت ها و صامت ها ۶۵
- تبیین تمایز صدا و گفتار ۷۱
- تولید صدا ۷۲
- تنفس(کلیات) ۷۷
- تمرین ها ۸۰
بخش سوم: عناصر آواهنگ(لحن) ۱۱۰
- کیفیت ۱۱۲
- قدرت ۱۱۶
- زمان ۱۲۱
- دانگ صدا ۱۲۴
- تمرین ها ۱۲۵
بخش چهارم:تشدید کننده¬ها
- حلق/ بینی / دهان ۱۳۵
- تنوع دانگ و شتاب ۱۳۷
- تنوع ارتفاع صدا ۱۳۸
- تمرین ها ۱۴۰
ضمیمه: زمانبندی ۱۴۷
- شتاب ۱۴۸
- ضرب ۱۵۲
- ضرباهنگ ۱۵۳
- منابع و مآخذ ۱۵۶
 بنام خدا
مقدمه
این رساله درباره جذابترین حرفه¬ها در دنیا است. نیز درباره این است که چگونه بتوانیم زیباترین، متقاعدکننده-ترین و مؤثرین ابزار صوتی-یعنی صدای انسانی را تولید کنیم.
تأتر هنری است جمعی و وابسته به کار گروهی، و بازیگران مردمانی هستند متکی به کار مشترک. کار بازیگری علیرغم تصور بسیاری اشخاص، بسیار پرزحمت و شاق است . آنان نمی-توانند مسئولیت خود را تفویض کنند، نمی¬توانند در جریان تمرین و اجرا مرتکب غیبت شوند و بدون همکاری نمی¬توانند کار کنند. مهمتر از همه اینکه نمی¬توانند از زیر بار تمرین های شخصی و مطالعه ی روزانه شانه خالی کنند.
بازیگران انسانهایی اجتماعی اند که باید با خودشان و نقش¬هایشان رابطة متقابل داشته باشند. بدن و صدا باید هماهنگ با یکدیگر حرکت کنند، همچون زمانی که بازیگر با دیگران حرکت و گفتگو می کند. این نکات پیشة بازیگر را هم جذاب می سازد و هم بسیار مشکل.
من خود به عنوان بازیگر و کارگردان، و تماشاگر، بسیار دیده ام که دانشجویان و مجریان کم تجربه و بعضاً پر تجربه به هنگام اجرای نقش، اجرای کلامی پیچیده که مستلزم طراحی و تربیت بیان است، هراس از نرساندن صدا در سالنی بزرگ، پرداخت خصایص شخصیت، الگوهای متفاوت کلامی، مسئله زمان-بندی و نیاز به انعطاف صدا، مشکلات عدیده¬ای پیش روی خود می یابند. در هرحال خوانندة این سطور- بازیگر- در ارتباط با این مشکلات پیوسته با پرسش¬هایی مواجه است، و این رساله در پی آن است پاسخ¬هایی پیش رو قرار دهد تا هم دانش نظری او را پیرامون مسایل صدا و بیان صوتی بالا ببرد و هم مواد تمرین عملی برای وی تدارک ببیند . حتی بسیاری معلمین مجرب صدا و همچنین بازیگران توانای صحنه  به ما یاد آور می شوند که بازیگر باید نکاتی پیرامون آواز خو اندن بداند. زیرا آواز خواندن یکی از بهترین راههای تربیت صدا است. “خواندن”، حس درک زیر و بمی را تقویت می¬کند، توجه به ضرب آهنگ  را ملکه ذهن می سازد، آگاهی از ضرب را افزایش می دهد و موجب روانی و وضوح می¬گردد.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه صدا و بیان برای بازیگر ,
:: بازدید از این مطلب : 681
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه تبلیغات

فهرست مطالب
مقدمه     ۱
فصل اول: تبلیغات و تاریخچه ی آن
۱٫ تبلیغات چیست    ۴
۲٫ تاریخچه تبلیغات    ۶
۳٫ پیشینه تبلیغات در ایران    ۸
فصل دوم: مفاهیم و مبانی
۱٫ تاکتیک و تکنیک تبلیغات    ۱۲
۲٫ تاکتیک    ۱۳
۳٫ تکنیک    ۱۵
۴٫ تفاوت تکنیک، تاکتیک و استراتژی    ۲۱
۵٫ استراتژی تبلیغات و ارتباط آن با تکنیک و تاکتیک    ۲۲
۶٫ تفکر تاکتیکی و تکنیکی     ۲۳
۷٫ انواع تفکر و تفاوت های تفکر تاکتیکی و تکنیکی    ۲۵
۸٫ هوش تاکتیکی    ۲۶
۹٫ سیستم تبلیغات    ۲۷
۱۰٫ اصل تضاد در تبلیغات    ۲۸
۱۱٫ اهمیت و ضرورت تاکتیک و تکنیک در تبلیغات    ۲۸
فصل سوم: تاکتیک ها و تکنیک های نوین (رایانه ای و اینترنتی)
۱٫ پنج تکنیک مهم در تبلیغات به ویژه تبلیغات نوین    ۳۴
۲٫ تکنیک گریز از بن بست تبلیغات    ۳۴
۳٫ تکنیک داد و ستد رایگان    ۳۴
۴٫ تکنیک اعتماد    ۳۵
۵٫ تکنیک کشش و ارسال    ۳۶
۶٫ تکنیک بازار خالی در تبلیغات    ۳۶
۷٫ تاکتیک هوش مشارکتی در تبلیغات (تبلیغات مشارکتی یا تبلیغات ویروسی)    ۳۷
فصل چهارم: تاکتیک ها و تکنیک های خلاق در تبلیغات
فصل پنجم: تاکتیک و تکنیک های مبتنی بر هنرهای تجسمی، سینما و ادبیات
۱٫ تکنیک کلاسیک    ۴۳
۲٫ تکنیک تبلیغات باروک    ۴۳
۳٫ تبلیغات اسطوره ای و تکنیک مبتنی بر اسطوره ها در تبلیغات    ۴۳
۴٫ تکنیک تبلیغات طبیعت گرا    ۴۳
۵٫ تکنیک تبلیغات رمانتیک (عاطفی – احساسی)    ۴۳
۶٫ تکنیک تبلیغات اینده نگر    ۴۳
۷٫ تکنیک تبلیغات دادییستی (ساز مخالف)    ۴۳
۸٫ تکنیک تبلیغات ایماژیسننی (تجسمی – تصویری)    ۴۳
۹٫ تکنیک تبلیغات امپرسیونیسیتی (تأثیری – لحظه ای)    ۴۴
۱۰٫ تکنیک تبلیغات اکسپرسیونیستی (تعبیری – احساسی)    ۴۴
۱۱٫ تکنیک تبلیغات سورئالیستی (فراواقعی – ضمیر ناخودآگاه)    ۴۴
۱۲٫ تکنیک تبلیغات سمبولیستی (نمادی)    ۴۴
۱۳٫ تکنیک تبلیغات کوبیستی (مکعبی)    ۴۴
۱۴٫ تبلیغات چند بعدی    ۴۴
۱۵٫ تکنیک تبلیغات اُپ آرت یا اپتیکال (بصری یا دیدمانی)    ۴۴
۱۶٫ تکنیک تبلیغات بدوی    ۴۵
۱۷٫ تکنیک تبلیغات پات آرت (کوچه بازاری)    ۴۵
۱۸٫ تکنیک تبلیغات چیدمان    ۴۵
۱۹٫ تکنیک تبلیغات اجرایی    ۴۵
۲۰٫ تبلیغات مفهومی     ۴۵
۲۱٫ تاکتیک و تکنیک های پست مدرن (پسانوگرا)    ۴۵
پاره آجر تبلیغات    ۴۶
فصل ششم : تاکتیک های مدیریتی و بازرگانی در تبلیغات
۱٫ تاکتیک های تبلیغات با توجه به مراحل عمر محصول    ۴۸
۲٫ تاکتیک تبلیغات بدوبرتر    ۴۸
۳٫ تکنیک تبلیغات از قافله عقب نماندن و پیروزی حتمی    ۴۹
۴٫ تاکتیک نفرت از مخالفت    ۴۹
۵٫ تاکتیک انحراف توجه    ۵۰
۶٫ تاکتیک تبلیغات پنهان و زیرکانه     ۵۰
۷٫ خطاها و دام های تبلیغاتی    ۵۱
۸٫ دام اطمینان بیش از حد    ۵۳

فصل هفتم: تاکتیک ها و تکنیک های روانشناسی درتبلیغات
۱٫ روانشناسی رنگ ها در تبلیغات    ۵۵
فصل هشتم:
تاکتیک ها و استراتژی حیوانی در تبلیغات    ۵۹
فصل نهم: سقوط تبلیغات و ظهور روابط عمومی
نتیجه گیری    ۶۲
منابع و مأخذ    ۶۳
مقدمه
سر جیوزیمن در کتاب «تبلیغاتی که می‌شناسیم به آخر خط رسیده است» رازهای ناگفته ای را ازتبلیغات بازگو می‌کند و می‌گوید تبلیغاتی که از در و دیوارشهر بالا می‌روند و از شبکه های صدا و سیما پخش می‌شوند، برای مخاطبان خسته کننده و نفرت آور شده اند و به همین دلیل، مخاطبان بادستگاه کنترل از راه دور از تبلیغات شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای فرار می‌کنند. نظریه پردازان بزرگ تبلیغات به این نتیجه رسیده اند که بسیاری از تبلیغات امروزی موثر نیستند. در دنیای پیشرفته ی امروز با فن آوری های نوین، تبلیغاتی مطلوب خواهند بود که خلاق، متمایز، ارزشمند و سازگار با مخاطبان خود باشند.
آیا تبلیغات فقط نشان دادن نام، نشان و شعار در رسانه ها با صرف بودجه های کلان است؟ آیا تکرار پیام یک محصول یا شرکت در رسانه ها ضامن موفقیت است؟ آیا هنوز به جمله ی معروف شرکت مک کان که می‌گفت «قلب ها را تسخیر کن، کیف پول ها به دنبالش خواهد آمد» می‌توان معتقد بود؟ آیا می‌توان با تبلیغات، مخاطبان را وفادار ساخت؟ ایا ساختن تصویر ذهنی مثبت در مخاطبان فقط با تبلیغات امکان پذیر است؟ آیا می‌توان با تبلیغات اعتماد و اطمینان مخاطبان را به سوی خود جذب کرد؟ آیا فقط با تبلیغات می‌توان فروش را زیاد کرد؟ و…
در آن سوی مرزها دنیای بازاریابی ثابت شده است که ما به چیزهایی بیش از تبلیغات کنونی نیاز داریم. چیزهایی که فراموش شده اند. چیزهایی که فقط چشمان تیز بین قادر است آنها را مشاهده کند دراین تحقیق سعی شده است تاکتیک ها و تکنیک هایی ارائه شوند که بتوانند برخی شرکت ها را از تکرار و تقلیدهای تبلیغاتی خلاص کنند.

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه تبلیغات ,
:: بازدید از این مطلب : 651
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه نقاشی معاصر ایران

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه ……………………………………………………………………………………………………….۱

فصل اول؛ طبیعت و نقاشان منظره پرداز

- انسان شرقی و غربی در مواجهه با طبیعت …………………………………………………………۴

- ویژگی های منظره پردازی ایرانی و اروپایی ………………………………………………………۷

فصل دوم؛ نقاشی معاصر ایران

- تفکر و نقاشی معاصر ایران ……………………………………………………………………………۱۸

- تحولات فرهنگی هنری دهه۴۰-۲۰ …………………………………………………………………۲۰

فصل سوم؛ حسین کاظمی

- در باره حسین کاظمی …………………………………………………………………………………..۲۷

- نقدهای منتشر شده ……………………………………………………………………………………….۳۰

- تحلیل آثار ………………………………………………………………………………………………… ۳۳

فصل چهارم؛ منوچهر یکتایی

- درباره منوچهر یکتایی ………………………………………………………………………………….۵۱

- نقدهای منتشر شده ……………………………………………………………………………………….۵۶

- تحلیل آثار ………………………………………………………………………………………………….۶۱

فصل پنجم؛ ابوالقاسم سعیدی

 - درباره ابوالقاسم سعیدی ………………………………………………………………………………۷۶

- نقدهای منتشر شده ……………………………………………………………………………………..۸۰

- تحلیل آثار ………………………………………………………………………………………………..۸۲

فصل ششم؛ سهراب سپهری

- درباره سهراب سپهری …………………………………………………………………………………۹۸

- نقدهای منتشر شده ……………………………………………………………………………………۱۰۱

- تحلیل آثار ………………………………………………………………………………………………۱۰۴

فصل هفتم: نتیجه گیری

- نتیجه گیری ……………………………………………………………………………………………..۱۲۳

- فهرست منابع ……………………………………………………………………………………………۱۲۷

                                                                                                       Abstract -

 چکیده:

نقاشی معاصر ایران به دوره ای اطلاق می شود که از دهه ۱۳۲۰ آغاز شده است و تا کنون ادامه دارد. در این رساله چهار تن از نقاشان که فعالیت خود را از دهه های آغازین این دوران شروع کردند، مورد بررسی قرار خواهند گرفت؛ حسین کاظمی، منوچهر یکتایی، ابوالقاسم سعیدی و سهراب سپهری.

این نقاشان به طور عمده طبیعت را وسیلة بیان کار خود قرار داده اند. انتخاب این نقاشان بر این دیدگاه استوار است که هر یک از آن ها از زاویه ای خاص و نگاهی شخصی به یک موضوع مشترک نگاه می کنند. تمامی آن ها از فرهنگ ایرانی سر بر می آورند و به دوره ای مشترک تعلق دارند، هر چند تحت تأثیر فضاهای مختلف، تأثّرات متفاوتی در آثار آن ها آشکار می شود. در این رساله سعی می شود تا با تأمل در مفهوم طبیعت و خوانش دوره کوتاهی از نقاشی معاصر ایران، سرانجام به طور جداگانه، با تأمل بر آثار هر نقاش به دنیای درونی او  نزدیک شویم. در این سفر نگارنده سعی می کند با همدلی با خالق اثر به عمیق ترین لایه های تخیل او نزدیک شود. پایه چنین تحلیلی بر نقد تخیلی استوار است. بر این اساس وحدت و بقای خیالپردازی در توشه گیری از عناصر چهارگانه وجود؛ آب، باد، خاک و آتش به انسجام می رسد. در غیر این صورت پایه های تخیل سست است و اثر هنری اصیل در حد بازی های فرمی و تصویری تنزّل خواهد کرد. این که تأثیرات بیرونی تا چه حد به این دنیای درونی هنرمند راه می یابند و او چگونه در رسیدن به خلقت وجودی ناب اثر با عنصر خلق آن اثر یگانه می شود مورد تحلیل قرار خواهد گرفت.

کلید واژگان: حسین کاظمی، منوچهر یکتایی، ابوالقاسم سعیدی، سهراب سپهری، طبیعت، نقاشی معاصر ایران، نقد تخیلی

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه نقاشی معاصر ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 562
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود مقاله هنر فلزکاری و معرفی و آشنایی با بانوان قلمزن شهر تهران

فهرست مطالب

فصل اول آشنائی مختصری با هنر فلزکاری
هنر فلزکاری عصر ساسانی
قلمزنی محصولات مس و برنج
خواص و ویژگی‌های عمومی فلزات
خواص و ویژگیهای مس
خواص و ویژگیهای آلیاژ مس و روی (برنج)
فصل دوم معرفی و آشنایی با بانوان قلمزن شهر تهران
استاد منیژه افرا
نمونه هایی از تصاویر استاد منیژه افرا در حین کار در میراث فرهنگی
استاد سبا سیدان جعفری
نمونه کارهای استاد جعفری هنگام کار در میراث فرهنگی تهران
استاد سرکار خانم ندا حامدی
سوابق فعالیتهای استاد سرکار خانم ندا حامدی
نمونه کارهای استاد حامدی در حین کار در میراث فرهنگی تهران
استاد سرکار خانم نسرین حمزه لو
نمونه کارهای استاد حمزه لو در حین کار در میراث فرهنگی تهران
گزارش کار عملی
نتیجه گیری و پیشنهاد

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود مقاله هنر فلزکاری و معرفی و آشنایی با بانوان قلمزن شهر تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 648
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود مقاله نقاشی معاصر ایران بررسی فعالیت چهار تن از نقاشان

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه ………………………………………………………………………………………………………۱

فصل اول؛ طبیعت و نقاشان منظره پرداز

- انسان شرقی و غربی در مواجهه با طبیعت …………………………………………………………۴

- ویژگی های منظره پردازی ایرانی و اروپایی ………………………………………………………۷

فصل دوم؛ نقاشی معاصر ایران

- تفکر و نقاشی معاصر ایران ……………………………………………………………………………۱۸

- تحولات فرهنگی هنری دهه۴۰-۲۰ …………………………………………………………………۲۰

فصل سوم؛ حسین کاظمی

- در باره حسین کاظمی …………………………………………………………………………………..۲۷

- نقدهای منتشر شده ……………………………………………………………………………………….۳۰

- تحلیل آثار ………………………………………………………………………………………………… ۳۳

فصل چهارم؛ منوچهر یکتایی

- درباره منوچهر یکتایی ………………………………………………………………………………….۵۱

- نقدهای منتشر شده ……………………………………………………………………………………….۵۶

- تحلیل آثار ………………………………………………………………………………………………….۶۱

فصل پنجم؛ ابوالقاسم سعیدی

 - درباره ابوالقاسم سعیدی ………………………………………………………………………………۷۶

- نقدهای منتشر شده ……………………………………………………………………………………..۸۰

- تحلیل آثار ………………………………………………………………………………………………..۸۲

فصل ششم؛ سهراب سپهری

- درباره سهراب سپهری …………………………………………………………………………………۹۸

- نقدهای منتشر شده ……………………………………………………………………………………۱۰۱

- تحلیل آثار ………………………………………………………………………………………………۱۰۴

فصل هفتم: نتیجه گیری

- نتیجه گیری ……………………………………………………………………………………………..۱۲۳

- فهرست منابع ……………………………………………………………………………………………۱۲۷

                                                                                                       Abstract -

چکیده:

نقاشی معاصر ایران به دوره ای اطلاق می شود که از دهه ۱۳۲۰ آغاز شده است و تا کنون ادامه دارد. در این رساله چهار تن از نقاشان که فعالیت خود را از دهه های آغازین این دوران شروع کردند، مورد بررسی قرار خواهند گرفت؛ حسین کاظمی، منوچهر یکتایی، ابوالقاسم سعیدی و سهراب سپهری.

این نقاشان به طور عمده طبیعت را وسیلة بیان کار خود قرار داده اند. انتخاب این نقاشان بر این دیدگاه استوار است که هر یک از آن ها از زاویه ای خاص و نگاهی شخصی به یک موضوع مشترک نگاه می کنند. تمامی آن ها از فرهنگ ایرانی سر بر می آورند و به دوره ای مشترک تعلق دارند، هر چند تحت تأثیر فضاهای مختلف، تأثّرات متفاوتی در آثار آن ها آشکار می شود. در این رساله سعی می شود تا با تأمل در مفهوم طبیعت و خوانش دوره کوتاهی از نقاشی معاصر ایران، سرانجام به طور جداگانه، با تأمل بر آثار هر نقاش به دنیای درونی او  نزدیک شویم. در این سفر نگارنده سعی می کند با همدلی با خالق اثر به عمیق ترین لایه های تخیل او نزدیک شود. پایه چنین تحلیلی بر نقد تخیلی استوار است. بر این اساس وحدت و بقای خیالپردازی در توشه گیری از عناصر چهارگانه وجود؛ آب، باد، خاک و آتش به انسجام می رسد. در غیر این صورت پایه های تخیل سست است و اثر هنری اصیل در حد بازی های فرمی و تصویری تنزّل خواهد کرد. این که تأثیرات بیرونی تا چه حد به این دنیای درونی هنرمند راه می یابند و او چگونه در رسیدن به خلقت وجودی ناب اثر با عنصر خلق آن اثر یگانه می شود مورد تحلیل قرار خواهد گرفت.

کلید واژگان: حسین کاظمی، منوچهر یکتایی، ابوالقاسم سعیدی، سهراب سپهری، طبیعت، نقاشی معاصر ایران، نقد تخیلی

مقدمه :

رابطه انسان و طبیعت رابطه ای ازلی است. از زمان سرآغاز انسان طبیعت را مأوای خود دانسته، گاه با آن در ستیز بوده و گاه آن را مورد پرستش و احترام قرار داده است، آن را زمینه تخیّل خود قرار داده است و با آن اسطوره پردازی کرده است. در این رابطه ازلی است که جایگاه انسان در هستی معنا پیدا می کند و انسان از این رهگذر به کشف و شهودی در وجود خود دست پیدا می کند. در هر زمان که انسان از طبیعت دور شده است گویی به اضمحلال وجود خود نزدیک شده است. انسان شاعر، انسان عاشق، همواره در عمیق ترین لایه های تخیّل پیام آور پیوند با هستی و عشق به طبیعت است.

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود مقاله نقاشی معاصر ایران بررسی فعالیت چهار تن از نقاشان ,
:: بازدید از این مطلب : 474
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه متون فیلم برداری و تصویربرداری

متون فیلم برداری و تصویربرداری

فهرست مطالب

مقدمه
تصویر چیست
فیلم خام
ساخت
سرعت
نگاتیو در برابر ریورسال
نگهداری و حفاظت فیلم خام
گرما
رطوبت
گازهای مضر
تشعشع
فیلم برداری برای تلویزیون
کنتراست
وضوح
سرعت دوربین ترکیب تصویری و حرکت دوربین
فیلمبرداری در طبیعت و فیلمبرداری هوایی و زیرآبی
فیلمبرداری روز – به جای – شب
نمایش زمینه فیلم بر پشت پرده شفاف
فیلم برداری نوار فیلم زمینه
روش های سنجش نور
نورسنج حذفی
نور سنج مقایسه ای
نورسنج های – فتو – الکتریک
مشخصات اساسی طرح نور سنج
نور سنج مستقیم
مناسب ترین درجه F
کیفیت اپتیک عدسی
هزینه
عمق صحنه
استفاده از عدسی های زوم
تضاد سایه و روشن درآوردن رنگ ها
وضوح
عدسی
تقسیم بندی انواع عدسی
عدسی ساده و عدسی مرکب
پدیده های نوری موثر در ساختمان عدسی
علایم اختصاری برای عدسی ها
ساده ترین روش های ویژه در فیلم برداری
فیداین
نما در آیریس یا درماسک
میکس
پانوداما (پان)
حرکت به جلو یا عقب (تراک یا ترالی)
نقاشی روی شیشه
زو پتیک
نور
عمق میدان وضوح
فیلترها
فیلتر ژلاتینی
فیلتر مرکب
فیلتر شیشه ای یک پارچه (فیلتر یک پارچه رنگ شده
فیلترهای مورد استفاده در فیلم برداری سیاه و سفید
تصحیح
کنتر تضاد سایه و روشن
فهرست برگزیده ای از فیلترهای رنگی برای فیلم برداری سیاه و سفید
فهرست برگزیده ای از فیلترهای رنگی برای فیلم برداری رنگی
فیلترهای همه کاره
فیلترهای دارای غلظت خنثی یا خاکستری
فیلتر مدرج
فیلتر پلاریزه
فیلتر پخش کننده
فیلتر توری
فیلتر
خلاصه عوامل در رنگ
توازن رنگ
نورپردازی برای فیلمبرداری رنگی
درآوردن رنگ هنگام فیلمبرداری با نور مصنوعی
افه های رنگی خاص

مقدمه
آنان که سودای حرفة فیلمبرداری سینمایی را در سر می پرورانند بزودی در می یابند که راه آسانی را انتخاب نکرده اند.
موفقیت در حرفه ای فیلمبرداری مستلزم داشتن اطلاعات کافی دربارة مبانی علمی اصولی فیلمبرداری و چگونگی کاربرد این اصول است و اینگونه اطلاعات البته آسان ب دست نمی آید.
رسیدن به موقعیتی که انسان بتواند کار یک حرفه ای را در حال فیلمبرداری مشاهده کند و بعد البته فرصت آن را بیابد که خود فیلم بگیرد، سفری طولانی همراه با نامیدیهاست.
فراتر از این قلم رو عمل و تجربه در فیلمبرداری است که بدون هیچ کس نباید امیدوار باشد پیچیدگیهای فراوان این کار را بیاموزد.
بعضی از فیلمبرداران دوست دارند کیفیت مرموزی به کارشان بدهند و علاقه ای ندارند که رازشان را به تازه کارها در میان بگذارند.
فیلمبردار هر روز صبح شیشة مخصوصش را عین اینکه دارد جنس قاچاق رد می کند یواشکی به متصدی تنظیم عدسی می داد که در دوربین بگذارد و در پایان روز وقتی کارگردان آخرین صحنة فیلمبرداری را قطع می کرد، فیلمبردار بلافاصله دستش را دراز می کرد که شیشة مخصوص را از متصدی تنظیم عدسی بگیرد. و اینک بسیار خوشحالم که بسیاری از فیلم برداران اطلاعات زیادشان را به صورت رایگان در اختیار تازه کاران قرار می دهند.
باشد که این مطالب جمع آوری شدة بنده حقیر در مسیر سخت و پر خار و خاشاک مشتاقان حرفة فیلمبرداری چند برگ ؟؟‌بگسترد.

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه متون فیلم برداری و تصویربرداری ,
:: بازدید از این مطلب : 724
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه چهره پردازی و صحنه آرایی از دیدگاه هنر گرافیک در شاهنامه

چهره پردازی و صحنه آرایی از دیدگاه هنر گرافیک در شاهنامه( هفت خوان رستم )

فهرست مطالب
عنوان            صفحه
چکیده             ۴
پیشگفتار             ۶
مقدمه             ۸
فصل اول :  رستم کیست ؟            ۱۱
( دوران زندگی خانوادة رستم )
فصل دوم : رستم چگونه مردی است ؟            ۲۶
( صورت وسیرت رستم هنیت و سلاح و اسب رستم )
فصل سوم: « هفت خوان »    ۴۴
( جنگ های رستم موجودات اساطیری در هفت خوان )
فصل چهارم : بررسی چهره های مختلف هفت خوان از دیدگاه چهره پردازی    ۵۴
فصل پنجم : شناخت مکالمه و کلام در نمایش      ۶۹
نیروهایی که در روند نمایش دخیل هستند
فصل ششم : بررسی فضا و صفحه های هفت خوان      ۷۵
خوان اول     ۷۶
خوان دوم       ۷۹
خوان سوم     ۸۴
خوان چهارم          ۹۰
خوان پنجم  ۹۴
خوان ششم ۱۰۲
خوان هفتم ۱۰۶
فصل هفتم : داستان مرگ جهان پهلوان رستم ۱۱۵
فصل هشتم : پیشنهاد و نتیجه گیری ۱۲۷
خلاصة کار عملی ۱۲۸
فهرست منابع
چکیده :
اولین مسئله در این رساله ، به بررسی شخصیت رستم و جایگاه او در تفکر اساطیری ایرانی و بویژه نقش او در  «شاهنامه » اختصاص دارد . در ضمن ، پیشینه خاندان سام و نریمان و رستم دستان ( چنانچه حکیم فردوسی بر ما می نمایاند ) مطرح می گردد.  از سوی دیگر ، از دیدگاه مورفولوژی ( ریخت شناسی و سیما شناسی و .. ) و در آلات وادوات جنگی این پهلوان رستم و تنها یاورش رخش بحث به میان می آید .
نکته دیگر صفات نیکوی رستم است که به گونه ای خاص در وجود او جمع شده‌اند.  همچون : زورمندی ، هنرمندی ، اعتقاد (توکل ) ، مدبّری ،‌ علاقه به رزم و بزم ، زبان آوری ،‌ وفاداری ، جوانمردی و پهلوانی عیان می گردد .
نکته دیگر اینکه در هفت خوان ، نماد تعالی رستم است ،‌ و رستم  مظهر انسان کامل ایرانی است که با موجودات اساطیری همچون اژدها و دیوان ، برخوردها و چالش دارد .
قسمت دوم این نوشتار به بررسی هفت خوان ، وجه نمایش آن از زاویه دید انسان امروزی بررسی شخصیتها و چهره ها در ادبیات …  - ( چنانکه متعارف است ). پرداخته است . تصاویریکه به نوعی یک ؟ « تیپ » را به مامعرفی می کنند . همچون جادوگر ، کودن ،  مست و ………
در پایان نگارنده به  موضوع اصلی ( با پیش زمینه مطرح شده ) پرداخته است .
فضا سازی فردوسی در «‌خوان ها » نحوه نمایش صفحه ها و توصیف از آنها و بررسی شعراو از نگاه تصویری و گرافیکی ، چنانکه طرح موضوع از این نکته شروع می شود.
نتیجه گیری : شاهنامه بطوریکه  تاریخ نقاشی ایرانی نشان داده – تصویری ترین و خوش پرداخت ترین ، روایت ادبی است که در نحوه بیان فضا ، صفحه ها ، حالات چهره های انسانی و حتّی حیوانی ، رنگ ها و توصیف موجودات اساطیری جایگاه قابل توجه و مثال زدنی دارد . .

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه چهره پردازی و صحنه آرایی از دیدگاه هنر گرافیک در شاهنامه ,
:: بازدید از این مطلب : 527
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی و اثبات واقع گرایی کمال الدین بهزاد در نمایش معماری مساجد

بررسی و اثبات واقع گرایی کمال الدین بهزاد در نمایش معماری مساجد

فهرست مطالب
مقدمه:
نگارگری یکی از هنرهای درخشان ایرانیان در دوره اسلامی است. نگاره‌های ایران منابعی هستند که ویژگی های انسانی، اجتماعی و هنرهای ادوار مختلف را از خود بازتاب می دهند و محققان و پژوهشگران می توانند با مطالعه و مراقه در آنها به تشخیص، تبیین و تفسیر این ویژگی ها بپردازند و به کمک داده ها و اطلاعات مکتسب کمبود اطلاعاتی در زمینه های مذکور را جبران نمایند.یکی از ویژگی های هنری که در این نگاره ها بازتاب یافته، معماری اسلامی ایران است، نگارگران ادوار مختلف اسلامی ایران- از دوره های سلجوقی تا دوره قاجار در آثار متنوع خود، انواع بناها را به تصویر کشیده اند. نگارنده معتقد است با مطالعه و بررسی بناهای منقوش و تجزیه و تحلیل عناصر تشکیل دهنده آنها (عناصر ساختاری و تزئینی) می توان به نتایجی سودمند در رابطه با معماری هر دوره از ادوار اسلامی رسید. برای مثال می توان به نگاره‌ای از دوره تیموری اشاره نمود که فضای درونی یک حمام را نشان می دهد. اهمیت این نگاره زمانی آشکار می شود که بدانیم در میان انواع بناهایی که از این دوره باقی مانده اند، هیچ حمام پا برجایی شناسائی نشده است و محققان هنر معماری تیموری در مطالعات و بررسی های خود تنها به بقایای ناچیز و مختصر سه دستگاه حمام این دوره استناد می کنند. پر واضح است اگر به این نگاره به عنوان مدرک معتبر و مستند نگریسته شود و داده های استخراج شده از آن با داده‌ها و اطلاعات بقایای حمام های این دوره ترکیب و تلفیق گردد، نتایج سودمند و مفید فائده حاصل خواهد شد….
فهرست مطلب
مقدمه
تاریخچه مختصر دورة تیموری
کاخ ها
تطبیق متن نسخه و موضوع نگارة مورد بحث
موضوع نگاره و توصیف کلی آن
شخصیت های نگاره
شخصیت های اصلی
شخصیت های فرعی
ساختار بنا و تزئینات آن
ویژگیهای معماری کوشک
سر در ورودی
حیاط
کاخ و تزئینات وابسته
موضوع نگاره و توصیف کلی آن
ویژگی های معماری کاخ
ساختار بنا

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی و اثبات واقع گرایی کمال الدین بهزاد در نمایش معماری مساجد ,
:: بازدید از این مطلب : 650
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1392 | نظرات ()