نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه طراحی و ساخت نیروگاه تولید انرژی گازسوز

طراحی و ساخت نیروگاه تولید انرژی گازسوز
فهرست مطالب
۱-هدف و دیدگاه کلی ۴
۱-۱- مقدمه ۴
۲-۱-منابع و استانداردها ۶
S 75.01 For control valve sizing 8
2-اطلاعات فنی ۹
۱-۲-شرایط محیط : ۹
۲-۲- اطلاعات مربوط به خط لوله انتقال گاز از خط لوله سراسری به داخل نیروگاه ۱۰
۳-توضیحات فنی ۱۱
۱-۳-ورودی سیستم ۱۱
۲-۳-فیلترهای تصفیه کننده گاز ۱۳
۳-۳-واحد اندازه گیری دبی ۱۶
انتخاب کنتور ۱۸
اصول کار کنتور توربینی: ۲۰
۴-۳- ایستگاه تقلیل فشار ۲۲
۵-۳- واحدهای اندازه گیری برای هر واحد از بویلرها ۲۴
۶-۳- سیستم سوخت گازهای مضر و زائد (FLARE) 25
7-3- فلسفه کنترل ۲۶
۸-۳- مسیر یابی و نصب خطوط لوله گاز ۲۷
زنگ زدایی و آماده سازی لوله ۳۰
پوشش گذاری و عایقکاری لوله های گاز ۳۲
رعایت اصول نوارپیچی بر روی لوله ها ۳۶
تست صحت انجام عایقکاری ۳۸
عایقکاری گرم ۴۰
فیلترهای تصفیه گاز ۴۴
۱-مقدمه ۴۴
۲-کد و استاندارد ۴۵
۳-شرایط طراحی و عملکرد ۴۵
Nitrogen                                                          ۶٫۲ ۴۶
Methane                                                         ۹۱٫۲۷ ۴۶
Ethane                                                           ۱٫۲۶ ۴۶
N-Pentane                                                     ۰٫۱۱ ۴۶
۲-۳- فشار ۴۶
۳-۳-دما ۴۷
۴- دیدگاه کلی و عمومی ۴۷
۵-کنترل ۴۹
۶- MATERIAL 50
7- ساخت ۵۱
۸- رنگ کاری ۵۱
۹- تست ۵۱
۱۰-بازرسی ۵۳
انتخاب فیلتر ۵۳
Rotating Member Oil Bath Scabber 56
Filter 59
1-هدف و دیدگاه کلی
۱-۱- مقدمه
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی در زمینه نفت و گاز هر روز شاهد هستیم که سیستم های قدیمی که با انواع سوخت فسیلی سنگین مانند مازوت و نفت و گازکار می¬کردند دچار تغییر و دگرگونی می¬شوند.ا مروزه بدلیل مسائل و مشکلات زیست محیطی و آلودگی ناشی از سوخت اینگونه سوخت های فسیلی، پائین بودن راندمان حرارتی، عمر کم تجهیزاتی که در ارتباط با این سوختها هستند و غیر اقتصادی بودن آنها دیده می شود که صاحبان صنایع به فکر جایگزینی این منابع با گروه دیگری از سوخت ها هستند یکی از بهترین جایگزین ها گاز طبیعی است که هم ارزان و در دسترس بوده و علاوه بر آن آلودگی بسیار کمی برای محیط بوجود می آورد.
در ادامه در طی این طراحی هدف تبدیل یک نیروگاه تولید انرژی مازوت سوز به یک نیروگاه تولید انرژی گازسوز می باشد بدیهی است که این نیروگاه در سیکل رانکین کار می کند بنابراین کافی است سیستم تولید انرژی نیروگاه از حالت مازوت سوز به گاز سوز تبدیل شود. این عملیات از خط انتقال سراسری گاز شروع شده و تا مشعل های مربوطه به هر دیگ بخار ادامه دارد.
بدلیل اهمیت طرح و استراتژیک بودن فعالیت یک نیروگاه هیچگاه نباید نیروگاه بر اثر قطع جریان گاز دچار خاموشی شود به همین دلیل طراحی باید به گونه‌ای باشد که هر گونه استرس ناشی از وزن و تنش های حرارتی که ممکن است در هنگام نصب تجهیزات و در زمان عملکرد سیستم بروز کند را تحمل نموده و علاوه بر آن هر گونه دبی ناگهانی و فشار تناوبی را که حداکثر آنها کمتر از شرایط تست است را تحمل کند.
با توجه به مطالب فوق باید برای تعمیرات و نگهداری سیستم مربوطه اقدام لازم را بعمل آورد. این مطلب بیانگر آن است که در دسترس بودن تجهیزات و سایر اجزا که نیاز به تعمیر و نگهدرای و تعویض دارند از اهمیت خاصی برخوردار است این دسترسی شامل دسترسی اپراتور به تجهیزات، دسترسی ماشین آلات حمل و نقل برای تجهیزات سنگین می باشد که باید جاده های مورد نظر به طور کامل در نظر گرفته شود.
برای عملکرد بهینه سیستم و کنترل مناسب نیازمند یک سری تجهیزات ابزار دقیق هستیم که در ادامه به طور مفصل در بخش های جداگانه به هر یک از موارد فوق خواهیم پرداخت.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه طراحی و ساخت نیروگاه تولید انرژی گازسوز ,
:: بازدید از این مطلب : 521
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه لاستیک

لاستیک

فهرست مطالب
۱- مقدمه
۲- پیدایش و توسعه لاستیکهای سنتزی
۳- پیدایش و توسعه لاستیکهای سنتزی
۴- آمبزه کاری لاستیکهای
۵- روشها و مراحل ساخت لاستیک
۶-تکنولوژی لاستیک
۷-بازیافت تهیه لاستیک در کشور
۸- مصارف جدید برای تابرهای فرسوده
۹-خطرات و تبعات زیست محیطی منفعت لاستیک
۱۰- SPC و کاربرد کنترل فرآیند آماری
۱۱- آزمون های معمولی در صنعت لاستیک
۱۲- فرآیند ناتو و ارتباط آن با لاستیک
۱۳- تأثیر فناوری نانو در بازار لاستیک
 مقدمه :
از آغاز حیات بشر تا پایان سدة نوزدهم، انسان فقط موادی را مورد استفاده قرار می داد که طبیعت، جهت تحقق منظورهای بسیار متفاوت، در اختیار او گذارده بود. این مواد انسان را قادر می ساخت تا در وهلة نخست نیازهای ضروری از قبیل دفاع، غذا، پوشاک و سپس وسایل آسایش خود را فراهم سازد.
بدین منظور، ابتدا سنگ آتشزنه.‌چوب شاخ، و عاج را، که به ترتیب از منابع معدنی،‌نباتی، حیوانی فراهم می شدند. به کار گرفت. استفاده از فلزات اولیه و در رأس آنها طلا، مس، آهن، و سپس فلزات مختلف دیگر، که انسان می توانست به طور پیاپی از منابع زیرزمینی معدنی به دست آورد، در مراحل بعد قرار گرفت.
حدود سالهای ۱۸۷۰، مادة جدیدی به نام سلولویید در بازار تجارت ظاهر شد. این ماده می توانست نرم شود،  حالت بخ خود گیرد، وپیچیده ترین شکلها را براحتی به دست آورد. سلولویید محصول آزمایشگاههای شیمیدانها بود و از سنتز دو مادة طبیعی سلولوز و کافور به دست آمد.
طی سی سال، سلولویید تنها نمایندة محصولات سنتزی بود که به عنوان مادة اولیه برای ساخت وسایل به کار گرفته می شد. البته وقتی به عقب بر می گردیم، این امر تا اندازه ای عجیب به نظر می رسد. حدود سالهای ۱۹۰۰، تولید صنعتی گالالیت از کازیین و فرمالدهید پدیدار شد. بهای تما شدة این ماده تا حدود سالهای ۱۹۲۲ بالا بود و بدین ترتیب کاربرد آن را محدود می ساخت.
در سال ۱۹۰۷، باکلند  از فنون و فرمالدهید رزین تراکمی به نام باکلیت، (مأخوذ از نام سازندة آن) با خواص مشابه خواص صمغ لاکی، تهیه کرد و با ابهام پیش بینی کرد که سلولویید و گالالیت تنها موادی نیستند که شیمیدان میتواند در آزمایشگاه خود آنها را بسازد و سپس با استفاده از چنین مواد اولیه ای، درمقیاس صنعتی، به مجموعة مواد مناسب برای ساخت محصولا کاملا منتفاوت برسد.
آینده چنین امیدی را تأیید کرد سالهای مدیدی که از پیدایش باکلیت تاکنون گذشته است شاهد به وجود آمدن شمار بسیاری از محصولات جدیدی بوده ایم که از آزمایشگاه بیرون آمده است و کم کم.  و گاهی به طور چشمگیر، با مواد طبیعی قدیمی به رقابت برخاسته است و موجب به وجود آمدن عملیات کاملا جدیدی شده است.
در حال حاضر این مواد سنتزی بنا به خواص فیزیکی و مکانیکی و طبعاً بنا به ماهیت کاربرد شان، که ناشی از خواص آنها می باشد، به سه دسته تقسیم می شوند:
۱- مواد پلاستیکی، که معمولا با عبارت سادة پلاستیکها مشخص می شوند. یکی از خواص اساسی پلاستیکها سخت و صلب بودن آنها در دمای اتقا است این ماده وقتی به اندازة کافی گرم شود صلابت خود را از دست می دهد و بدین ترتیب برای قالبگیری آماده می شود. همة ما با توسعة شگرفی که تاکنون در زمینة صنعت پلاستیک انجام گرفته است و نیز با عملیات شگفت آن آشنایی داریم. ما در این کتاب چنین مواد پلاستیکی را بررسی نخواهم کرد و خوانندگان علاقه مند به این مواد را به مطالعة کتابی که به این موضوع اختصاص دارد دعوت می کنیم.
۲- لاستیکهای سنتزی( به نام کشپارها نیز معروفند ) این مواد کشسان می باشند یعنی، دارای این خصایت هستند که پس از رفع فشار یا انقباضی که بر آنها اعمال شده است مجدداً شکل اولیة خود را به دست آورند.
۳- الیاف سنتزی موادی هستند که می توان به آسانی آنها را به صورت نخ قابل ریسیدن در آورد.
در این کتاب تنها دو دستة آخر مواد سنتزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
برای اینکه خوانندگان بهتر بتوانند مشکلاتی را که هنگام اجرا و به کار بستن این مواد مطرح می شود و نیز راه حلهایی را که برای آنها آورده ایم متوجه شوند به نظر می رسد در ابتدا لازم باشد به صورت فشرده برخی تعریفهای اساسی مربوط به تهیة چنین مواد سنتزی را در اختیار ایشان قرار دهیم.
دو نوع تغییر و تبدیل ضروری که در شکل مولکول یک مادة سنتزی دخالت دارند عبارتد از: بسپارش افزایشی و بسپارش مرحله ای،‌بسپارش را هنگامی افزایشی ( یا زنجیری) می نامیم که ازیک مولکول پایه به نام تکپار، ماده ای با جرم مولکولی بیشتر به نام بسپار به دست آید و نتیجة آن رشد مناسب مولکول تکپار بدون حذف مادة سوم باشد. طرح نمایشی یک واکنش بسپارش افزایشی به صورت زیر است:
 به عنوان  مثال،‌عبور از استیلن به بنزن:
 یک نوع بسپارش افزایشی را تشکیل می دهد.
متذکر  می شویم که در برخی موارد پدیدة مشابهی می تواند اتفاق افتد. بدین ترتیب که وقتی دو مولکول به طور همزمان بسیپار شوند، درشت مولکولی که مخلوطی از دو نوع تکپار است به دست می آید:
 ( با فرض اینکه در حالت ساده، مولکولهای M و M به تعداد مساوی در ساخت درشت مولکول شرکت کرده باشند)؛ چنین واکنشی را همبسپارش می نامند.
بسپارش را هنگامی مرحله ای (یا تراکمی ) می نامیم که مادة به دست آمده نتیجة واکنش میان مولکولهای پایه باشد، ولی این بار با حذف یک ماده سوم. معمولا مولکول  این ماده بسیار ساده می باشد و اغلب آب است. ولی این ماده می تواند یک اسید، یک نمک، یک الکتل، یک آمین، یا… نیز باشد. عناصر سازندة بسپار از هر دو مولکول، که حالا به کیدیگر متصل شده اند، تشکیل شده است. برای مثال، وقتی طبیعت مولکولهای سلولوز را از مولکولهای گلوکوز به وجود می آورد، برای هر دو مولکول گلوکوزی که به یکدیگر متصل می شوند یک مولکول آب حذف می شود. به چنین واکنشی، بسپارش مرحله ای می گوییم.
شایان ذکر است که چندین نوع مولکول نیز می توانند در یک چنین واکنشی با یکدیر متحد شوند و مادة سومی را حدف کنند. در این حالت به چنین واکنشی همبسپارش مرحله ای می گوییم.
باید متذکر شویم که از نقطه نظر شیمی- فیزیکی، تفاوت اساسی میان بسپارش منرحله ای وجود دارد. بسپارش یک واکنش شیمیای واقعی است که بتدریج و گاهی بسیار کند صورت می گیرد، به طوری که اغلب امکان جداسازی مواد حد واسط تشکیل شده، یتعنی دوپار، سه پار، چهار پار، و…، وجود دارد. برعکس، واکنشهای بسپارش افزایشی بیشتر تغییر و تبدیلهای فیزیکی هستند و حساسیت زایدی در برابر کاتالیزورها از خود نشان می دهند. این واکنشها در شرایط معمولی بسرعت کامل می شوند و نمی توان به دلخواه در مراحل حد واسط، آنها را متوقف کرد.
بالاخره، از نظر مواد تشکیل دهندة شیمیایی باید اشاره کنیم که محصول به دست آمده از یک بسپارش افزایشی دارای همان ترکیبهایی است کمه تکپار اولیه دار است. در صورتی که چنین حالتی برای محصول حاصل از بسپارش مرحله ای وجود ندارد، چرا که در اینجا با حذف مولکولهای سومی مواجه هستیم.
چیزی که پیشاپیش می توان حدس زد این است  که مواد سنتز شده اجسامی با مولکولهای بزرگ می باشند. در واقع، این مواد ترکیبهایی با مولکولهای درشتند و به همین دلیل به نام درشت مولکولها نامیده می شوند. وزنهای مولکولی چنین موادی حدود ۱۰۰۰ برابر وزن مولکولی مواد معمولی در شیمی آلی است معمولا این مقدارها از ۵۰۰۰۰ فراتر می رود و می تواند به  ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار برسد.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه لاستیک ,
:: بازدید از این مطلب : 686
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه خط مونتاژ تولید نیسان

خط مونتاژ تولید نیسان
فهرست مطالب
مقدمه: ۵
ایستگاه: شستشو و بادگیری ۷
ایستگاه: فرعی پیش مونتاژ ۱۵
ایستگاه: فرعی سرسیلندر ۱۵
مرحله: فیلرگیری، مونتاژ پیچ دو سر رزوه ۲۱
نکات کنترلی: ۲۲
ایستگاه: میل لنگ و یاتاقان‌گذاری ۲۲
مرحله: یاتاقان‌گذاری کپه‌های ثابت و بلوک سیلندر ۲۲
مرحله مونتاژ: نگهدارنده صافی روغن (ضربه گیر) ۲۴
مرحله مونتاژ: میل لنگ و کاسه نمد بر روی بلوک سیلندر ۲۵
ایستگاه: حکاکی ۲۸
مرحله مونتاژ: حکاکی ۳۰
مرحله مونتاژ: ثبت اطلاعات ۳۰
ایستگاه: پیستون ۳۱
مرحله مونتاژ: مجموعه پیستون روی بلوک ۳۱
ایستگاه: کپه شاتون ۳۲
مرحله مونتاژ: کپه شاتون ۳۲
ایستگاه: پایه دینام ۳۴
مرحله مونتاژ: پین قرار  سینی عقب و کورکن روغن عقب سیلندر ۳۴
مرحله مونتاژ: لوله مکنده فیلتر روغن ۳۴
مرحله مونتاژ: پایه دینام ۳۵
مرحله مونتاژ: دسته موتور راست ۳۵
ایستگاه: سر سیلندر ۳۶
مرحله مونتاژ : سر سیلندر و پین موقعیت بر روی بلوک سیلندر ۳۶
مرحله مونتاژ: لوله بخار روغن -لوله راهنمای گیج روغن ۳۸
ایستگاه: زنجیر سفت کن ۳۹
مرحله مونتاژ : انتقال بلوک به ایستگاه زنجیر سفت کن ۳۹
مرحله مونتاژ : قاب زنجیر راست و چپ – مجموعه زنجیر سفت کن ۴۰
مرحله مونتاژ : واشر روغن برگرداندن، بوش خارج از مرکز پمپ بنزین ۴۳
مرحله مونتاژ: واشر سینی جلو ۴۴
ایستگاه : سینی جلو ۴۴
مرحله مونتاژ : درپوش جلو – پایه تنظیم دینام – لوله وکیوم ۴۴
ایستگاه: کارتل روغن – صافی روغن ۴۸
مرحله مونتاژ: پولی واتر پمپ – پولی میل لنگ ۴۸
مرحله مونتاژ : صافی روغن ۴۸
مرحله مونتاژ: بستن پیچ پولی واتر پمپ ۴۹
مرحله مونتاژ : کارتل ۴۹
مرحله مونتاژ: گوشواره ای جلو ۵۰
ایستگاه : پمپ بنزین ۵۱
مرحله مونتاژ : واشرگذاری ۵۱
مرحله مونتاژ : مجموعه پمپ بنزین ۵۲
مرحله مونتاژ : مونتاژ فیلتر روغن ۵۲
مرحله مونتاژ : اتصال شیلنگ آب به سه راهی آب و لوله ورودی آب ۵۳
ایستگاه: سینی عقب – فلایویل ۵۴
مرحله مونتاژ : سینی عقب – فلایویل ۵۴
ایستگاه : مانیفولد هوا ۵۵
ایستگاه: مانیفولد دود ۵۶
مرحله مونتاژ : درپوش مانیفولد دود ۵۷
مرحله مونتاژ : شیلنگ بنزین ۵۹
ایستگاه: دلکو ۶۰
مرحله مونتاژ : ترک گیری پیچهای سرسیلندر ۶۰
مرحله مونتاژ : دلکو ۶۰
مرحله مونتاژ: ایمنی سینی عقب – فلایویل – دلکو ۶۱
مرحله مونتاژ: شیلنگ پمپ بنزین ۶۱
مرحله مونتاژ : اتصال شیلنگ آب به سه راهی آب و لوله ورودی آب ۶۲
مرحله مونتاژ : مونتاژ دینام و محکم کردن پیچهای براکت دینام ۶۲
مرحله مونتاژ : مونتاژ اویل پمپ ۶۳
مرحله مونتاژ: مونتاژ دینام و محکم کردن پیچهای براکت دینام ۶۴
مرحله مونتاژ :‌پیچ مجموعه لوله بخار روغن ۶۵
ایستگاه : دیسک و صفحه کلاچ ۶۵
مرحله مونتاژ : مجموعه صفحه و پوسته کلاچ و اندازه گیری ترک پیچها ۶۵
مرحله مونتاژ : گوشواره ای جلو ۶۶
ایستگاه: درب سوپاپ ۶۷
مرحله مونتاژ: در پوش سوپاپ ۶۷
مرحله مونتاژ: وایر چینی ۶۸
ایستگاه: تغذیه روغن ۶۸
مرحله مونتاژ: شارژ روغن ۶۹
ایستگاه: فرعی سینی جلو ۷۰
مرحله مونتاژ: کاسه نمد و قطعه تنظیم تایم و پایه دلکو بر روی در پوش جلو ۷۱
مرحله مونتاژ: پین موقعیت واتر پمپ و واتر پمپ بر روی در پوش جلو ۷۲
مرحله مونتاژ: لوله ورودی آب به سینی جلو ۷۳
ایستگاه: فرعی مانیفولد هوا ۷۳
مرحله مونتاژ: (مجموعه مانیفرلد) ۷۳
ایستگاه : تست و تعمیرات ۷۹
مرحله مونتاژ : تست نهایی ۷۹
مرحله مونتاژ: تعمیرات ۸۳
 مقدمه:
شرکت نامکو مونتاژ کننده انواع موتور مورد نیاز شرکت مگاموتور می‌باشد که اقدام به استقرار استاندارد ۱۶۹۴۹ ISO/TS  جهت محصولات خود نموده است لذا مدیریت محترم عامل شرکت نامکو استقرار و پیاده سازی این استاندارد را از برنامه‌های استراتژیکی شرکت معرفی نموده‌اند.
استقرار این استاندارد بعهده نماینده مدیریت می‌باشد.
۲- معرفی استاندارد ۱۶۹۴۹ ISO/TS:
این استاندارد، استاندارد سیستم مدیریت کیفیت و خاص صنایع خودروسازی است.
الزامات این استاندارد  مکمل الزامات و یا خواسته‌های مشخص شده برای محصول است هدف از این استاندارد تکوین یک سیستم مدیریت کیفیت به منظور ایجاد بهبود مداوم تاکید بر جلوگیری از شکست، کاهش انحرافات و تلفات در زنجیره تامین است. این استاندارد دیدگاه فرآیند گرایی دارد، بدین معنا که برای کارکرد اثر بخش یک سازمان فعالیت‌های مختلفی انجام می‌پذیرد که با یکدیگر در ارتباط و تعامل هستند فعالیتی که با استفاده از منابع و با مدیریت آن ورودی‌ها را به خروجی‌ها تبدیل می‌کند به عنوان فرآیند در نظر گرفته می‌شود. بکارگیری سیستمی از فرآیندها در درون یک سازمان همراه با مشخص کردن و تعامل این فرآیندها و مدیریت نمودن آنها رویکرد فرآیندگرا نامیده می‌شود.
استاندارد ۲۰۰۲: ۱۶۹۴۹  ISO/TS  شامل هشت بند اصلی می‌باشد که عبارتند از:
۱- هدف و دامنه کاربرد.
۲- مراجع قانونی.
۳- اصطلاحات و تعاریف.
۴- سیستم مدیریت و کیفیت.
۵- مسئولیت مدیریت.
۶- مدیریت منابع.
۷- پدیدآوری محصول.
۸- اندازه‌گیری و تحلیل و بهبود.
۳- خلاصه‌ای  از گزارش:
گزارش فوق برای خط مونتاژ موتور نیسان نوشته شده است که متشکل از چندین ایستگاه اصلی و فرعی می‌باشد.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه خط مونتاژ تولید نیسان ,
:: بازدید از این مطلب : 702
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی سیستمهای برقی و الکترونیکی در ایران خودرو

سیستمهای برقی و الکترونیکی در ایران خودرو

فهرست مطالب
عنوان صفحه
موقعیت و تاریخچه ۱
تاریخچه زمانی ۳
اندازه گیری و حسگرها ۷
اندازه گیری چیست؟ ۷
ترمیستور ۷
ترموکوپل ۷
حسگر القایی ۸
کرنش سنج ۹
حسگر جریان هوا با سیم داغ ۹
حسگر جریان هوا با فیلم نازک ۱۰
حسگر اکسیژن ۱۰
حسگرهای هوای فیلم ضخیم ۱۱
حسگر متانول ۱۱
خلاصه مطالب ۱۱
سیم کشی برق پایانه ها و قطع و وصل ۱۲
کابلها ۱۲
رمزهای رنگی و مشخص کردن پایانه ها ۱۴
طراحی دسته سیم ۱۷
مدارهای چاپی ۱۹
فیوزها و مدارشکنها ۱۹
کلیدها ۲۱
سیستم های اداره موتور ۲۲
سیستم های مرکب اداره جرقه زنی ۲۲
سیستم جرقه زنی ۲۳
طرز کار سیستم جرقه زنی ۲۴
کنترل زاویه آوانس جرقه ۲۵
اساس کنترل سیستم جرقه زنی ۲۵
کنترل زاویه مکث ۲۶
مدول جرقه زنی ۲۷
کوئل ۲۷
کارکرد عیب یابی خودکار واحد کنترل الکترونیکی ۲۷
سیار خودروهای کنترل موتور ۲۸
منیفولد هوای متغیر ۲۸
تنظیم زمانی متغیر برای سوپاپها ۲۹
کنترل الکترونیکی سیستم گرمایش ۲۹
نظریه و سیستم های تهویه مطبوع ۳۰
مقدمه ۳۰
اصول تبرید ۳۱
سیستم خودکار تنظیم دما ۳۲
گرمایش شیشه های جلو عقب ۳۳
مروری بر سیستم گرمکن صندلی ۳۴
عنصرهای گرمکن و سیستم کنترل گرمکن صندلی ۳۴
خلاصه ۳۵
سیستمهای برقی شاسی خودرو ۳۵
دلایل استفاده از ترمز قفل نشو ۳۵
نیازهایی که سیستم ترمز قفل نشو باید برآورده کند ۳۵
سیستم ایمنی در صورت عمل نکردن ترمز قفل نشو ۳۶
قابلیت مانور باید حفظ شود ۳۶
پاسخ فوری ۳۶
تأثیر عملیاتی ۳۶
چرخهای تحت کنترل ۳۷
چرخهای تحت کنترل ۳۷
گستره سرعت ۳۷
سایر وضعیتهای عملیاتی ۳۷
توصیف کلی سیستم ۳۷
فشار پدال ۳۸
فشار ترمز ۳۸
متغیر تحت کنترل ۳۸
وضعیت جاده / خودرو ۳۸
سرعت مرجع خودرو ۳۸
شتاب یا شتاب منفی چرخ ۳۸
لغزش ترمز ۳۸
شتاب منفی خودرو ۳۹
راهبرد کنترل سیستم ترمز قفل نشو ۳۹
آغاز کنترل فشار ترمز ۳۹
تنظیم برای سطح جاده یکنواخت ۳۹
چرخش خودرو حول محور عمودی ۳۹
ارتعاش اکسل ۴۰
خلاصه راهبرد کنترل ۴۰
اجرای سیستم ترمز قفل نشو ۴۱
حسگرهای سرعت چرخ ۴۱
واحد کنترل الکترونیکی ۴۱
تعدیلگر هیدرولیکی ۴۲
سیستم کنترل کشش ۴۲
کیسه هوا و کمربند سفت کن ۴۳
طرز کار سیستم ۴۳
اجزاء مدار کیسه هوا ۴۴
خلاصه مطالب و پیشرفتهای نوین ۴۶
نیازهای کارکردی سیستم قفل مرکزی ۴۶
کارانداز قفل در ۴۶
مدار قفل کن در و کنترل از راه دور ۴۷
سیستمهای امنیتی ۴۷
مقدمه ۴۷
واحدهای کنترل الکترونیکی با رمز امنیتی ۴۹
مدار دزدگیر R.D 48
خلاصه مطالب ۵۰
سیستم وقفی کنترل نویز ۵۰
مقدمه ۵۰
توصیف سیستم ۵۰
پیشرفتهای نوین ۵۱
رادار آشکارساز مانع ۵۲
توصیف سیستم ۵۲
خلاصه مطالب و پیشرفتهای نوین ۵۴
سایر سیستمهای تأمین کننده آسایش و ایمنی ۵۴
هشدار دهنده فشار باد لاستیک ۵۴
موقعیت و تاریخچه:
کارخانة ایران خودرو در کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص کرج واقع شده است. در واقع جاده مخصوص کرج از میان کارخانه عبور می کند که آن را به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم کرده است. این کارخانه در مساحتی بالغ بر ۲۳۱۵۱۷۰ متر مربع قادر به تولید انواع خودروها از قبیل اتوبوس، مینی بوس، سواری و وانت و کامیونت می باشد.
این کارخانه در سال ۱۳۴۱ به نام کارخانجات صنعتی ایران ناسیونال بنیان نهاده شد و در مهرماه ۱۳۴۲ عملا فعالیت خود را با تولید اتوبوس آغاز کرد. اولین تولیدات کارخانه اتوبوس مدل ۳۰۲ و مینی بوس ۰۳۰۹ بنز آلمان غربی بود. در شهریور ماه ۱۳۴۵ نیز مجوز ساخت خودروسواری چهارسیلندر را دریافت کرد.
در اوایل سال ۱۳۴۹ سالن تولید پیکان با امتیاز از شرکت تالبوت یا گروه دوتس انگلستان در کارخانه شمالی شروع به کار کرد در بدو امر تولید پیکان ۶۰۰۰ دستگاه در سال بود ولی در سال ۱۳۵۴ با توسعه سالن پرس و شاب و سالنهای رنگ و صافکاری در کارخانه جنوبی ظرفیت تولید تا ۱۵۰۰۰۰ دستگاه در سال بالا رفت.
در حال حاضر محصولات ایران خودرو عبارتند از:
۱- انواع اتوبوس
۲- مینی بوس شامل مینی بوس های ۳۰۹ در دو نوع سقف بلند و سقف کوتاه، آمبولانس، کامیونت یک و دو کابین.
۳- سواری پیکان ۱۶۰۰ و پژو ۴۰۵ در دو مل GL و GLX پژو پرشیا – پژو RD سمند و پژو ۲۰۶
۴- وانت پیکان که اخیراً تولید آن در محل کارخانة مینی بوس سازی از سر گرفته شده.
همانطور که گفته شد کارخانه ایران خودرو از دو بخش شمالی و جنوبی تشکیل شده است که در مجموع ۱۰ کارخانه در آن به فعالیت مشغول هستند. این کارخانجات عبارتند از:
۱- کارخانة اتوبوس سازی (۳۰۲)
۲- کارخانه مینی بوس سازی (۳۰۹)
۳- کارخانه سواری سازی
۴- کارخانه صندلی سازی
۵- کارخانه پرس و خم
۶- ریخته گری
۷- ماشین شاب
۸- سالن شاتل
۹- سالن RD
10- سالن ۲۰۶
تاریخچه زمانی
تردیدی نیست که سیستم برقی اتومبیلهای جدید ویژگیهای فنی بسیار رعب انگیز، اما در عین حال بسیار جذابی دارد. سیستمها و مدارهای پیچیده ای که امروزه بکار می روند به شیوه ای جالب تکامل یافته اند.
چنان که در مورد بسیاری از تحولات تاریخی صادق است، نمی توان یقین حاصل کرد که فلان قطعة خاص را چه کسی و در چه زمانی «اختراع» کرده است، زیرا این تحولات هم به صورت موازی و هم به صورت متوالی رخ می دادند!
تأمل در باب تعیین پدر سیستم برقی اتومبیل جالب است. بدیهی است که میشل فارادی سزاوار تحسین است، اما تین لنور هم هست، رابرت بوش هم هست، نیکلاس اوتو هم هست… و این رشته سر دراز دارد!
شاید درست آن باشد که عقبتر برویم تا به تالس ملطی، فیلسوف یونانی، برسیم که کهربا را به خز مالید و الکتریسیتة ساکن را کشف کرد و برای نخستین بار واژه «الکترون» را مطرح ساخت. کهربا را به زبان یونانی «الکترون» می نامند.
در حدود ۶۰۰ قبل از میلاد تالس ملطی، با مالیدن کهربا روی خز، الکتریسیتة ساکن را کشف کرد.
در حدود ۱۵۵۰ ویلیام گیلبرت نشان داد که بسیاری از مواد «الکتریسته» دارند. او دریافت که دو نوع «الکتریسته» ناهمنام یکدیگر را جذب و دو نوع الکتریسیته همنام یکدیگر را دفع می کنند.
۱۶۷۲ اوتو فون گوریک اولین دستگاه برقی، یک گلولة چرخان از گوگرد را اختراع کرد.
۱۷۴۲ آندریاس گوردون نخستین مولد الکتریسیتة ساکن را ساخت.
۱۷۴۷ بنجامین فرانکلین بادبادکی را در هوای رعد و برقی به پرواز درآورد!
۱۷۷۰ دلیجان بخار کونیو تماما از چوب، ساخته شد.
۱۷۸۰ لوییجی گالوانی یک رشته فعالیت را آغاز کرد که به اختراع باتری منتهی شد.
۱۸۰۰ نخستین باتری را آلکساندر ولتا اختراع کرد.
۱۸۲۵ ویلیام استورژن الکترومغناطیس را کشف کرد.
۱۸۳۰ سر همفری دیوی کشف کرد که با مدار شکنی جرقه ایجاد میشود.
۱۸۳۱ فارادی مبانی القای الکتریسته را کشف کرد.
۱۸۵۱ رام کورف برای اولین بار پیچک القایی ساخت.
۱۸۵۹ گاستون پلاشه، فیزیکدان فرانسوی انباره را ابداع کرد.
۱۸۶۰ لنور نخستین شمع را ساخت.
۱۸۶۰ لنور احتراق « در داخل سیلندر» را ابداع کرد.
۱۸۶۱ لنور نوعی کوئل مرتعش ساخت.
۱۸۶۱ رابرت بوش در قریة البک در نزدیکی شهر اولم در آلمان متولد شد.
۱۸۷۰ اوتو طرح موتور چهارزمانه را به ثبت رساند.
۱۸۷۵ سیستم جرقة گسسته در موتور زیگفرید به کار گرفته شد.
۱۸۷۹ لئوفونک سیستم جرقه زنی لولة داغ را ابداع کرد.
۱۸۸۵ گوتلیب دایملر و مارل بنز موتور اتومبیل را ابداع کردند.
۱۸۸۷ هرتز امواج رادیویی را کشف کرد.
۱۸۸۷ ماگنتوی ولتاژ پایین بوش در موتورهای زمینی با سوخت گازی به کار رفت.
۱۸۸۸ پروفسور آیرتون نخستین اتومبیل برقی آزمایشی را ساخت.
۱۸۹۹ نخستین کیلومتر شمار (مکانیکی) به بازار آمد.
۱۸۹۹ دستیابی به رکورد جهانی ۶۶ مایل (۱۰۵ کیلومتر) در ساعت با استفاده از یک خودرو برقی.
۱۹۰۱ لنکستر ماگنتوی چرخ لنگری را ساخت.
۱۹۰۲ بوش ماگنتوی ولتاژ بالا با آهنربای دائمی را عرضه کرد که تقریباً مقبولیت عام یافت.
۱۹۰۵ میلر ریز بوق برقی را اختراع کرد.
۱۹۰۵ دکتر هانس لیتنر و ر.هـ لوکاس دینام سه زغالی را اختراع کردند.
۱۹۰۸ س.آ.واندروال سیستم روشنایی برقی را معرفی کرد.
۱۹۱۰ شرکت «دلکو» نخستین نمونه صنعتی استارت برقی را عرضه کرد.
۱۹۱۲ بندیکس روش درگیری استارت با چرخ لنگر (فلایویل) را ابداع کرد.
۱۹۱۲ کادیلاک سیستم روشنایی و راه اندازی (استارت) برقی را به کار برد. این سیستم برقی ساخت «دلکو» را چارلز ف. کترینگ ابداع کرده بود.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی سیستمهای برقی و الکترونیکی در ایران خودرو ,
:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی ارزیابی کار و زمان برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران

بررسی ارزیابی کار و زمان برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده
فصل اول – کلیات تحقیق
پیشگفتار ۱
مقدمه ۳
تعریف موضوع تحقیق ۴
اهمیت و کاربرد تحقیق ۴
اهداف تحقیق ۵
سوالات تحقیق ۶
روش تحقیق ۶
تعریف واژه های عملیاتی تحقیق ۶
خلاصه مباحث فصول آینده ۹
فصل دوم – ادبیات تحقیق
مقدمه ۱۰
بخش یک : مباحث نظری تحقیق ۱۰
مقدمه ای بر مطالعه کار
مطالعه کار ( ارزیابی کار وزمان ) ۱۳
روش سنجی ( ارزیابی روش ) ۱۴
کار سنجی (اندازه گیری کار ) ۱۴
رابطه فنون ارزیابی کار با یکدیگر ۱۵
معرفی عوامل تشکیل دهنده زمان تولید ۱۶
مراحل ارزیابی کار و زمان ۱۷
انتخاب شغل مورد ارزیابی ۱۸
ثبت ۱۹
بررسی انتقادی ۲۳
ایجاد روشهای اصلاح شده ( جدید ) ۲۶
تعریف و تعیین روش جدید ۲۷
برقراری یا استقرار روش جدید ۲۷
نگهداری یا ابقاء روش جدید ۲۸
زمان سنجی ۲۸
اهداف زمان سنجی ۲۹
روشهای مختلف زمان سنجی ۳۰
مراحل اساسی فرایند زمان سنجی ۳۱
زمان سنجی با استفاده از کرنومتر ۳۲
مراحل زمان سنجی به وسیله کرنومتر ۳۲
تعیین زمان نرمال ۳۷
محاسبه و تخصیص بیکاریهای مجاز ۳۷
محاسبه زمان استاندارد ۳۸
انواع سیستمهای تولید و طبقه بندی آنها ۳۸
انواع طرحهای استقرار ۴۱
بخش دوم : تاریخچه تولید ۴۶
تاریخچه شرکت بهفام شیمی تهران ۵۰
نحوه آموزش نیروی انسانی در شرکت بهفام شیمی ۵۰
کیفیت خط تولید در شرکت بهفام شیمی ۵۰
نگه داری و تعمیرات در شرکت بهفام شیمی ۵۱
بخش سوم : تحقیقات کاربردی ۵۳
خلاصه مباحث فصل ۵۸
فصل سوم – روش تحقیق
مقدمه ۵۹
انواع تحقیق ۶۰
مراحل مختلف تنظیم تحقیق توصیفی ۶۴
روشهای جمع آوری اطلاعات ۶۵
خلاصه مباحث فصل ۷۶
فصل چهارم – داده های تحقیق و تجزیه و تحلیل آنها
مقدمه ۷۷
شرح فعالیت هایی که در شرکت بهفام شیمی تهران صورت می گیرد ۷۷
نمودارهای گردشی فرآیند ۸۱
شرح زمان انجام فعالیت ها ۸۶
پاسخ سوالات تحقیق ۸۷
تعریف تقطیر و انواع ان ۸۹
سینی های مورد استفاده در برج تقطیر ۹۱
تعریف پمپ و انواع آن ۹۲
خلاصه مطالب فصل ۹۷
فصل پنجم – نتایج تحقیق و پیشنهادها
مقدمه ۹۸
نتایج تحقیق ۹۸
پیشنهادات ۹۸
فهرست منابع ۱۰۰
 فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل شماره (۱-۱-۲) نقش مطالعه روش و زمان سنجی در افزایش بهره وری تولید ۱۵
شکل شماره ( ۲-۱-۲)عوامل تشکیل دهنده زمان تولید ۱۶
شکل شماره (۱-۴) دستگاه تقطیر معمولی ۸۹
 فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول شماره (۱-۱-۲) علائم پایه در رسم نمودار عملیات ۲۱
جدول شماره (۲-۱-۲) علائم ترکیبی در رسم نمودار عملیات ۲۲
جدول شماره (۳-۱-۲) سایر علائم نمودار فرایند جریان ۲۳
 فهرست نمودار
عنوان صفحه
نمودار شماره (۱-۴) نمودار گردشی فرایند ۸۲
نمودار شماره ( ۲-۴) نمودار گردشی فرایند ۸۳
نمودار شماره (۳-۴) نمودار گردشی فرایند ۸۴
نمودار شماره (۴-۴) نمودار گردشی فرایند ۸۵
چکیده :
موضوع مورد بحث در این تحقیق بررسی ارزیابی کاروزمان خط تولید برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران می باشد. آنچه که درباره اهمیت موضوع می توان به آن اشاره کرد ، تحقق اهداف ارزیابی روش و کارسنجی به عنوان فنون ارزیابی کار است که می تواند از موارد کاربرد تحقیق حاضر باشد. هدف اصلی این تحقیق بررسی خط تولید برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران به منظور محاسبه زمان تولید  محصول در یک دوره کاری می باشد . که برای تحقق این هدف در فصل اول سه سوال مطرح شده است که عبارتند از :
۱- نسبت  زمان حمل و نقلها به زمان کل فعالیتها چقدر است ؟
۲- نسبت زمان عملیاتها به زمان کل فعالیتها چقدر است ؟
۳- زمان لازم برای تولید محصول از ابتدا تا انتها چقدر است ؟
در فصل سوم روشهای گرد آوری اطلاعات آمده است و در فصل چهارم به پاسخ سوالات پرداخته شده است و در فصل پنجم نیز نتایج  تحقیق و پیشنهادات آورده شده است از لحاظ روش مورد استفاده این تحقیق از نوع توصیفی می باشد و چون این تحقیق در شرایط واقعی صورت  گرفته است از نوع مطالعه میدانی و از نوع پیمایشی می باشد .

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی ارزیابی کار و زمان برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 517
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد
 دانلود پروژه کارآفرینی شرکت آچاچی

دانلود پروژه کارآفرینی شرکت آچاچی


فهرست مطالب:
تاریخچه شرکت آچاچی
اطلاعات ماهانه کارمندان
وضعیت شرکت آچاچی با شرکت قافلانکوه .
قدرتهای کارخانه آچاچی
قسمت های شرکت
مقایسه کالای شرکت آچاچی با شرکت های داخلی هم سطح و بزرگ و خارجی
محصولات تولیدی و کد گذاری آنها
فرم درخواست خرید
۱)مواد مصرفی خوراکی اعم از
گردش مواد برای کامل شدن تولید
تعهدات شرکت در قبال حمایت دولت
مشکلات موجود در شرکت
قیمت گذاری محصولات
تلاش های شرکت بت وضعیت کنونی
پرداخت حقوق کارکنان
حل یک پروژه
اطلاعات پرسنلی
اطلاعات حقوقی
اطلاعات کلیه کارمند

مقدمه:
آچاچی نام روستایی در نزدیکی شهرستان میانه از توابع آذربایجان شرقی است و این کارخانه در سال ۱۳۵۷ شروع به کار کرده است که توس آقای ایرانی که مدیر عامل و رئیس کنونی شرکت است در واحدهای کوچک آغاز به کار کردند و اولین کارگاه شیرینی پذیری در تهران بوده که به علت نارضایتی افراد و شهرداری به خارج از تهران انتقال پیدا کرده است چون هیچ وقط کارخانه صنعتی نمی تواند در داخل شهر باشد و از به متراژ بالایی دارد و پس از استقراق کارخانه برای توسعة بیشتر و تداوم و استحکام بیشتر با کارخانه ای به نام قافلانکوه متحد شدند که بعد از مدتی همکاری به علت اختلاف نظر از یکدیگر مجزا شدند هر کدام به صورت مستقل فعالیت می کنند .و برترین امتیاز این شرکت گرفتن اولین پروانه سوخت سوهان و باسلق در ایران است .

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه کارآفرینی شرکت آچاچی ,
:: بازدید از این مطلب : 552
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه ریشه های بدحجابی زنان

ریشه های بدحجابی زنان
فهرست مطالب
مقدمه ۱
بخش اول : حجاب
فصل اول ۶
۱٫تعریف حجاب ۷
ج : جهل و ناآگاهی ۳۹
د : علل سیاسی ۴۰
هـ : مرز باریک بی‌حجابی و فساد ۴۰
ی : فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی ۴۰
و : طلاق ۴۳
فصل چهارم : راه‌های مبارزه با عوامل بی‌حجابی ۴۴
الف : تقویت ایمان و اعتقاد ۴۵
ب : احیاء ارزشها و فرهنگ اصیل اسلامی ۴۵
ج : شناساندن الگوهای والا ۴۶
فصل پنجم : پیامدهای بی‌حجابی ۴۸
الف : پیامدهای فرهنگی ، عقیدتی بی‌حجابی ۴۹
ب : پیامدهای اجتماعی بی‌حجابی ۴۹
ج : پیامدهای اقتصادی ۴۹
بخش سوم : بدحجابی
فصل اول : تعریف حجاب ۵۴
فصل دوم : منشاء حرکتهای بدحجابی ۵۷
فصل سوم : انواع بدحجابیها ۶۰
فصل چهارم : ریشه‌های بدحجابی ۶۳
۱-مدگرایی ۶۴
۲-بی‌بند و باری ۶۴
۳-آزادی زن در روابط اجتماعی ۶۵
۴-ممنوعیت سبب طغیان می‌شود ۶۶
۵-انگیزه جنسی ۶۹
۶-استفاده ناصحیح از پوشش ۷۱
۷-مورد توجه دیگران قرار گرفتن و جلب توجه کردن ۷۲
۸-عرضه و تقاضا ۷۳
۹-هوسرانی ۷۴
۱۰-کسب موقعیت ۷۵
۱۱-ضعف ایمان ۷۵
۱۲-دگرآزاری ۷۶
۱۳-اظهار غنای مالی ۷۶
۱۴-ملامت دیگران ۷۷
۱۵-تقلید ۷۷
۱۶-وبای اجتماعی ۷۸
۱۷-تشکیل مجامع و کانونهای بدحجابی ۷۹
۱۸-صید دلهای مردان ۸۱
۱۹-تعلیم و تربیت ناصحیح و نادرست ۸۲
۲۰-غرب‌زدگی ۸۴
۲۱-تهاجم فرهنگی دشمن ۸۵
الف : گستره تهاجم فرهنگی ۸۵
ب : انگیزه دشمن از تهاجم فرهنگی ۸۵
ج : بهترین شگرد دشمنان مبارزه فرهنگی ۸۷
د : ابزار تهاجم فرهنگی ۸۸
هـ : تصور غلط از فرهنگ اسلامی ۸۸
۲۲-کمبود شخصیت ۸۹
۲۳-ارضاء تمایلات ۹۲
۲۴-حاکمیت فرهنگ غرب ۹۲
۲۵-استعمار و سوءاستفاده از بدحجابی ۹۲
۲۶-خودنمایی ۹۳
فصل پنجم ۹۵
۱-عوامل بدحجابی ۹۶
الف : عدم هماهنگی بین ارگانهای تبلیغی و فرهنگی ۹۶
ب : تلاش تشکیلاتی احزاب و دسته جات وابسته ورشکستگان سیاسی ۹۶
ج : گروهکهای منافقین ۹۶
د : عقده حسارت و حس خودکم‌بینی ۹۷
و : دگرگونی ارزشها ۹۸
هـ : الگوهای ناهنجار ۹۹
ی : خلاءهای درونی ۱۰۰
۲-انگیزه‌های بدحجابی ۱۰۱
الف : انگیزه روانی و اجتماعی ۱۰۱
ب : انگیزه اقتصادی ۱۰۶
۳-آفتهای بدحجابی ۱۰۹
الف : پرهیز از چشم و هم‌چشمی در رقابتها ۱۰۹
ب : خشم و تندخویی ۱۰۹
فصل ششم : ۱۱۲
۱-راه‌های مبارزه با عوامل بدحجابی ۱۱۳
۲-برخورد با پدیده بدحجابی ۱۱۶
الف : برخورد با پدیده بدحجابی شمشیری دولب ۱۱۶
ب : تدبیر را جایگزین احساس کنیم ۱۱۸
ج : تدوین قانون حجاب ۲۰ خبر ، ۲ تکذیب ۱۲۲
د : شیوه برخورد با بدحجاب غیرمنطقی و منطقی ۱۲۵
فصل هفتم : ۱-پیامدهای بدحجابی ۱۲۷
الف : پیامدهای بدحجابی ۱۲۸
ب : پیامد اقتصادی ، فرهنگی ۱۲۸
۲-آثار بدحجابی ۱۳۲
الف : جدایی و طلاق ۱۳۲
ب : فساد اجتماعی ۱۳۳
ج : سقوط شخصیت زده ۱۳۳
د : تکذیب آیات الهی ۱۳۳
و : احساس پوچی ۱۳۴
هـ : ایجاد غفلت ۱۳۴
ی : بدآموزی ۱۳۵
نتیجه : ۱۳۶
منابع و مآخذ ۱۳۷
مقدمه
ریشه بیشتر انحرافات دینی و اخلاقی نسل جوان را در لابلای افکار و عقاید آنان باید جستجو کرد . فکر این نسل از نظر مذهبی آن چنان که باید راهنمایی نشده است و از این نظر فوق‌العاده نیازمند هستند و این راهنمایی باید با زبان و منطق همراه باشد .
چرا که هر کسی احساس می‌کند این نسل آنقدر ها هم لجوج نیست و آمادگی زیادی برای دریافت حقایق دارد و هدف از انتخاب این عنوان «‌ریشه‌های بدحجابی زنان » این است که احساس شد ، گذشته از انحرافات عملی فراوانی که در زمینه حجاب بوجود آمده این مسئله و سایر مسائل مربوط به زن ، وسیله‌ای شده در دست یک عده افراد ناپاک و مزدورصفت که از این طریق علیه دین مقدس اسلام جار و جنجال تبلیغاتی راه‌ بیندازند .

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه ریشه های بدحجابی زنان ,
:: بازدید از این مطلب : 395
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی وضعیت خانوادگی و تحصیلی نوجوانان سارق

بررسی وضعیت خانوادگی و تحصیلی نوجوانان سارق
فهرست مطالب
عنوان صفحه
تشکر و قدردانی
(چکیده)
فهرست مطالب
فهرست نمودارها
فهرست جداول
۱-فصل اول :کلیات تحقیق
مقدمه
۱-بیان مسئله
طرح و تعریف مشکل
زمینه مشکل
۱-۲-سوالها
۱-۳-اهمیت تحقیق
۱-۴-هدفهای تحقیق
۱-۵-تعریف اصلاحات
۲-فصل دوم (ادبیات و پیشینه تحقیق)
۲-مقدمه
۲-۱- مفهوم جنایتکاری و بزهکاری
۲-۲-وضع کنونی شناسایی‌ها
۲-۳-علت‌شناسی بزهکاری
۲-۴-پیشگیری بزهکاری نوجوانان
۲-۵-ملاحظات کلی :
۲-۶-نظریه‌ها و پژوهشهای دیگران درباره دزدی
۲-۶-۱-دزدی و مالکیت
۲-۷-انواع دزدیها
۲-۸-جریان عمل دزدی
۳-۱-روش تحقیق
۳-۲-آزمودنیها
۳-۳-ابزار جمع‌آوری داده
۳-۴-روش در تجزیه و تحلیل داده
۴-فصل چهارم (تجزیه و تحلیل داده‌ها)
۴-۱-مقدمه
۴-۲-یافته‌های تحقیق
۴-۳-تجزیه و تحلیل داده‌ها
۵-فصل پنجم (بحث و نتیجه‌گیری)
۵-۱-خلاصه تحقیق
۵-۲-بررسی یافته‌ها
۵-۳-کاربرد یافته‌ها
۵-۴-پیشنهادها
۵-۵-محدودیت‌های تحقیق
الف : فهرست منابع
ب : پیوستها
فهرست نمودارها
۱-متغیرهای مربوط به نوجوانان سارق و غیرسارق
۲-متغیرهای مربوط به نوجوانان سارق
۳-وضعیت تحصیلی نوجوانان سارق و غیرسارق
۴-وضعیت خانوادگی
۵-وضعیت شغل پدر نوجوانان سارق و غیرسارق
۶-وضعیت اعتیاد خانواده و خود نوجوانان سارق
۷-وضعیت سواد نوجوانان سارق و غیرسارق
فهرست جدولها
۱-درصدگیری از هر یک متغیرها مربوط به نوجوانان سارق و غیرسارق
۲-درصد گیری از هر یک از متغیرهای مربوط به گروه نوجوانان سارق
۳-درصد گیری از وضعیت تحصیلی نوجوانان سارق و غیرسارق
۴-وضعیت خانوادگی نوجوان سارق و غیرسارق
۵-وضعیت شغل پدر نوجوانان سارق و غیرسارق
۶-وضعیت اعتیاد خانوار و خود نوجوانان سارق
۷-وضعیت سواد نوجوانان سارق و غیرسارق
مقدمه
خانواده یکی از مهمترین و مقدسترین نهادهای اجتماعی است که در طول تاریخ از جمله عوامل دوام و قوام جامعه بشری بوده و آنچه موجب نگرانی جوامع شده است صدمات و لطمات جبران‌ناپذیری است که بر اثر فروپاشیدن این کانون ایجاد می‌شود .
صدماتی که متوجه تمام اعضای خانواده منجمله فرزندان می شود . جدایی والدین برای فرزندان و خود آنها بسیار حایز اهمیت و قابل بررسی است چرا که وضعیت فرزندان پس از طلاق و جدایی والدین از نگران‌کننده‌ترین و بحث‌انگیزترین جنبه طلاق بوده است . و این مسئله در صورت ازدواج مجدد والدین با دیگری ، ابعاد نگران کننده‌ای به خود می‌گیرد . دوره بلافاصله بعد از جدایی برای اکثر افراد یک دوره تضاد و دوگانگی عاطفی و تغییرات خلقی شدید است (معنوی ، ۱۳۶۲).
این تضاد و دوگانگی موجبات تغییرات عمیق در رفتار خانواده بخصوص و فرزندان پدید می‌آورد که از جملة آن بزهکاری می‌باشد . از طرف دیگر مشخص شده است که بیشتر بزهکاران متعلق به خانواده‌هایی هستند که در آن از محبت و تفاهم اثر کمی وجود دارد و غالباً دارای خانواده‌های از هم پاشیده می‌باشند (نوابی نژاد ، ۱۳۶۲) .
کلوارد  (۱۹۶۵) می‌گوید :
در تئوری گذر از نوجوانی بطرف بزرگسالی که توسط بلاک  نایدرهافر  بیان شده، بسیاری از مشکلاتی که در رابطه با سازگاری نوجوانان می‌باشد مطرح شده است و کوششهای صورت گرفته است .
برای اینکه بزهکاری را بتوانند بعنوان یک مشکل اجتماعی توضیح دهند این مشکل معمولاً بر اساس سه وضعیت می‌باشد :
۱-تغییر اساسی که در وضعیت فرد ایجاد می شود به عنوان بحرانی در زندگی فرد می‌باشد .
۲-شدت بحران بستگی به وسایل رسمی اجتماعی دارد که این تغییرات را در جامعه تسهیل می‌کند .
۳-رفتارهای غیرعادی و انحرافی ممکن است از این بحران ناشی شود .
عبور از دوران کودکی به سمت دوران بزرگسالی یک مسئله خیلی حساس می‌باشد و برای جوامع انسانی یک دوره‌ای فشارزا  ، بحساب می‌‌آید .
یک نوجوان در جوامع امروزی نمی‌تواند هر شغلی که خواست بگیرد و بدلیل پیشرفت فشار روزافزون علم و تکنیک در زمینه‌های مختلف یک نوجوان برای اینکه مهارتی لازم را در این مورد کسب کند نیاز به آموزشهای طولانی‌مدت دارد و قاعدتاً در این دوره یک نوجوان بدلیل موقعیتی که دارد نه می‌تواند نقش‌ پدری را عهده‌دار شود و نه می‌تواند همسری اختیار کند .
نوجوان علیرغم اینکه آمادگیهای لازم را در زمینه‌های عاطفی و بیولوژیکی دارند از اینکه عهده ‌دار نقشهای بزرگسالان شوند تا مدتی محروم می‌مانند و یک وضعیت خاصی دارند که نه بزرگسال و نه کودک محسوب می‌آیند .
بنابراین نوجوانان علاقمند نقشهای بزرگسالان می‌باشند و می‌خواهند آن چیزهایی که بزرگسالان دارند ، اینها هم داشته باشند .
ولی چون امکان دسترسی به این علائقشان بزودی میسر نیست این خودش می‌تواند علتی برای انحراف این نوجوانان باشد و با تشکیل دادن گروه‌های کوچک به آن خواسته‌هایی که امکان دسترسی در آن شرایط برایشان وجود نداشت ، در این گروه‌ها برسند (cloward , 1970) .
بنابراین دوران کودکی پرمایه‌ترین دقایق عمر است . بایستی از تمام طرق ممکنه آموزش و پرورش و کلیه علوم حیاتی و روانی و اجتماعی برای سازندگی و تکوین یک شخصیت ایده‌آل از این وجود شکل‌پذیر بهره گیری کرد . از دست دادن این لحظات گرانبها جبران‌ناپذیر است . به جای اینکه سالهای نخستین عمر کودک را مهمل بگذارند تا در آن زمینه علفهای خودرو و هرزه بروید با دقت تمام آن را آمادة کشت ساخت و در آن بذر ثمربخش پاشید .
این کشت مستلزم شناسایی عمیق و فیزیولوژی و روانشناسی کودک و نیازهای مادی و روانی او است . فراموش نکنیم بزرگترین نیاز کودک محبت است ، کودک درس محبت ، رحم و شفقت ، نیکوکاری ،وفاداری ، صفا ،خلوص ، پاکی ، راستی ، صراحت لهجه ، رشادت ، شهامت ،شجاعت ، ازخودگذشتگی ، فداکاری ، ادب ، فروتنی ، تواضع ، عزت نفس ، تعاون ،سخاوت ،ا حسان ، ایثار ، حریت ، تقوا ، عشق به کمال و سایر سجایا و ملکات انسانی را در نخستین سالهای زندگی خود در دامن پرمهر و محبت پدرومادر از راه بذل محبت آنان می‌آموزد . کانون خانواده تنها پناهگاه و تکیه گاه امید اوست . خانواده آیینه شخصیت کودکان است. باید بکوشیم تا این آیینه شفاف و خالی از رنگ کدورت باشد .(کی‌نیا . م)
بیان مساله :
ویژگی اصلی تشخیص اختلال توداری ، داشتن الگوی تکراری و پیوسته تجاوز به حقوق اولیه دیگران یا تخطی از معیارها و ضوابط اجتماعی متناسب با سن است (wicks, 1984) از نظر پیروان مکتب کلاسیک ، بزهکار فردی است که تحت اراده آزاد خود ، دست به عمل زده است که موجب خسارات و زیان جامعه گردیده است. (کی‌نیا ، ۱۳۵۷)
مظلومان می‌گوید : به نظر (Anderson) عمل بزهکارانه پدیده‌ای از تظاهرات اجتماعی است و عاملی که برای دفاع از خود آنرا مرتکب می‌شود . در واقع تغییر دهنده نوع دفاع ، یا نحوه دفاع می‌باشد .
زیرا او بدین‌وسیله قصد دارد که خارج از اجتماع یا علیه آن به عمل دست بزند که بتواند وجود خود را به اثبات برساند (مظلومان ، ۱۳۶۵) .
از نظر گود : سرقت متضمن روبه‌رو شدن با قربانی است و دزدی با تهدید به زور انجام می‌شود .
طبق تعریف مرکز تحقیق فدرال :
سرقت به عنوان کوششی است برای بدست آوردن هر چیز باارزشی که مورد مواظبت و پاسداری و امانت و کنترل شخص یا اشخاص می‌باشد . بازور و یا بوسیله تهدید به زور یا خشونت و یا با قراردادن قربانی در ترس انجام گیرد .(Goode , 1948) روان‌کاوان سرقت را بیان سمبولیک نیاز به محبت والدین می‌دانند ، که البته بیشتر در مورد سرقتهای بی‌اهمیت صدق می‌کند .
بزهکاران ضعف‌من (Ego) دارند که منجر به جرم غیرارادی می‌شود که با احساس پشیمانی بعد از انجام عمل توام است .
ضعف فرامن (soper Ego) با بزهکاری نقشه کشیده توام است و شخص احساس گناه بعد از آن نمی‌کند . (اشکوری ، ۱۳۵۵) .
اهمیت و ضرورت تحقیق
از نظر (کی‌نیا) جای تردید نیست که در بسیاری از خانواده‌ها فشارهایی وجود دارد که همراه است با ترجیحات ، خصومت ، ناامنیها ، سختی ، خشونت ، و غیره و یا می‌تواند از آن نتیجه شود و این فشارها روی بسیاری از کودکان تاثیر و انعکاسهایی دارد . مشاهده چنین شرایط خانوادگی در میان بعضی از گروه‌های بزهکار منجر به تنظیم این فرمول شده است : « کودکی که ایجاد مسائل پیچیده‌ای می‌کند کودکی است که خود او دارای مسائل پیچیده است .»…….

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی وضعیت خانوادگی و تحصیلی نوجوانان سارق ,
:: بازدید از این مطلب : 541
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه ساختار سرمایه و کارآیی شرکت یک روش جدید برای تست تئوری عامل و کاربردی برای صنعت بانکداری

ساختار سرمایه و کارآیی شرکت یک روش جدید برای تست تئوری عامل و کاربردی برای صنعت بانکداری

فهرست مطالب
خلاصه ۲
۱- مقدمه ۴
۲-۱- مقیاس های کارآیی شرکت ۱۲
۳- مدل تجربی ۲۴
۴- داده ها و متغیرها ۲۷
۵- نتایج ۳۷
۶- نتیجه گیری ها ۴۸
خلاصه
تئوری حاکمیت شرکت پیش بینی می کند که قدرت نفوذ، هزینه های عامل را تحت تأثیر قرار میدهد و به این ترتیب کارآیی شرکت نیز تحت تأثیر قرار داده می شود. روش جدیدی برای تست این تئوری پیشنهاد می کنیم.
در این روش از کارآیی سود نیز استفاده می شود و یا اینکه سودهای شرکت چقدر به کمک شرکتی با بهترین عمل که با شرایطهای خارجی مشابه مواجه است،‌نزدیک هستند. ما در ابتدا، مدل معادلات همزمان را بکار می بریم که خسارات یا ضایعات معکوس از کارآیی گرفته تا ساختمان سرمایه را به حساب می آورد. ما همچنین مقیاس های ساختمان مالکیت را در تست ها کنترل می کنیم. در می یابیم که داده های راجع به صنعت بانکداری با تئوری ثابت هستند و نتایج از لحاظ آماری عمده هستند و از لحاظ اقتصادی نیز چشمگیر و قوی می‌باشند.
ژانویه ۲۰۰۳
کدهای JEL : G32 , G34 , G21, G28
 نظریات بیان شده ،‌الزاماً نظریات هیئت حاکمان،‌بانک ایتالیا و یا کارمندان آنجا را بازتاب نمی‌کنند. از نویسندگان Hamid Mehran, Bob Avery , Anjan Thakor , George Pennacchi و سایر شکت کنندگان در سمپوزیوم JFI/FRBNY/NYU در رابطه با “حاکمیت شرکت در بانکداری و صنایع سرویس های مالی” متشکریم ،‌ از همین شرکت کنندگان سمینار در هیئت حفظ فدرال به خاطر سفارشات و توصیه های راه گشایشان سپاسگزاریم و از آقایان Seth Bnime و Joe scalise به خاطر کمک و همکاری با ارزش تحقیقی کمال تشکر را داریم.
 ۱- مقدمه
هزینه های نماینده (عامل)، در حاکمیت شرکت هم در صنایع مالی و هم در صنایع غیرمالی از جمله مسائل مهمی می باشند. تفکیک مالکیت و کنترل در یک شرکت تحت مدیریت حرفه ای میتواند باعث شود مدیران،‌ بقدر کافی تلاش کاری انجام ندهند، در عایدی های اکتسابی زیاده روی کرده و ورودی ها و خروجی هایی را انتخاب کنند که با برتری های خودشان مناسب است و یا در غیر اینصورت نمی توانند ارزش شرکت را به حداکثر برسانند و در واقع ، هزینه های نماینده مالکیت خارجی برابر است با ارزش از دست رفته از مدیران حرفه ای که بهره وری شخصی شان را به جای ارزش شرکت به حداکثر
می رسانند.
تئوری بیان می کند که انتخاب ساختمان سرمایه ممکن است به کاهش این هزینه های نماینده کمک کند . تحت فرضیه هزینه های عامل، قدرت نفوذ بالا و یا نسبت پائین سهم متعارفی / سرمایه،‌هزینه های نماینده سهم متعارفی خارجی را کاهش میدهد و ارزش شرکتی با تحمیل کردن و یا تشویق کردن مدیران باری تلاش بیتشر در زمینة سود سهامداران افزایش می‌یابد. ازموقع چاپ مقالة اصلی توسط Meckling , Jensen (1976) ، نوشتجات گسترده ای راجع به چنین توضیحات تئوریتیکی عامل ساختمان سرمایه فراهم شده است. قدرت نفوذ بیشتر مالی ممکن است مدیران را تحت تأثیر قرار دهد و هزینه های نماینده را از طریق تهدید تصفیه کاهش دهد، که این باعث ضررهای شخصی به مدیران می شود که به عبارتی در حقوق، شهرت و اعتبار،‌درآمدهای اضافه بر حقوق و غیره دچار ضرر می شوند و از طریق فشار برای تولید جریان نقدی، پرداخت هزینه های سود صورت بگیرد. قدرت نفوذ بالاتر میتواند کشمکش های بین سهامداران و مدیران را در رابطه با انتخاب سرمایه گذاری کاهش دهد، پذیرش مقدار خطر را بالا برد و شرایطهایی که تحت آن شرکت تصفیه شده است و سیاست سود سهام همگی را بیشتر قابل تحمل سازد.
مشکلات حاکمیت شرکت، هزینه های عامل و ساختمان سرمایه ، به ویژه سؤالات مهمی پیرامون سیاست و تحقیق مطرح می کنند که در رابطه با صنعت بانکداری می‌باشند. شاهد قابل عرضه برای امور مورد نظر و ضررهای بزرگ از بعضی سازمان های اصلی بانکداری بین المللی در ورشکستگی های شرکت بزرگ اخیر بیانگر آن است که این سازمان های بانکداری ممکن است بعضی مسائل و مشکلات پیرامون حاکمیت اصلی خودشان داشته باشند، هزینه های عامل نیز ممکن است به ویژه در این صنعت بزرگ باشند چون بانک ها با ماهیت مبهمی که از لحاظ اطلاعات دارند، اطلاعات خصوصی را در زمینة مشتریان وام شان و سایر موارد اعتباری حفظ می کنند. علاوه بر این، ساختمان سرمایة بانک، مستقیماً به وسیله قانون و مقررات تحت تأثیر قرار می گیرد، آنها حداقل ها را برای سرمایة سهم متعارفی و انواع دیگر سرمایة قانونی   را جهت ممانعت از ریسک کردن بیش از حد تنظیم می‌کنند و احتمالاً هزینه های عامل نیز تحت تأثیر قرار می گیرند. حاکمیت شرکت ، هزینه های عامل و ساختمان سرمایه از جمله موضوع هایی هستند که در بانکداری مهم هستند چون نقش های عمده ای را با این صنعت ایفا می کنند و در فراهم آوری اعتبار برای شرکتهای غیرمالی و در انتقال اثرات سیاست پولی و در فراهم آوری پایداری برای اقتصاد به صورت کلی بسیار ارزشمندند.
علیرغم اهمیت این موضوع ها، تحقیق نسبتاً کمی در زمینة فرضیه هزینه های عامل در نوشتجات بانکداری وجود دارد و به بهترین وجه ممکن،‌شاهد تجربی در نوشتجات مالی بصورت یک مجموعه مخلوط شده است. تست هایی از فرضیة هزینه های عامل عمدتاً مقیاس های کارایی شرکت را در زمینة نسبت سرمایه سهم متعارفی و یا اندیکاتور دیگر قدرت نفوذ به اضافه بعضی از متغیرهای کنترل برگشت میدهد. پیش بینی قابل تست فرضیه آن است که افزایش نسبت قدرت نفوذ باید باعث هزینه های عامل پائین تر سهم متعارفی خارجی شده و کارآیی شرکت را بالا ببرد و همه چیز دیگر مساوی حفظ گردند. با اینحال، وقتی قدرت نفوذ، نسبتاً بالا شود، افزایش های بیشتر، هزینه های عامل چشمگیری از بدهی خارجی را تولید می کنند از جمله هزینه های مورد انتظار ورشکستگی و یا پریشانی مالی – که از کشمکش های بین سهامداران و صاحبان سند قرضه مطرح می شود. چون تشخیص تجربی وجه تمایز بین دو منبع هزینه های عامل دشوار است، بنابراین تحقیق موجود کاربردمان، کارآیی شرکت را بصورت انعکاس دهندة کل هزینه های عامل بررسی می‌کند و رابطه ای غیریکنواخت میان کارآیی و قدرت نفوذ برقرار می سازد.
حداقل ۳ مشکل در بررسی های قبلی آشکار می گردد که ما در کاربردمان به آنها اشاره می‌کنیم. اولاً ،‌مقیاس های کارآیی شرکت، معمولاً نسبت هایی گرفته شده از صورتحساب های مالی و یا داده های بازار سهام هستند مثل حاشیه های عمل کنندة تنظیم شدة شرکت و یا برگشتی های بازار سهام.
 این مقیاس ها، خارج از اثرات اختلاف ها در فاکتورهای بازار برون زا که ارزش شرکت را تحت تأثیر قرار میدهند، خالص نمی باشند، اما ورای کنترل مدیریت هستند و بنابراین نمی‌توانند هزینه های عامل را انعکاس دهند. بنابراین تست ها ممکن است با فاکتورهایی دچار اختلال شوند که به هزینه های عامل ارتباطی ندارند. همچنین این بررسی ها، معمولاً محک جداگانه ای را برای کارآیی هر شرکت که در صورت به حداقل رسیدن هزینه های عامل مشخص خواهند شد، تنظیم نمی کنند.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه ساختار سرمایه و کارآیی شرکت یک روش جدید برای تست تئوری عامل و کاربردی برای صنعت بانکداری ,
:: بازدید از این مطلب : 408
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه ساختار تشکیلاتی بیمه نظام خدمات بیمه ای در ایران

ساختار تشکیلاتی بیمه نظام خدمات بیمه ای در ایران

مبلغ بیمه شده بیش از ارزش حقیقی مورد بیمه باشد از آنجا که بیمه نباید و نمی تواند دارای سود و منفعت برای بیمه‌گذار باشد، در صورت تحقق خطر مورد بیمه، حداکثر خسارت پرداختی به بیمه‌گذار به قیمت واقعی خواهد بود نه بیش از آن. در این مورد، مادة ۱۷ شرایط عمومی بیمة آتش سوزی ایران مصوب ۲۷/۸/۱۳۶۶ شورای عالی بیمه چنین مقرر می دارد:

« مادة ۱۷- بیمة مضاعف

اگر تمام یا قسمتی از اموال بیمه شده موضوع این بیمه نامه به موجب قرارداد دیگری و برای همان خطر و مدت نزد بیمه‌گر دیگری بیمه شود بیمه‌گذار ملزم است مراتب را بدون تأخیر و با ذکر نام بیمه‌گر جدید و مبلغ بیمه شده به اطلاع بیمه‌گر برساند.

پیشنهاد بیمه نامه proposal

پیشنهاد بیمه نامه از طرف بیمه‌گذار می تواند به صورت شفاهی یا کتبی بدون هیچ گونه تشریفات ویژه انجام پذیرد. در عمل معمولاً پیشنهاد از طرف بیمه‌گذار با تکمیل فرم پیشنهاد ارائه می شود.

انواع بیمه های مختلف در فصول مختلف این پروژه برسی میشوند.

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه ساختار تشکیلاتی بیمه نظام خدمات بیمه ای در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 655
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 دی 1392 | نظرات ()