فصل دوم : طراحی قالبهای پرس ………… مقدمه ……………………………. برشکاری ………………………….. ۱-۲-برشکاری ………………………. ۲-۲-۲- مناطق برش ………………….. ۳-۲-۲-نحوة دادن کلیرانس به سنبه وماتریس ۴-۲-۲-کلیرانس زاویه ای …………….. ۵-۲-۲- اضافه دور ریز ………………. ۶-۲-۲-نیروی لازم برش ……………….. ۷-۲-۲- انرژی لازم برش ………………. ۸-۲-۲- روشهای کم کردن نیروی لازم برش …. ۹-۲-۲- نیروی لازم بیرون انداز ……….. ۲-۲- اجزای قالب …………………… ۳-۲- طراحی قالب …………………… ۱-۳-۲- بدست آمدن قطعه میل راهنما…….. ۲-۳-۲-طراحی سنبه و پیچها……………. ۴-۲- روشهای ساخت قالب ……………… ۵-۲- انواع قالبهای برش …………….. ۶-۲- پارامترهای مؤثر در انتخاب قالب …. ۷-۲-خمکاری ……………………….. ۱-۷-۲- انواع عملیات و قالبهای خمکاری … ۲-۷-۲-نیروی لازم خمکاری …………….. ۳-۷-۲-نیروی بالشتک فشاری …………… ۸-۲- کشش عمیق …………………….. ۱-۸-۲- عیوب عملیات کشش عمیق ………… ۲-۸-۲-عیوب ورق بعد از عملیات کشش عمیق .. ۹-۲- متغیرهای کشش عمیق …………….. فصل سوم پرسها:…………………….. ۱-۳- پرسهای سنگی ………………….. ۴-۲-۳- محاسبة مشخصه های پرسهای سنگی …. ۲-۲-۳- نیروی مجاز پرس سنگی …………. ۳-۲-۳-تناژ مجاز نامی حاصل از گشتی در موتور ۴-۲-۳- تناژ مجاز نامی حاصل از قدرت کاری (توصین ) ۳-۳- پرسهای زانویی ………………… ۴-۳-۳- نیروی رام و ظرفیت کاری ………. ۲-۳-۳- سرعت رام …………………… ۴-۳- پرسهای پیچی ………………….. ۵-۳- پرسهای الکتروژن ………………. ۶-۳- پرسهای هیدرولیک ………………. فصل چهارم طرز کار ، انتخاب و تجهیزات کمکی پرسها ۱-۴ طرز کار پرسها………………….. ۲-۴ انتخاب پرسها ………………….. ۳-۴ نصب و نظارت قالب ………………. ۴-۴-تجهیزات ایمنی روی پرسها ………… ۵-۴-سرویس و نگهداری پرسها وقالبها……. ۶-۴-تنظیم و نگهداری قالبها………….. فصل پنجم دقت پرسهای مکانیکی ………… ۱-۵-دقت در حالت بی باری ……………. ۲-۵-دقت در حالت تحت بار ……………. فصل ششم : سیستمهای ایمنی در برابر اضافه بارپرسهای مکانیکی ۱-۶ وسایل ایمنی برای پرسهای مکانیکی در محدودةکورس مورد استفاده …………………………………. ۲-۶-وسایل ایمنی پرسهای مکانیکی درکل کورس مراجع ……………………………. فصل اول : معرفی مدیریت برش و پرس : مدیریت برش و پرس یکی از مدیریتهایی است که زیر نظر معاونت سواری سازی ایران خودرو فعالیت می کند . برش و پرس در حال حاضر ازنظر تناژ، ابعاد تعداد پرس بزرگترین مجتمع پرسکاری در ایران می باشد. این مجموعه توانایی آنرا داده که برای ۱۵۰/۰۰۰ دستگاه سواری ، ۵۰۰۰ دستگاه مینی بوس و ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس قطعه تولید کند. قطعات این مجموعه توسط قالب ، پرس و ماشین آلات مخصوص تولید می شوند. تولید قطعات براساس مدارک فنی «استانداردهای تعریف شده انجام می شود و بدون مدارک فنی و اطلاعات کافی قطعه ای تولید نمی شود. دراین مدیریت جمعا ۴۰۲۷ نغه پرسنل رسمی ، قراردادی و پیمانکاری فعالیت دارند. واحدهای تولیدی این مدیریت عبارتند از : ۱-سالن پرس غربی (سالن جدید):
این سالن در سال ۱۳۵۵ راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت . تعداد ۲۵ دستگاه پرس موجود در این سالن مکانیکی میان سه دستگاه وبل اکشن و بقیه سینگل می باشند . که قطعات روکار (gaco ) ،خودروسواری را تولید می کنند. کلیة قطعات روکار پیکان ، Face در این زمان تولید می شود و در حال حاضر قطعات روکار پژوپرشیی نیز به این مجموعه اضافه شده است . این سالن دارای سه خط تولید همزمان می باشد . باضافه خطوط کوچکی که قطعات تقویتی و تزئینی را تولید می کنند. دراین سالن جهت حمل ضایعات از سیستم کانوا برحمل ضایعات و شوت اتوماتیک استفاده می شود.
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز ایران خودرو کاشان فهرست مطالب مقدمه ۱ نمایندگی مجاز ایران خودرو کاشان ۳ ارزیابی قسمتهای مرتبط با رشته کارآموز ۷ دستگاه تنظیم موتور و سوخت به طور اتوماتیک ۸ سنسورهای مورد استفاده در Air bag ۱۱ تحلیل گر و سیستم کنترلی مورد استفادهدر Air bag ۱۶ انواع سیستمهای جرقه زنی پلاتینی و ترانزیستوری ۱۷ شبکه مالتی پلکس بر روی خودروهای پژو ۲۳ سیستم های مداریآلارم لنت ترمز پژو ۴۰۵ ۲۶ توربوشارژر و نقش آن در تقویت موتور ۲۹ کندی یا تنبلی توربو ۳۴ سیستم مداری شیشه بالابرهای درب عقب پرشیا ۳۸ سیستم مداری قفل مرکزی ۴۰ انواع سیستمهای انژکتور ۴۵ نکات ایمنی در مورد ECU ۴۹ انواع سنسورهای ۵۴ مقدمه ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق ابتدا در اوایل دهه ۴۰ با ورود کلیه قطعات از خارج مینی بوس کومر را با ظرفیت ۱۲ سرنشین و به تعداد ۱۰۰ دستگاه تولید کرد که متاسفانه هم اکنون نمونه ای از آن وجود ندارد. ایران ناسیونال در سال ۱۳۴۵ با عقد قرار دادی با کمپانی کرایسلر انگلستان امتیاز سواری هیلمن هانتر را بدست آورده و در سال ۴۶ تاسیسات خودروسازی پیکان با ظرفیت سالانه ۶ هزار دستگاه استقرار یافت در سال ۵۴ بدلیل قدیمی بودن پیکان تصمیم گرفته شد تولید آن متوقف شود که به علت همزمانی با انقلاب بدون نتیجه ماند.
دانلود گزارش کارآموزی در پتروشیمی بوعلی سینا فهرست مطالب فصل اول : معرفی ابزرار دقیق…………. ۱-۱ فن ابزار دقیق………………….. ۱-۲ لزوم کاربرد وسائل سنجش و کنترل در صنایع نفت و پتروشیمی -کنترل……………………………. -تعریف حلقه کنترل (CONTROL LOOP)………. 1-3 عوامل تحت کنترل ……………….. ۱-فشار (PRESSURE)……………………. 2- جریان سیال (Flow)…………………. 3- سطح(LEVEL)……………………….. 4-دما (TEMPERATURE)………………….. 1-4 آشنایی با چند اصطلاح رایج در ابزار دقیق ۱-SETTOINT…………………………. 2- MEASUREMENF……………………… 3- OFFSET………………………….. 4-SIGNAL…………………………… 5-FEEDBACK…………………………. 6- حلقه کنترلی باز و بسته OPENAND CLOED LOOP فصل دوم ۲-۱ فشار (PAESSURE)………………….. 1- فشار نسبی GAUGE PRESSURE…………… 2- فشار جو ATMOSPHERE PRESSURE…………. 2-2 جریان سیال (Fiow)………………… 2-3 دما(TEMPERATURE)…………………. 1- تعریف حرارت…………………….. ۲- واحد انرژی …………………….. ۳- گرمای ویژه: C (ظرفیت گرمایی ویژه )… فصل سوم انواع وسایل مورد استفاده برای اندازه گیری کمیت های سیالات ۳-۱ ما نرسته های شیشه ای ( جهت سنجش منشار) ۱- تیوب مخزن دار…………………… ۲- U تیوب ساده…………………….. ۳- U تیوب با ساقه مورب……………… ۴- اندازه گیری فشار های زیاد به کمک U تیوب ۳-۲ وسایل قابل ارتباع………………. ۱- لوله بور دون BOURDON TUBE…………. 2- لوله بور دون حلزونی (PIRALBOUROURDON TUDE) 3- لوله بوردن مارپیچ(HELICAL BOURDON TUBE)…….. 3-3 ارتفاع سنج LVELMETER…………….. - اندازه گیری سطح مایعات……………. ۱- اندازه گیری ارتفاع سطح بطور مستقیم… ۱-۱ استفاده از لوله اندازه گیری …….. ۱-۲ استفاده از توپی شناور BALL FIOAT…… 2- اندازه گیری ارتفاع سطح مایعات بروش غیر مستقیم ۲-۱ استفاده از نور…………………. ۲-۲ استفاده از اشم رادیواکتیو RADIATION TYPE 2-3 طریقة اولتراسونیک………………. ۳-۴ فلومترها Fiow MFTERS……………… -اندازه گیری جریان سیالات……………. ۱- وسایل اندازه گیری جریان بروش مستقیم.. ۱-۱ اندازه گیری به روش روتا متر ROTAMFTER 2- وسایل اندازه گیری جریان بروش غیر مستقیم ۱-۲ فلومتر بر اساس اختلاف فشار……….. - محسنات و معایب روش مستقیم اندازه گیری جریان سیالات - محسنات و معایب روش غیر مستقیم اندازه گیری جریان سیالات ۳-۵ دماسنج THERMOMETERS……………… - اندازه گیری دما………………….. ۱- دما سنج شیشه ای ………………… ۲- دما سنج دو فلزی BIMMETAL THERMOMETERS.. 3- ترمیستور THERMISTOR………………. 4- زوج حرارتی (ترموکوپل THERMOCOUPLE)…. 5- آشکار سازی مقاومتی دما (RTD)………. فصل چهارم: انواع فرستنده ها و انواع مبدل ها ۴-۱ مقدمه…………………………. ۴-۲ اجزاء تشکیل دهنده یک حله کنترل ….. الف- فرستنده ها TRANSMITERS…………… - فرستنده تعادل نیرو نوع الکترونیکی …. ب- مبدل ها TRANSDUCERS………………. -مبدل های الکترونیکی ELECTRONIC TRANSDUCERS الف- مبدل جریان به ولتاژ TRANS DUCERI/V…. ب – مبدل ولتاژ به جریان TRANS DUCERI/V….. 4-3- سایر اجزاء تشکیل دهنده یک حلقه کنترلی - سوئیچ فشار PRESSURE SWITCH…………… - کلید حفاظتی SAFETY SWITCH…………… -سوئیچ سطحLEVEL SWITCHE………………. -دستورات کالیبراسیون و checking ادوات و ابزار دقیق -فهرست منابع و مأخذ
اهمیت ماشین در کشاورزی انواع تراکتورها اتصالات و دستگاههای هیدرولیک تراکتور سیستم انتقال توان جرا سیستم هیدرولیک شامل : دیفراسیل : عمومی پوشش اسبک ها دمونتاژ مجموعه اسبک ها دمونتاژ فنرهای سوپاپ مونتاژ نشیمنگاه سوپاپ محفظه جلو موتور فلایول کاسه نمد عقب میل لنگ پمپ روغن موتور کارتر موتور بالانسر موتور یاتاقان بزرگ شاتون بوش های سیلندر میل لنگ میل لنگ میل سوپاپ و تایپت ها کابل محرک دورسنج تعمیرات جزئی موتور (A4.284 , A4.236) تعمیرات بزرگ موتور (A4.248 ,A4.236 ) تعویض پوسته موتور (ِA4.236 , A4.248 ) مقدمه : مجتمع کارخانجات تراکتورساز ی ایران در زمینی به مساحت تقریبی ۳۳۴ هکتار در کنار شهر زیبای تبریز بنا گشته و یکی از بزرگترین واحدهای کشاورزی محسوب می شود . طرح ایجاد کارخانجات تراکتورسازی ایران در چهارچوب مفاد موافقتنامه همکاریهای فنی ,اقتصادی بین دولت ایران و رومانی برای تولید تراکتور ۶۵ اسب بمرحله اجرا درامد . در اوایل سال ۱۳۵۳ ادامه اجرای طرح تراکتور , رومانی بعلت جایگزین شدن طرح ساخت تراکتور سی فرگوسن پیگیری نگردید . متعاقب تغییر خط تولید ۴ کارخانه عظیم ساخت تراکتور, موتور , ریخته گری و آهنگری بمنظور تولید ۲۰۰۰۰ دستگاه تراکتور تحت لیسانس سی فرگوسن و ۳۰۰۰۰ رستگاه موتور تجدید طرح گردید . ساخت موتور (موتور سازان ) در کنار خط تولید تراکتور به فعالیت پرداخته است .
مقدمه…………………………………………………………………۲ اهمیت کار موزائیک سازی………………………………………….۳ بخش اول(شروع به کار)…………………………………………..۴ آموزش در موزائیک سازی………………………………………….۵ بخش دوم(هزینه ها وسود خالص…………………………………..۷ میزان تولید در ماه…………………………………………………۸ سود خالص خالص…………………………………………………..۹ بخش سوم(کار های جنبی در کارگاه موزائیک سازی…………….۱۰ بخش چهارم(ضمائم) ………………………………………………۱۲ نکته های مهم و قابل توجه………………………………………۱۴ بخش پنجم(نمودار ها)……………………………………………..۱۵ بخش ششم(عکس ها)……………………………………………..۲۰ مراجع و منابع……………………………………………………..۳۳ تقدیروتشکر………………………………………………………..۳۴
دانلودطرح توجیهی احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰۰۰۰ قطعه فهرست مطالب ۱- خلاصه طرح : احداث و ایجاد مرغداری گوشتی ده هزار قطعه ای در زمین استیجاری که مدت زمان اجاره حداقل ۱۰ سال می باشد. مدت زمان اجرائی طرح تا زمان بهره برداری حداکثر به مدت یکسال می باشد و از ابتدای سال دوم بهره برداری از طرح آغاز می شود. و در طول چهار سال و با احتساب یکسال اول که به عنوان تنفس در نظر گرفته می شود متقاضی می تواند ظرف مدت ۵ سال وام اعطائی را به طور کامل پرداخت نماید. ۲- مقدمه : به موجب مطالبات و پژوهش های کارشناسی کارشناسان بخش تولید از نهاده های خارجی و داخلی استخراج این طرح به شرح زیر می باشد: از بین طرحهای خدماتی، تولیدی و خدماتی- تولیدی و …، طرحهای تولیدی از ریسک پذیری بسیار بیشتری برخوردار هستند. در ضمن میزان سود یا بازگشت سرمایه طرحهای تولیدی با توجه به میزان سرمایه اولیه در کوتاه مدت نسبت به طرحهای خدماتی بسیار ناچیز است. ولی بازگشت سرمایه و سود آن در طرحهای تولیدی در درازمدت قابل مقایسه با طرحهای خدماتی می باشد. از طرف دیگر در اکثر طرحهای تولیدی حداقل سرمایه اولیه لازم جهت شروع و راه اندازی طرحها بسیار سنگین می باشد. با توجه به دلایل ذکر شده شروع اکثر طرحهای تولیدی مخصوصاً در بخش کشاورزی که به خاطر عوامل مختلف مانند آفتها و بیماریها و حوادث و بلایای طبیعی ریسک پذیری بالاتری نسبت به سایر طرحهای تولیدی صنعتی دارند، برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی بسیار مشکل است. هر چند در حال حاضر با حمایت بانک کشاورزی تسهیلات بسیار مناسبی برای شروع چنین طرحهای کشاورزی به فارغ التحصیلان پرداخت می گردد، ولی با توجه به دلایل ذکر شده در ابتدای بحث به نظر می رسد که راهکارهایی جهت به ثمر رسیدن تسهیلات اعطائی باید جستجو گردد. در این راستا مطالعاتی جامع همراه با آزمایش عملی نتایج حاصله از مطالعات توسط متقاضی در مورد مرغداری گوشتی صورت گرفته است. در مورد مرغداری گوشتی از نظر جواز به طور کامل اشباع شده است، ولی میزان مرغ گوشتی تولید شده بسیار کمتر از ظرفیت جواز صادر شده است. زیرا اکثر مرغداری های بزرگ در مناطق آلوده قرار داشته و به علت عدم چاره جوئی صاحبین مرغداریها برای کنار آمدن با شرایط ایجاد شده، این مرغداریها یا خالی مانده اند و یا برای مصارف به غیر از مرغداری به کار می روند. و در نهایت اگر خیلی خوشبین باشیم مرغداری توسط صاحبان آن برای چند دوره اجاره داده می شود. پس میزان تولید از میزان پتانسیل به مراتب کمتر است.در مورد مرغداری گوشتی بخش اعظم سرمایه اولیه موردنیاز به ساخت مرغداری و مهمترین قسمت آن خرید زمین موردنیاز مرغداری اختصاص می یابد. برای کاهش این سرمایه موردنیاز می توان به جای خرید زمین، از زمینهای استیجاری به مدت زمان حداقل دوره بازپرداخت و برگردانده شدن سرمایه استفاده کرد. همچنین به جای ساخت سالنهای سوله ای شکل و بسیار مقاوم می توان از سالنهای ضربی با به کار بردن مصالح کمتر استفاده کرد. تا اولاً میزان سرمایه اولیه موردنیاز به شدت کاهش یابد. و ثانیاً در طول مدت طول عمر ساختمان های احداث شده وضعیت مالی متقاضی به حدی بهبود خواهد یافت که هم به خرید زمین و هم به ساخت سالنهای جدید با تکنولوژی روز مبادرت خواهد کرد و ساختمانهای قدیمی به عنوان انبار و تاسیسات جانبی مرغداری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
مقدمه ………………………….. ۱ بررسی اقتصادی ……………………. ۳ چکیده طرح ……………………….. ۴ مشخصات فنی هتل …………………… ۵ برآورد هزینه ها و سرمایه گذاری …….. ۶ برآورد هزینه ساختمان و زمین ……….. ۶ برآورد هزینه های تأسیساتی و تجهیزاتی و زیربنائی ۶ هزینه های قبل از بهره برداری ………. ۸ برآورد هزینه های جاری …………….. ۹ برآورد هزینه حقوق و دستمزد پرسنل …… ۹ هزینه های سوخت آب و برق و تلفن …….. ۱۰ هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک …. ۱۱ هزینه های پیش بینی نشده …………… ۱۱ خدمات بیمه ………………………. ۱۲ جمع هزینه های جاری ……………….. ۱۲ سرمایه در گردش …………………… ۱۲ محاسبه بازپرداخت تسهیلات بانکی ……… ۱۳ محاسبه درآمدهای هتل ………………. ۱۴ محاسبه تراز هزینه ها و درآمدها …….. ۱۶
دانلودطرح توجیهی نصب و راه اندازی کارخانه کیک و کلوچه
فهرست مطالب
مقدمه: از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در کنار اینها توجه به ذائقه مصرف کننندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تکنولوژی متداول تولید کیک وکلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول براحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد. نقطه سربسر تولید: در نقطه سربسر تولید در آمد حاصل ا زفروش معادل مجموع هزینه های ثابت و متغیر تولید خواهد بود هزینههای متغیر+ هزینه های ثابت اولیه= درآمد حاصل از فروش (مقدار تولید× هزینه متغیر واحد محصول) + هزینه ثابت سالانه= قیمت فروش واحد× مقدار تولید در نقطه سربسر نقطه سر بسر تن۲۷۸ XC= نقطه سربسر تولید معادل قریب۶/۵۵% ظرفیت تولید طرح می باشد که با توجه به سادگی تولید محصول و پائین بودن سطح پیچیدگی دستگاههای خط تولید که موجب سهولت نگهداری تعمیرات آنها می گردد. کارخانه قادر خواهد بود همواره در ظرفیتی بمراتب بالاتر از نقطه سربسر و درحد ظرفیت ۵۰۰ تن درسال کارکند. نرخ بازدهی سرمایه: سود ویژه کارخانه پس از کسر مالیات در سال اول سالانه۰۰۰/۶۱۶/۲۳ ریال و در سالهای بعد در جدول سود وزیان برآورده شده است. (بدیهی است با توجه به آئینامه های مالیات در هر مقطع زمانی و در شرایط خاص مبلغ سود تغییر پیدا کند. ضمنا مالیات معادل ۲۰۵% سود عملیاتی در نظر گرفته شده است) و از طرفی با توجه به اینکه مبلغ سرمایه گذاری ثابت معادل ۴۱۷/۱۹۰/۶۴ ریال می باشد لذا نرخ برگشت سرمایه و مدت آن بشرح زیر محاسبه میشود.
آشنایی با جریان سه فاز در سیستم سه فاز معمولاً از سه نوع اتصال استفاده می شود - محاسبه جریان و ولتاژ در اتصال ستاره مزایای سیستم سه فاز عایق کابلها ساختمان کابلهای فشار قوی و حفاظت آنها فیوز الف- فیوزهای حرارتی ذوب شونده ب-فیوز حرارتی بی متال پ-فیوز مغناطیسی ت- فیوز توان بالا ث- فیوز فشار قوی انتخاب نوع فیوز تعیین افت ولتاژ مجاز و انتخاب سطح مقطع هادی برای رسیدن به انی امر باید نکات زیر را درگرفت موازی بستن آلترناتورها بخش دوم وسایل کنترل ساده کلیدها الف- کلیدهای ساده ب- کلیدهای مرکب انواع کلیدهای ساده ۱-کلید اهرمی ساده ۲-کلیدغلطکی ۳-کلید زبانه ای راه اندازی موتورها با استفاده از کلید ستاره – مثلث بخش سوم کلیدهای مرکب کلیدهای مرکب تعریف رله تعریف کنتاکتور کنتاکتهای یک کنتاکتور به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم می شوند ساختمان داخلی کنتاکتور بصورت زیر می باشد مشخصات الکتریکی و حرارتی و مکانیکی هر کنتاکتور بصورت زیر می باشد الف- ولتاژ نامی ب- جریان نامی الف- انرژی مصرفی ب- انرژی مصرفی پ- درجه حرارت کار ث- تعداد تیغه ها ج- زمان قطع و وصل عمر مکانیکی آشنایی با قطع کننده های ولتاژ (سکسیونرها) و کلیدهای قدرت (دیژنکتورها). ۱-سکسیونر ساده موارد استعمال سکسیونرها سکسیونرهای قابل قطع زیربار کلید قدرت یا دیژنکتور کلیدهای با قطع و وصل خودکار بی متال (رله حرارتی) تایمر(کلید زمانی) تایمرها در انواع مختلف ساخته می شوند که به شرح چند نوع آن می پردازیم ۱-تایمر موتوری (رله زمانی موتوری) ۲-تایمر الکترونیکی ۳-تایمر پنیوماتیک ۴-تایمر حرارتی (رله زمانی حرارتی)
مقدمه ۳ نوع محصولات تولیدی ۵ ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار ۶ ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری ۱۲ کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها ۱۳ ویژگیهای محصولات مرغ آماده طبخ ۲۳ فرآوری ۲۳ ویژگیهای مواد اولیه ۲۵ فرآیند تولید ۲۷ بستهبندی ۲۸ کنترل کیفیت ۳۰ روش اجرایی کنترل کیفیت ۳۰ کنترل کیفیت مواد اولیه ۳۲ بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید ۴۵ بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی ۵۱ تأیید نهایی و کنترل کیفیت ۵۴ بخش میکروبی ۵۵ بخش شیمیایی ۶۴ خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف ۷۲ توضیحات نهایی ۷۳ منابع و مآخذ ۷۵