نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارورزی – شرکت پارس مینو (بیسکویت و آدامس) (بصورت مقاله)

فهرست مطالب

 معرفی شرکت

 اهداف و برنامه ها

چارت سازمانی

مشخصات و تواناییها

فصل اول

مقدمه

تاریخچه محصولات

تاریخچه کارخانه

ظرفیت تولید

فصل دوم

مواد اولیه مورد استفاده

کنترل کیفیت آنها

فصل سوم

تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در

خطوط مختلف تولید

سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب

فصل جهارم

تجهیزات آزمایشگاهی

انواع مختلف آزمایشات

استانداردها

فصل پنجم

نتیجه گیری

انتقادات

پیشنهادات

فصل ششم

منابع و مراجع

مقدمه

غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند.

گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند.

 انواع غلات

  • گندم: به آب و هوای خنک در فصل رشد، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد.
  • برنج: آبیاری و بارندگی در کشت این گیاه ضروری است. میانگین دما در ۴ تا ۶ ماه از فصل زراعی باید ۲۱ درجه سانتی گراد یا بالاتر باشد.
  • ذرت: به آب و هوای گرم با رطوبت کافی نیازمند است. این گیاه معمولاً در آمریکای شمالی و جنوبی و همچنین آفریقا کشت می شود.
  • جو: به آب و هوای خنک در فصل رشد نیاز دارد. جو مطمئن ترین غلات در شرایط شوری خاک، خشکی یا سرمای زمستان است. جو در زمین هایی که گندم قادر به رشد در آنها نیست هم پرورش می یابد.
  • ارزن: از پر محصول ترین غلات در شرایط خشک است و در خاک های غیر حاصلخیز هم رشد می کند. این ماده در آسیا و آفریقا، ماده غذایی مهمی برای انسان و دام می باشد.
  • جو دوسر: سابقاً خوراک اصلی مردم اسکاتلند محسوب می شد. در سراسر دنیا از این ماده غذایی به عنوان خوراک دام هم استفاده می نمودند.
  • چاودار یا گندم سیاه: از سازگارترین غلات نسبت به شرایط سخت آب و هوایی است. در آب و هوای سرد کشت می شود.


اهمیت امروزی غلات

در بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی، بیش از ۸۰ درصد غذای مردم از غلات تأمین می گردد. سهم غلات در غذای مردمان اروپایی ۴۵ تا ۵۵ درصد بوده و در ایالات متحده آمریکا تقریباً ۲۰ تا ۳۰ درصد می باشد.

امروزه نزدیک به ۷۰ درصد سطح زیر کشت یک میلیارد هکتاری جهان را غلات اشغال نموده اند. تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین می گردد.

همچنین تولید غلات در مقایسه با دیگر فراورده های غذایی از جمله گوشت، تخم مرغ، شیر و… بسیار بیشتر است. تولید سالانه غلات در جهان، بیش از یک میلیارد و هفتصدمیلیون تن می باشد. گندم، برنج و ذرت سه محصول مهم هستند که هر کدام تقریباً یک چهارم تولید سالانه غلات را تشکیل می دهند.برنج، غذای عمده و روزمره مردم نواحی گرم و مرطوب است. این غله معمولاً در زمین هایی تولید می شود که بتوان آنها را در برخی فصول سال غرقاب یا گل- آب نمود.
گندم به عنوان غله ای سازگار، عمدتاً در زمین های چمن طبیعی و همچنین در مناطقی که آب و هوا برای کشت ذرت مناسب نیست، به عمل می آید. گندم از غلاتی است که در نواحی سرد هم کشت می شود. این غله در سراسر جهان در فصول مختلفی کشت می شود، به طوریکه در هر ماه از سال، گندم در یکی از نقاط جهان در حال برداشت می باشد.

ذرت هم به عنوان یک گیاه گرمسیری، در مناطقی که رطوبت و حرارت کافی در فصل زراعت فراهم باشد، رشد می نماید.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارورزی – شرکت پارس مینو (بیسکویت و آدامس) (بصورت مقاله) ,
:: بازدید از این مطلب : 1142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کار آموزی درلیتو گرافی

فهرست

«سپاس و تقدیم »
« چکیده »
فتوشاپ را در چه کامپیوترهایی به کار اندازیم
سیستم عامل مورد نظر برای کار در فتوشاپ
نکاتی در مورد نصب فتوشاپ
تنظیم کردن صفحة نمایش
روش دوم اجرای نرم افزار Adobe Gamma
وارد شدن به برنامة فتوشاپ ام ای
فصل ۲
فضای کاری فتوشاپ
ایجاد دیسک چرکنویس (Scratch Disk) مناسب
برگردانیدن فتوشاپ به حالت اولیه
ورود به برنامة فتوشاپ
باز کردن فایل ها
استفاده از جعبه ابزار فتوشاپ
شناسایی ابزار :
انتخاب ابزار
مشاهدة تصاویر
استفاده از منوی View
استفاده از ابزار ذره بین (Zoom)
گردش در تصویر
پالت های فتوشاپ
حداقل کردن پالت ها
انتخاب پالت ها
پنهان و آشکار کردن پالت ها
حرکت دادن پالت ها
انتخاب گزینه ها و موارد انتخابی پالت
تغییر اندازة پالت
سفارشی کردن پالت ها
استفاده از پالت Navigator ( پیماینده )
استفاده از سطر وضعیت (Info Bar)
پیش نگری قبل از چاپ
پی گیری اندازة فایل
نوار موارد اختیاری
برای به نمایش در آوردن نوار موارد اختیاری
جمع و باز کردن نوار موارد اختیاری
حفظ فضای کاری فتوشاپ برای نوبت های بعدی
برای برگشتن به حالت پیش فرض ابزار
آشنایی با پالت File Browser
مرتبه بندی فایل ها در فتوشاپ ۷
استفاده از منوی پالت Browse
استفاده از میانبرها
فصل ۳
شالوده تصویر ، اسکن ، اندازه
تصاویر برداری و نقطه ای
تصاویر دیجیتالی یا عددی و اختلاف آنها با تصاویر چاپی
دقت عکس چیست و چگونه بر تصویر تأثیر می گذارد ؟
۱- دقت تصویر
۲٫ دقت صفحه نمایش یا مانیتور
۳٫ دقت وسیله خروجی
اصول مدل رنگ
مدل رنگ RGB
مدل CMYK
وارد کردن تصویر به فتوشاپ
اساس اسکن کردن
تعیین دقت اسکن
اسکن کردن برای چاپ
اسکن کردن برای انتشارات الکترونیکی
اسکن کردن یا به کار گرفتن تنظیم اندازه فایل
اسکن کردن از طریق تنظیم دقت
باز آفرینی (Resampling) تصویر
باز آفرینی کاهشی
باز آفرینی کاهشی در تصویر
باز آفرینی افزایشی تصویر

« چکیده »

لیتوگرافی تصویر شرکتی گرافیکی است که کارکنان این شرکت به انواع طراحی و چاپ های دیجیتال میپردازند . چاپ ، طراحی و چاپ انواع بیلبورد تبلیغاتی . عکس بر روی پارچه های خاصی با نام بنر از جمله فعالیتهای این شرکت می باشد .فعالیت من به عنوان کارآموز در این شرکت طراحی به کمک نرم  افزار فتوشاپ ، کرل و کار با دستگاه Image بود که در ابتدا مراجعه کننده پس از درخواست کار به مسئول مربوطه کار را برای طراحی به طراحان سفارش می کرند . سپس طراحان شروع به طراحی طرح اولیه می کردند سپس طرح در فتوشاپ طراحی کامل و رنگ آمیزی می شد بعد از آن پس از گرفتن تأییدیه از مشتری کار برای چاپ فرستاده می‌شد . قسمت طراحی شامل قسمتهای مختلفی بود که هر کدام توسط یکی از نرم افزارهای فردی هند ، corel,freehand وفتوشاپ انجام می شد هرکس مسئول کار بر روی یکی از قسمتهای کار چاپی بود به همین دلیل کار با نظم خاصی پیش می رفت .شناسایی رنگهای مناسب و طرح کار و نوآوری همه بر عهدة طراحان بود ولی بنا به درخواست خود مشتری طرح پیشنهادی خود را نیز مورد بررسی قرار می دادند . اگر کار مناسب چاپ بود که برای چاپ فرستاده می شد و اگر اشکالاتی در آن بود که قابل رفع و ترمیم بود این تغییرات روی آن اجرا می شد و کار بنا به سلیقة مشتری برای چاپ فرستاده می شد .گاهی اوقات مشتری یک طرح آماده را فقط برای چاپ می آورد و درخواستی برای طراحی نداشت در این هنگام طراحان تنها وظیفة بررسی ابعاد و پسوند فایل و مناسب بودن آن برای چاپ را بر عهده داشتند در واقع یک بازنگری کلی بر روی کار انجام میدادند تا در هنگام چاپ مشکلی پیش نیاید یا موجودیتهای کار برای چاپ مغایرتی با دستگاه چاپی نداشته باشد .در ادامه آموخته های خود را که در این مدت دربارة نرم افزار فتوشاپ و ابزارها و افکتهای طراحی آموختم را جمع آوری و در ادامة مطلب قرار دادم

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کار آموزی درلیتو گرافی ,
:: بازدید از این مطلب : 977
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی طراحی و چاپ دیجیتال مولتی مدیا در دفتر فنی صدرا
فهرست مطالب
فصل اول : آشنایی کلی با مکان کارآموزی  ۶
شرح مختصری از فرایند تولید  ۷
فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته کامپیوتر  ۸
بررسی شرح وظایف  ۸
فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات  ۹
انواع دستگاه های چاپ و زیراکس  ۹
آشنایی با نرم افزار فلش  ۳۴
فصل اول : آشنایی کلی با مکان کارآموزی
دفتر فنی صدرا واقع در شهر اصفهان می باشد . این دفتر فعالیت خود را در ضمینه طراحی و چاپ از سال ۱۳۸۳ آغاز نموده که در این سالها نام خوبی از خود به جای گذاشته است.
۱- گروه گرافیست : این گروه کار طراحی را به عهده دارند . این گروه از مهارت کافی در نرم افزار های گرافیکی مانند فتوشاپ و کرل و . برخوردارند . طرح های سفارشی را در این نرم افزار ها با سلیقه و زیبایی هر چه بهتر پیاده سازی می کنند .
 ۲-گروه فنی و خدماتی : این گروه کار با دستگاه های چاپ و زیراکس و . را عهده دارند. این گروه طرح ها طراحی شده توسط گرافیست را برای چاپ آماده کرده و طرح ها را از نظر اندازه ، رنگ ، نوع کاغذ و . آماده می سازند و به دستگاه چاپ می دهند. این گروه اطلاعات کافی در زمینه دستگاه های چاپ دیجیتال و زیراکس و . را دارند و مهارت استفاده از این دستگاه ها را دارا می باشند .
 ۳-گروه برنامه نویس مالتی مدیا: چون این دفتر در زمینه مالتی مدیا نیز فعالیت دارد نیاز به برنامه نویسان مالتی مدیا دارد، این افراد باید به نرم افزار های ساخت چند رسانه ای تسلط کافی داشته باشند و بتوانند برنامه های چند رسانه ای تولید کنند . از جمله نرم افزار هایی که در این بخش مورد استفاده قرار می گیرد نرم افزار فلش می باشد . این نرم افزار قدرت زیادی در ساخت چند رسانه ای و انیمیشن و طراحی سایت را دارا می باشد . کارمندان این بخش عمدتا با نرم افزار فلش کار می کنند و در کنار این نرم افزار نرم افزار های بسیار قوی دیگری در این زمینه وجود دارد مانند دایرکتور ،  مالتی مدیا بیلدر ، اتو پلی و . که با این نرم افزار ها نیز آشنایی کافی را دارا می باشند .
 ۴-گروه بازار یاب: در هر شرکت تولیدی برای آشنا سازی مشتریان با محصولات تولیدی و فعالیت ها و مهارت های شرکت احتیاج به گروهی دارد که این کار را انجام دهند. این دفتر نیز دارای کادر بازار یاب است که محصولات و مهارت های فنی شرکت را به مشتریان نمایش داده تا بتواند سفارش کار بگیرد و برای شرکت ایجاد سود آوری کند.
شرح مختصری از فرایند تولید این شرکت:
همانطور که در بالا توضیح داده شد کار گرفتن سفارشات به عهده گروه بازار یاب است . این گروه به شرکت ها و موسسات مختلف سرکشی کرده و خدمات دفتر را برای آنها توضیح داده و توانایی های دفتر را نیز توضیح می دهند و سپس با قبول سفارش از طرف مشتری برای عقد قرارداد خدمت مدیر موسسه آقای امین صدری می رسد. پس از عقد قرار داد کار شروع می شود .
ابتدا کار در اختیار گروه گرافیست قرار می گیرد این گروه با توجه به نوع فعالیت مشتری ، نوع سفارش کار و خواسته های مشتری طرح را در نرم افزار پیاده سازی می کند و با فرمت هاو اندازه  استاندارد به بخش فنی تحویل می دهد . بخش فنی پس از بررسی طرح و خواسته های مشتری تنظیمات دستگاه را انجام می دهد و تصویر را به چاپ می رساند . بدین ترتیب نمونه اولیه طرح آماده می شود .
پس از کامل شدن نمونه اولیه ، آن را به مشتری ارائه می دهند و مشتری نظرات نهایی خود را ارائه می دهد و پس از تامین نظرات نهایی مشتری طرح را می پذیرد و به تعداد مورد قرار داد چاپ و تحویل مشتری می گردد .
این روند شرح مختصری از فرایند یک محصول طراحی و چاپ است.
روند بالا در ساخت برنامه های مالتی مدیا پس از عقد قرارداد ، کار برای طراحی منو های نرم افزار و طراحی قسمت های گرافیکی تحویل گرافیست داده می شود و گرافیست محصولات گرافیکی خود را در قالب های استاندارد به برنامه نویس مالتی مدیا تحویل می دهد . گروه مالتی مدیا ابتدا سناریو کار را تهیه می کنند و پس از تقسیم کار بین اعضا گروه ، قسمت های مختلف توسط کارگردان جمع آوری و گردآوری می شود و نسخه آزمایشی را تولید می کنند و آماده نظرات نهایی مشتری می شوند.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی طراحی و چاپ دیجیتال مولتی مدیا در دفتر فنی صدرا ,
:: بازدید از این مطلب : 931
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با لیزر و بررسی دستگاههای لیزر در پزشکی
فهرست مطالب
چکیده    ۱
فصل اول
مقدمه   ۴
نورچیست          ۵
پیدایش  لیزر       ۷
ساخت لیزر         ۸
لیزر در پزشکی    ۱۲
ظهور لیزر تراپی   ۱۵
معرفی مراکزی که در دوره کارورزی به آنجا رفتم          ۲۰
فصل دوم: مبانی و اصول لیزر
مفاهیم اولیه       ۲۳
برخورد نور با ماده ۲۶
ماهیت نور و لیزر  ۲۸
اساس تشکیل لیزر           ۳۱
ماده فعال            ۳۳
کاواک     ۳۳
منبع انرژی          ۳۳
نحوه تولید لیزر     ۳۵
خواص لیزر          ۳۷
تک فامی            ۳۸
همدوسی          ۳۸
واگرایی کم و هم راستایی ۳۸
شدت بالا و درخشندگی    ۳۹
طبقه بندی لیزرها            ۳۹
لیزرهای حالت جامد         ۴۲
لیزرهای مایع       ۴۴
لیزرهای گازی      ۴۸
لیزرهای نیمه هادی          ۵۲
لیزرهای پلاسما   ۵۵
فصل سوم:انواع لیزرها و اصول دستگاههای لیزر تراپی
مقدمه   ۵۷
انواع لیزرها در دستگاههای لیزر تراپی          ۵۸
لیزر هلیوم- نئون  ۶۲
لیزر ایندیوم- کالیم- آلومینیوم – آرسناید       ۶۳
لیزر گاز کربنیک     ۶۴
لیزهایND – Yag           ۶۶
لیزر یاقوت           ۶۷
لیزر کریپتون        ۶۷
شرایط انتخاب و بکارگیری دستگاه لیزرتراپی  ۶۸
گذشته،حال و آینده دستگاههای لیزر تراپی   ۷۰
لیزر دیودی و نحوه ساخت آن          ۷۱
انتقال انرژی در مواد نیمه هادی      ۷۳
نحوه ساخت دیود لیزر       ۷۸
ساختمان داخلی دیود لیزر ۸۲
میزان واگرایی و اندازه پرتو  ۸۲
وابستگی درجه حرارت به توان خروجی        ۸۴
رفتار زمانی دیود لیزر         ۸۶
نحوه موازی کردن پرتوی لیزر           ۸۹
انواع دیود لیزر      ۹۰
لیزر تراپی چیست            ۹۲
فیزیولوژی بافت و لیزر        ۹۵
برهم کنش نور با بافت      ۹۸
فصل چهارم
نکات عملی در ارتباط با دستگاهها  ۱۰۴
کالیبراسیون        ۱۱۰
عوامل مکانیکی در بهم خوردن کالیبراسیون  ۱۱۱
معرفی دستگاهها و اپراتوری آنها     ۱۱۲
معرفی دستگاه Mustang             ۱۱۴
اپراتوری  Mustang          ۱۱۸
معرفی لیزر قلمی ۱۲۰
معرفی  AZOR-2k-02     ۱۲۱
اپراتوری AZOR-2k-02     ۱۲۲
معرفی دستگاه ILP و اپراتوری آن    ۱۲۴
فصل پنجم
نکات ایمنی        ۱۲۷
تقسیم بندی لیزر از لحاظ انرژی      ۱۲۹
روش های ایمنی ۱۳۰
خطرات ناشی از پرتو         ۱۳۱
خطرات چشمی   ۱۳۳
خطرات دندان       ۱۳۴
خطرات غیر وابسته به پرتو ۱۳۵
فصل ششم
نتیجه گیری         ۱۳۷
منابع و ماخذ       ۱۴۰
چکیده
کلمه لیزر از حروف اول عبارت
Light Amplification by Sitmulated Emission of Radiation
تشکیل شده است . امروزه علم استفاده از لیزرهای کم توان بسیار گسترده شده و به نام لیزر درمانی یا Low Level Laser Therapy (LLLT) شناخته می‌شود .
 تاثیر لیزرهای کم توان ،‌گرمایی و تخریبی نبوده ، بلکه به صورت فتوشیمیایی است . فوتون وارد بافت شده ، در میتوکندری‌ها و غشای سلولی جذب شده ، انرژی نوراتی به انرژی شیمیایی ( به صورت ATP) تبدیل شده و ATP منجر به تحریک و پرولیفراسیون سلولی می‌شود . نفوذ پذیری غشای سلولی تغییر می‌کند و منجر به تغییرات فیزیولوژیک می‌شود . این تغییرات ماکروفاژها ، فیبروبلاست‌ها ، سلول‌های اندوتلیال ،ماست‌سل‌ها ،برادی کینین و سرعت هدایت عصبی را تحت تاثیر قرار می‌دهند . در واقع لیزرهای کم توان اثر تنظیمی بر روی فعل و انفعالات حیاتی ( Biomodulatory Effect) دارند ( به همین علت لیزر سرد نیز نامیده می‌شوند .)‌ با مطالعات و تحقیقاتی که در سراسر دنیا بر روی لیزر تراپی انجام می‌شود کاربردهای درمانی این روش طیف وسیعی از ترمیم بافت و التیام زخم تا کاهش درد را در بر می‌گیرد . این امر بیانگر اهمیت طول موج ، دوز درمانی و فرکانس های انتخاب شده است .
 طول موج‌های قرمز ( ۷۰۰- ۶۰۰ نانومتر ) و مادون قرمز (۷۰۰ نانومتر به بالا) نورهای اصلی در لیزر تراپی هستند . عمق نفوذ اشعه لیزر به بافت برای تحریک فیزیولوژیک سلول‌ها و بافت ، به طور موج اشعه بستگی دارد . تنها ۵ درصد شدت نور قرمز ، قابلیت نفوذ به بافت زیر جلدی داشته و بیشترآن در سطح جذب می‌شوند. بنابراین از نور قرمز بیشتر در سطح (مانند بیماری‌های پوستی و نظیر آن ) استفاده می‌شود . امنا در مورد لیزرهای مادون قرمز ۲۰ درصد شدت اشعه به بافت زیر جلدی می‌رسد و در نتیجه در درمان مفاصل ، عضلات ، کاهش درد و… کاربرد دارد .

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با لیزر و بررسی دستگاههای لیزر در پزشکی ,
:: بازدید از این مطلب : 742
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس
فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه
تاریخچه محصولات
تاریخچه کارخانه
ظرفیت تولید
فصل دوم
مواد اولیه مورد استفاده
کنترل کیفیت آنها
فصل سوم
خطوط تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در
مختلف تولید
سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب
 فصل جهارم
تجهیزات آزمایشگاهی
انواع مختلف آزمایشات
استانداردها
 فصل پنجم
نتیجه گیری
انتقادات
پیشنهادات
 فصل ششم
منابع و مراجع
فصل اول:
مقدمه
  شیر ماده غذایی با ارزشی است که از بدو تولد انسان مورد استفاده قرار گرفته است ودر تغذیه کودکان غذایی کامل و برای بزرگسالان دارای نقش مهم و اساسی است .در بین انواع غذاهای مصرفی روزانه شیر متعادل ترین ترکیبات را دارد شیر حاوی مواد لازم برای تولید انرژی و رشد بوده و بعلت دارا بودن آنتی بادی های لازم نوزاد را از ابتلا به بیماریها محفوظ می دارد شیر یکی از منابع مهم تأمین کننده کلسیم و فسفر مورد نیاز انسان است در هر لیتر شیر گاو ۱ تا ۲/۱ گرم کلسیم و ۱ گرم فسفر وجود دارد . نسبت کلسیم به فسفر در شیر ۱ تا ۴/۱ است که با توجه به نحوه جذب هر یک از این دو عنصر در بدن انسان از نظر تغذیه حائز اهمیت است .
مصرف شیر و فراورده های آن باعث افزایش طول عمر افزایش کارآیی جسمی و فکری ، کاهش بیماریهای عفونی کاهش پوکی استخوان و رشد مطلوب در کودکان و نوجوانان می شود از نظر تغذیهای مصرف یک لیوان شیر معادل مصرف یک لیوان ماست یادو لیوان دوغ است شیر مایعی مغذی است که از ترشح غدد پستان در پستانداران ماده بدست می آید هدف از پرورش گاو شیری تولید شیر با کیفیت بسیار خوب است که تا حد امکان با استفاده از غذا و نیروی کارگر کمتری صورت می گیرد . در حال حاضر در خوشبینانه ترین حالت سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشور ۹۵ کیلوگرم می باشدکه میزان توصیهشده توسط متخصصین تغذیه ۱۶۵ کیلوگرم می باشد این در حالی است  که سرانه مصرف در برخی کشورهای توسعه یافته اروپایی به مقادیر بالاتر از ۳۰۰ میرسد . سهم اشتغالزایی مستقیم صنعت شیر شامل گاوداریها، مراکز جمع اوری شیر و کارخانه های فرآوری شیر حدود ۲۰  درصد از کل اشتغال بخش کشاورزی و ۸/۲ درصد از کل اشتغال کشور است

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس ,
:: بازدید از این مطلب : 893
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی روابط عمومی در شرکت سهامی بیمه ایران
فهرست مطالب
پیشگفتار
روابط عمومی در نگاهی کلّی
مقدمه ای کلی برای کاروزی
 فصل اول : شرکت سهامی بیمه ایران
تأسیس
نمودارسازمانی
شروع فعالیت ها، اهداف، سیاست ها
طرحهای اجرایی و برنامه ریزی های اینده
 فصل دوم: روابط عمومی شرکت سهامی بیمه ایران
شرح عملکرد
نمودار سازمانی
شرح وظایف کلی /  عناوین شغلی
انتشار ترازنامه مالی شرکت به منظور شفاف سازی
آشنایی با نشریه پیام بیمه
 فصل سوم : ضمائم ـ منابع
 ضمائم
منابع
  پیشگفتار :
 یکی‌ از عواملی‌ که‌ در سرنوشت‌ هر مؤسسه‌، گروه‌ و فرد اهمیت‌ و ارزش‌ اساسی‌ دارد و آنها رادرنیل‌به‌ هدف‌ها یاری‌ می‌دهد ; کیفیت‌ رابطه‌ آنها با افرادو مؤسساتی‌ است‌ که‌ باآنها سروکار دارند و همچنین‌با افکار عمومی‌ جامعه‌ای‌ است‌ که‌ در آن‌ به‌ فعالیت‌ مشغولند. هر اندازه‌ این‌ ارتباط به‌ شکل‌ مؤثری‌ گسترش‌ یافته‌ باشد، به‌ همان‌ اندازه‌ آن‌ فرد، گروه‌ و مؤسسه‌ در دستیابی‌ به‌ اهداف‌ خود موفق‌تر می‌باشد . اکنون‌ به‌ عنوان‌ یک‌ اصل‌ اساسی‌ در مدیریت‌ پذیرفته‌ شده‌ که‌ افراد و مؤسسات‌ برای‌ رسیدن‌ هرچه‌ بهتر و راحت‌تر به‌ مقاصد خود نیازمند به‌ حسن‌ رابطه‌ و درک‌ متقابل‌ و توسعه‌ تفاهم‌ با یکدیگر و عموم‌ مردم‌ می‌باشند .
مدیران‌ مؤسسات‌ به‌ دلایل‌ فوق‌، در تشکیلات‌ خود اقدام‌ به‌ تأسیس‌ دفتر، واحد یا بخشی‌ تحت‌عنوان‌ روابط عمومی‌ نموده‌اند تا از طریق‌ آن‌ ارتباط مفید و مؤثر را با افراد داخل‌ و خارج‌ سازمان‌ برقرارنمایند و با آگاه‌ کردن‌، تشویق‌ و ترغیب‌ آنان‌، به‌ اهداف‌ مدیران‌، سریعتر، راحت‌تر و با هزینه‌ کمتر جامه‌عمل‌ بپوشانند . دست‌ اندرکاران‌ چنین‌ دفاتری‌ همه‌ روزه‌ در تلاشند تا با استفاده‌ از تکنیک‌ها وتخصص‌های‌ حرفه‌ روابط عمومی‌، به‌ گسترش‌ تفاهم‌ و ارتباط مؤثر بپردازند .  دکتر حمید نطقی بنیانگذار روابط عمومی علمی در ایران در تعریفی  که از روابط عمومی از او خواسته شد معتقد است : روابط عمومی  وکیل مدافع سازمان در بیرون و مدعی العلوم در داخل سازمان است . دراین گزارش  به برخی  مباحث روابط عمومی و تبیین  جایگاه آن در شرکت سهامی بیمه ایران  پرداخته می شود .
در خاتمه ضمن سپاس ازکلیه اساتید ، پژوهشگران ، دانشجویان و دست اندرکارانی  که از ابتدا تا کنون در راه پیشبرد اهداف روابط عمومی همت گمارده اند لازم میدانم از استاد گرانقدر جناب آقای غنی زاده جهت  محبت های دلسوزانه ای که  از شهریور ماه ۱۳۸۵ تا کنون نسبت به اینجانب داشته اند همچنین یاری ایشان در راه گردآوری این گزارش تشکر و قدردانی فراوان بعمل آورم .
روابط عمومی در نگاهی کلّی
تاریخچه روابط عمومی در ایران :
آنچه ما اکنون به عنوان روابط عمومی چه از نظر لغت و چه از نظر شغل می شناسیم برای اولین بار در مرداد ماه سال ۱۳۳۲ هجری شمسی در نمودار سازمانی شرکت سهامی تصفیه نفت ایران در آبادان مستقر بود اداره تاسیس شد که آن را روابط عمومی نامیدند.در سال ۱۳۴۰ به بعد به اقتباس از این شرکت وزارتخانه ها و موسسات بزرگ دیگر ایران به تدریج واحدهایی به نام انتشارات، مطبوعات، تبلیغات  و اطلاعات که بعداً همگی به روابط عمومی تغییر یافت .
پس از تشکیل واحدهای روابط عمومی در ایران نیاز به آموزش مسئولین روابط عمومی ها و کارکنان این واحد احساس شد و توسط کلاسهای کوتاه مدت آموزشی تشکیل شد که مقدمات اصول و فنون و روابط عمومی توسط استادان و صاحب نظران تدریس می شد همچنین نخستین سمینار روابط عمومی در ایران در تاریخ سی آذر  ۱۳۴۳ در آبادان برگزار شد.در سال ۱۳۴۵ برای تشکیل دانشکده ای در رشته روابط عمومی، مطالعاتی به عمل آمد و در سال ۱۳۴۶ موسسه عالی مطبوعات در روابط عمومی تشکیل شد.موسسه عالی مطبوعات در روابط عمومی در سال تحصیلی ۴۷ -۴۶ فعالیت خود را آغاز کرد.از سال ۱۳۵۰ ادارات روابط عمومی با شکل و ترکیب فعلی و با آئین نامه ها و اساس نامه ها و شرح وظایف خاص خود از گسترش بیشتری برخوردار شدندو توسط سازمان امور اداری و استخدامی  کشور و وزارت اطلاعات و جهانگردی وقت( وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) از سال ۱۳۴۵ تشکیلات جدید روابط عمومی در سازمانها به تصویب رسید و به تدریج رشد و توسعه ادارات روابط عمومی به حدی رسید که امروز شاهد آن هستیم که هر موسسه، سازمان، کانون و نهادها دارای روابط عمومی  می باشند.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی روابط عمومی در شرکت سهامی بیمه ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 1970
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیرآلات بهداشتی شیبه 
فهرست مطلب
پیشگفتار: ۱
هدف: طراحی شیر دوش اهرمی.. ۲
معرفی شرکت تولیدی شیرآلات بهداشتی شیبه. ۳
شیرآلات بهداشتی شیبه دارنده : ۳
روند خط تولید کارخانه: ۶
-قالب سازی: ۶
-ریخته گری و ماهیچه سازی: ۸
(ماهیچه ها) ۱۰
پرداختکاری: ۱۰
(فرمان) ۱۳
-آبکاری: ۱۳
-گوتینگ: ۱۶
-مونتاژ و بسته بندی : ۱۸
ریخته‌گری مس و برنج: ۱۹
مشخصات عمومی ذوب: ۱۹
کوره‌های ذوب: ۲۱
تاثیر ناخالصیها: ۲۲
آلیاژهای مس: ۲۳
آلیاژهای مس- روی (برنج): ۲۴
آلیاژهای ریختگی برنج: ۲۴
تولید و تهیه برنج ریختگی: ۲۶
قالب‌ها: ۲۷
لیست محصولات تولیدی شرکت: ۲۹
مبحث اقتصادی : ۳۱
آنالیز نمونه ای از محصولات کارخانه: ۳۳
مشخصات استاندارد نمونهء بررسی شده: ۳۹
اصطلاحات بهداشتی و تعاریف مربوط به شیر آلات بهداشتی: ۴۱
باید های مربوط به ویزگی های ساخت : ۴۲
قطعات تراشکاری شده: ۴۳
باید های مربوط به ویژگی های اجزای شیر: ۴۵
بایدهای مربوط به نشانه گذاری: ۴۸

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیرآلات بهداشتی شیبه ,
:: بازدید از این مطلب : 918
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی فرش محتشم کاشان
فهرست مطالبفهرست تصاویر ۶
فهرست جداول ۹
فهرست نمودارها ۱۰
مقدمه ۱۱
تاریخچه ۱۳
کارخانة فرش محتشم کاشان ۱۶

فصل اول _ رنگرزی
۱-۱ الیاف آکریلیک ۱۸
۱-۲ رنگرزی الیاف آکریلیک با مواد رنگزای بازیک ۱۸
۱-۳ روش رنگرزی ۲۱
۱-۴ رنگرزی الیاف آکریلیک با مواد رنگزای دیسپرس ۲۱

فصل دوم _ چله پیچی
۲-۱ چله ۲۳
۲-۲ نمایی از سالن چله پیچی ۲۳
۲-۳ دستگاه چله پیچی ۲۳
۲-۴ روند کار ۲۶
۲-۵ بخشهای پیشرفته دستگاه چله پیچی ۳۰
۲-۶ واکس زنی و انتقال ۳۶
۲-۷ بایگانی ۴۱
۲-۸ ضایعات سالن چله پیچی ۴۱
۲-۹ عمده مشکلاتی که در چله پیچی پیش می آید ۴۱

فصل سوم _ بافندگی
۳-۱ شرح وظایف بافنده ماشین فرشبافی ۴۴
۳-۲ شرح وظایف کمک بافنده ماشین فرشبافی ۴۵
۳-۳ آشنائی با اصطلاحات ماشین فرشبافی ۴۵
۳-۴ موقعیت اسنوها و دهنه ها در فرش روئی و زیری ۴۹
۳-۵ طراحی در ماشینهای فرشبافی ۵۰
۳-۶ محاسبات طرز قرار دادن بوبین ها ۵۰
۳-۷ قرار دادن بوبین های نخ خاب در قفسه بوبین ۵۲
۳-۸ قفسه بوبین و نخکشی نخهای خاب از راهنماهای نخ قفسه ۵۲
۳-۹ نخکشی نخهای خاب از هارنیش ها (زه ها و میل میلکها) ۵۳
۳-۱۰ نخکشی نخهای تار از میل میلک های وردها و شانه ۵۴
۳-۱۱ سیستم پودگذاری در دستگاه واندویل و تکستیما ۵۵
۳-۱۲چاقو یا تیغ برش ۵۶
۳-۱۳ سنگ چاقو تیزکن ۵۶
۳-۱۴ طراحی وردها ۵۶
۳-۱۵ تنظیم دقیق ارتفاع نخ خاب فرش ۵۷
۳-۱۶ کشیدن فرش به جلو در ابتدای کار ۵۸
۳-۱۷ نصب میله های سردرگیری نخهای تار ۵۸
۳-۱۸ دستگاه ژاکارد ۵۸
۳-۱۹ چگونگی بافت ۶۰
۳-۲۰ دستگاه پیچش فرش ۶۱

فصل چهارم _ تکمیل
۴-۱ دوخت ۶۲
۴-۲ پشت پاک کنی ۶۳
۴-۳ شیرینک مقدماتی ۶۳
۴-۴ چسب زدن ۶۴
۴-۵ خشک کردن ۶۵
۴-۶ شیرینک نهایی ۶۶
۴-۷ تخته کردن ، زیگزاگ زدن ، ریشه بافی ، عیب یابی و رفع نقیصه ۶۶
۴-۸ شستشو ۶۷
منابع و مآخذ  ۶۹

 
فهرست تصاویر
تصویر ۱ : گره متقارن یا فارسی ۱۵
تصویر ۲ : گره نامتقارن یا ترکی ۱۵
تصویر ۳ : رول اصلی ۲۵
تصویر ۴ : Support ۲۵
تصویر ۵ و ۶ :کیسه های بوبین در انبار ۲۷
تصویر ۷ : پدال پائین هر ۲۴ بوبین  ۲۷
تصویر ۸ : چرخ حرکت دهنده قفسه قلابها  ۲۷
تصویر ۹ : مرحله اول / عبور از سوراخ پشت قسمت قلابها  ۲۸
تصویر ۱۰ : مرحله دوم / عبور از بین قرقره  ۲۸
تصویر ۱۱ : مرحله سوم / عبور از قلابها  ۲۸
تصویر ۱۲ : سرنخها به سمت شانه ها کشیده می شود  ۲۹
تصویر ۱۳ : شانه رو و زیر  ۲۹
تصویر ۱۴ : شانه اصلی  ۲۹
تصویر ۱۵ : گره آلمانی  ۳۰
تصویر ۱۶ : گره ایرانی  ۳۰
تصویر ۱۷ : سیمهای متصل به قلابها  ۳۱
تصویر ۱۸ : چراغ متصل به سنسورها  ۳۱
تصویر ۱۹ : جکهای Tension (کشش)  ۳۱
تصویر ۲۰ : فنرهای کشش قرقره  ۳۲
تصویر ۲۱ : میله های تنظیم کشش  ۳۲
تصویر ۲۲ : شلنگ های متصل به جکهای Tension  ۳۲
تصویر ۲۳ : صفحه کلیدها و کنترل  ۳۳
تصویر ۲۴ : صفحه کامپیوتر  ۳۵
تصویر ۲۵ : سمت راست دستگاه واکس زن و انتقال  ۳۶
تصویر ۲۶ : سمت چپ دستگاه واکس زن و انتقال  ۳۶
تصویر ۲۷ : ریلهای تعبیه شده در کف سالن برای انتقال  ۳۶
تصویر ۲۸ : غلطک آغشته کننده و دستگاه واکس زن  ۳۷
تصویر ۲۹ : مخزن حاوی پارافین  ۳۸
تصویر ۳۰ : کنتور مخزن پارافین  ۳۸
تصویر ۳۱ : بشکه پارافین مایع  ۳۸
تصویر ۳۲ : علامت گذاری روی چله  ۳۹
تصویر ۳۳ : اسنوی آماده تحویل  ۴۰
تصویر ۳۴ : باسکول برای توزین اسنوها  ۴۰
تصویر ۳۵ : بایگانی  ۴۱
تصویر ۳۶ : بایگانی  ۴۱
تصویر ۳۷ : بخش تنظیم فشار باد جکهای Tension  ۴۲
تصویر ۳۸ : قفسه بوبین  ۴۵
تصویر ۳۹ : ورد  ۴۶
تصویر ۴۰  : میل میلک متصل به هارنیش  ۴۶
تصویر ۴۱ : هارنیش  ۴۶
تصویر ۴۲ : ژاکارد  ۴۶
تصویر ۴۳ : نقشه طرح  ۴۷
تصویر ۴۴ : اکسنتر وردها  ۴۷
تصویر ۴۵ : ریپر  ۴۸
تصویر ۴۶ : گریپر  ۴۸
تصویر ۴۷ : وزنه های مربوط به تنظیم کشش نخ تار  ۴۹
تصویر ۴۸ : جاهای خالی پر شده با نخ تار در قفسه بوبین  ۵۱
تصویر ۴۹ : راهنماهای نخهای خاب  ۵۳
تصویر ۵۰ : راهنمای اصلی قبل از هارنیش ها  ۵۳
تصویر ۵۱ : وزنه های تنظیم کشش  ۵۳
تصویر ۵۲ : ظرفهای بوبین ذخیره  ۵۳
تصویر ۵۳ : کمک بافنده از پشت ماشین نخ خاب مورد نظر را به بافنده می دهد  ۵۴
تصویر ۵۴ : بافنده هارنیش ها را برای گرفتن نخ خاب بالا نگه می دارد  ۵۴
تصویر ۵۵ : بوبین پود (۱)  ۵۵
تصویر ۵۶ : ذخیره پود (۲)  ۵۵
تصویر ۵۷ : راهنماها (۳)  ۵۵
تصویر ۵۸ : ریپر (۴)  ۵۵
تصویر ۵۹ : گریپر (۵)  ۵۵
تصویر ۶۰ : پیکان نوک پلاتین  ۵۹
تصویر ۶۱ : برآمدگی و پاشنه پلاتین  ۵۹
تصویر ۶۲ : برآمدگی وسط سوزن  ۶۰
تصویر ۶۳ : میله جلوی دفتین  ۶۰
تصویر ۶۴ : کارت نقشه جلوی تخته سوزن قرار می گیرد  ۶۱
تصویر ۶۵ : وزنه های متصل به پائین هارنیش ها  ۶۱
تصویر ۶۶ : پشت پاک کنی  ۶۳
تصویر ۶۷ : شیرینک  ۶۴
تصویر ۶۸ : غلطک برسی  ۶۴
تصویر ۶۹ : بخار دادن قبل از چسب زدن  ۶۵
تصویر ۷۰ : چسب زدن  ۶۵
تصویر ۷۱ : مخزن چسب  ۶۵
تصویر ۷۲ : حاشیه فرش قبل از دوردوزی  ۶۶
تصویر ۷۳ : چرخ دوردوزی  ۶۶
تصویر ۷۴ : حاشیه فرش بعد از دوردوزی  ۶۶
تصویر ۷۵ : سطح استیلی بسیار صاف  ۶۷
تصویر ۷۶ : مکنده های بالای هر دستگاه  ۶۷
تصویر ۷۷ : لوله های هدایت کننده ضایعات به خارج از سالن  ۶۷
تصویر ۷۸ : ضایعات در بسته های مخصوص ریخته می شود  ۶۷
تصویر ۷۹ : شکل ساده ای از فرآیند تکمیل فرش ۶۸

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی فرش محتشم کاشان ,
:: بازدید از این مطلب : 903
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

 

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه
فهرست مطالبفهرست مندرجات
بخش اول: کلیات
- مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
- خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
- اصطلاحات و تعریفات
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
- سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی
- سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت
- شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت
بخش سوم: مستندات نظام کیفیت
- ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای عملیاتی و غیره
- نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها
- حفظ و نگهداری سوابق
بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی
- نمودار فرآیندها
- تدارکات و انبارش مواد اولیه
- فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات
- بسته بندی محصول نهایی
- انبارش، حمل و تحویل محصول
بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
- بازرسی و آزمایش مواد اولیه
- بازرشی و آزمایش حین فرآیند
- بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)
بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی  وکالیبراسیون)
بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان
بخش نهم: آموزش کارکنان

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه ,
:: بازدید از این مطلب : 1214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار در شرکت ارم نوش
فهرست مطالب
تاریخچه محل کارآموزی
تاریخچه نوشابه
فصل اول : آب
آب ۲
تصفیه آب
فصل دوم : واحد عصاره
عصاره یا بنیان نوشابه
افزودنیهای مجاز در نوشابه
شیرین کننده‌ها
تهیه شرب اولیه از شکر جامد
فیلتراسیون شربت اولیه
تهیه شربت غذایی (عصاره)
طعم دهنده‌ها
عصاره نوشابه‌های پرتغالی
عصاره نوشابه‌های ساده
ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه
فصل سوم : گاز Co2
تولید گاز Co2
برج شستشو
رطوبت گیری یا جدا کننده آب
چیلر
فصل چهارم: بطری شوی
بطری شوی
اندازه‌گیری درصد سود در بطری شور
آینه بان
فلومیکس
کربوکولر
پرکردن بطری
آزمایش نقطه پر شده
دستگاه تشتک زن
پرکن جعبه نوشابه
فصل پنجم : کنترل کیفی
مقدمه کنترل کیفی
آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه
آزمایش بریکس
مقدار بریکس
آزمایش بومه
اندازه گیری فشار، دما و گاز Co2
اندازه گیری درصد قند
آزمایش اسیدیته
تعیین چگالی
آزمایش pH
آزمایشات میکروبی و شیمیایی
آزمایشات میکروبی
تقسیم بندیهای کارهای میکروبی
ساخت محیط کشت
انواع محیط کشت
روش انجام آزمایش میکروبی
نتایج آزمایشات انجام شده
آزمایشات هفتگی
تاریخچه نوشابه :
تاریخ نوشابه اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می شود ابتدا در خاور میانه و به ویژه در نواحی جنوبی ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است .
ایرانی ها از ۲۵۰۰ سال پیش ، روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که بیشتر مصرف درمانی داشت .
از این رو تهیه شربتها و نوشابه ها و تکنیک آن توسعه یافت .

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار در شرکت ارم نوش ,
:: بازدید از این مطلب : 940
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آبان 1392 | نظرات ()