نوشته شده توسط : محمد

دانلود طرح کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی

بسمه تعالی

 بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی

 ـ مقدمه

مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ظرفیت اسمی حدود ۱۰ هزار تن در سال در حال بهره برداری است.امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.

 ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:

 گزارش زیر نتایج آمارگیری از کارخانجات رشته ماکارونی سازی ایران می باشد. از ۷۸ کارخانه تهیه رشته و ماکارونی که تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد کارخانجات کشور آمارگیری به عمل آمده است.

نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:

تعداد واحدها، وضع مملکت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشکالات تهیه مواد بسته بندی و اشکالات تولیدی( شامل اشکالات فنی کمبود قطعات یدکی) با بررسی که در مورد اشکالات اساسی کارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت که در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشکال اساسی وجود دارد.

ظرفیت اسمی کارگاههای ماکارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها که محاسبه شده حدود ۹۶۰۰۰۰ تن در سال به ازاء هشت ساعت کار روزانه بدست آمده است.

وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماکارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماکارونی در کارخانجات تولیدی میکرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و…  ساخته میشود و توسط متخصصان کارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.

۱ـ تعداد واحدها وضع مالکیت بصورت در صد کارخانجات بر مبنای تعداد در کل و همچنین تعداد کارکنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود طرح کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی ,
:: بازدید از این مطلب : 953
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای

- طرح احداث گلخانه تولید خیار هندوانه مکعبی و گلهای تزئینی گلخانه ای در سطح ۵۰۰۰ متر مربع

- محل اجرا، استان قزوین- شهرستان آبیک- روستای قره قباد
- زمین محل اجرای طرح: یک قطعه زمین از پلاک ۴۱ اصلی واقع در بخش ۱۵ به مساحت پنجهزار متر مربع بصورت استیجاری از اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین
- منبع تأمین آب: احداث یک حلقه چاه نیمه عمیق
- سرمایه گذاری مورد نیاز اجرا و بهره برداری طرح: ۳/۱۸۲۱ میلیون ریال
- سرمایه گذاری ثابت ۱۱۹/۱۳۱۸ میلیون ریال
- سرمایه گذاری جاری ۱۸۳/۵۰۳ میلیون ریال
- منابع مالی تأمین سرمایه:
تسهیلات بانکی: ۷۵ درصد معادل ۹/۱۳۶۵ میلیون ریال
سرمایه گذاری متقاضی طرح:۲۵% معادل ۳/۴۵۵ میلیون ریال
- پیش بینی تولید سالیانه: ۲۴۰ تن محصول خیار در دو دور کشت
- پیش بینی درآمد سالیانه: ۶۰۰ میلیون ریال
- پیش بینی سود (زیان) طرح: ۵/۲۷۴ میلیون ریال در سال
- سرانه سرمایه گذاری ثابت طرح: ۱۱۹۸۲۹
- -سرانه سرمایه گذاری کل طرح: ۲/۱۴۵۷۰۴
- نرخ بازده سرمایه: ۲۲%
- دوره برگشت سرمایه: ۶/۳ سال
- اشتغال زائی طرح: ۱۲ نفر نیروی ثابت و دائم
- مجری طرح: جعفرانیالو دوقوز
- کارشناسی تهیه کننده طرح سید حمزه میر سلیمی
با مهاجرت سریع روستائیان به شهرها و افزایش پدیده شهرنشینی، در نتیجه صنعتی شدن شهرها آلودگی هوا افزایش یافته است. این پدیده مخصوص کشور خاصی نیست بطوریکه موضوع در سازمان ملل متحد مطرح شده و این سازمان از کشورهای مختلف جهان جهت مبارزه با آن استمداد نحوه است در کشور ما نیز بر اساس آمارهای موجود به خصوص در سالهای اولیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی حدود دو میلیون هکتار از جنگلهای شمال ایران نابوده شده است.
در شهرهای مختلف نیز ساخت و ساز زمینهای مزروعی و تبدیل آن به آپارتمان ها و جاده های آسفالته و غیره به این مفصل دامن زده است.
بدیهی است مبارزه با رشد این پدیده افزایش سطح فضای نسبی که هم چون ریه برای انسان موجب بازگشت حیات به شهرها می شود را می طلبد.
با مطالعه وضع زندگی مردم در شهرهائی چون بابل که مربوط به پانصد سال قبل از میلاد مسیح می باشد به این نتیجه می رسیم که پیشینیان ما نیز به موضوع حیاتی بودن توسعه فضای سبز و تولیدات کشاورزی توجه خاصی داشته اند.
مبحث تولید در مقوله و توسعه به دلیل ایفای نقش محوری از اهمیت خاصی برخوردار است با پیدایش انقلاب صنعتی عصر تازه ای برای تمدن بشری بوجود آمده است این نقطه عطف در تاریخ بشری تنها در پرتو توانائی انسان در به کار گرفتن عوامل تولید پدید آمده است.
پیشرفت چشمگیری که در تولیدات بخش کشاورزی همراه با صنعت در کشورهای توسعه یافته و صنعتی روی داده و ضمن رفع نیازهای داخلی و بالا بردن توان صادرات کشور تقویت بخش های بنیادی جامعه را نیز در پی داشته است.
از جمله دستاوردهای این پیشرفت می توان اشتغال در سطح مطلوب، کاهش نسبی فقر و تویع عادلانه تر درآمد استفاده بهینه از منابع و عوامل تولید و افزایش بهره وری نام برد.
برای دستیابی به هدف های توسعه با شناسائی درست و تخصیص بهینه و بکارگیری مطلوب منابع و عوامل تولید در بخش های مختلف اقتصادی به ویژه کشاورزی یکی از راه کارهای اصولی و بنیادی به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک جهان با محدودیت منابع آبی روبروست می باشد در صورتی که این منابع استفاده نشود بهره برداری از آنها ناکار آمد خواهد بود.
از طرفی از نیروی انسانی در ایران بعنوان مهمترین و حساسترین عامل توسعه بخوبی بهره برداری نمی شود و اکنون نرخ بیکاری در کشور دو رقمی است که توسعه اجتماعی را تحت الشعاع قرار داده است تعبیرات در بخش کشاورزی از دیدگاه اقتصاد کلان با افزایش سرمایه گذاری تغییر نظام های بهره برداری تغییر ساختاری در شبکه مدیریت کلان کشاورزی در نهایت رفع انحصارات دولتی و واگذاری امور خدماتی و تصدیگری به بخش خصوصی است که منجر به اشتغال می شود. چنانچه سرمایه گذاری اولیه مورد نیاز در بخش کشاورزی و مربوط به آن گونه مطلوب انجام نگیرد و بخصوص آموزش های کاربردی توسعه نیابد و عملاً متقاضیان کار در بخش درگیر تولید نشوند منجر به هدر رفتن منابع انسانی و مادی جبران ناپذیری که هزینه کرده ایم می شود….

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای ,
:: بازدید از این مطلب : 1060
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی

فهرست مطالب

پیشگفتار                                            ۲

مقدمه                                               ۵

توضیحات درباره طرح                                      ۷

تأثیرات و اهداف طرح                                         ۹

چگونگی کار و فعالیت این مکانها                                  ۱۲

چارت تقسیم بندی بخشهای مراکز اطلاع رسانی                             ۴۱

شرایط و نحوه ی ایجاد چنین مکانهایی چگونه است ؟                      ۱۸

کنترل بصورت دولتی یا واگذاری به بخش خصوصی ؟                     ۱۹

ایجاد بخشی برای اطلاع رسانی درباره ی کالاها و لوزم مصرفی                  ۲۲

نتیجه                                               ۲۴

 مقدمه :

احتمالاً تا به حال برایتان پیش آمده و یا با افرادی برخورد کرده اید که در تصمیم گیریهای مهم دچار مشکل شده اند و این مشکل عمدتاً به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در زمینه ی مورد انتخاب خود بوده است ؛ برای مثال برای انتخاب یک رشته تحصیلی اغلب افرادی که در موقعیت تصمیم گیری قرار می گیرند ،  بدون داشتن اطلاعاتی در مورد موضوع رشته ی ورودی و یا با داشتن اطلاعات اندک ، دچار چندگانگی در انتخاب شده و بلاجبار به یکی از آن رشته ها وارد شده که ممکن است با شرایط وخواسته های فرد هماهنگ نبوده و بعد از مدتی وی را با مشکل مواجه کند .

این اتفاق در بسیاری از زمینه های مختلف زندگی ، که در آنها نوع انتخاب نقش اصلی را دارد اتفاق می افتد ، برای مثال : در انتخاب رشته ورزشی ، هنری ، تحصیلی ، شغلی و … .

این نوع تصمیم گیریها موجب پشیمانی از اتلاف وقت و هزینه مادی و معنوی شده و چه بسا افرادی بعد از مدتها به این نتیجه خواهند رسید که راه را اشتباه آمده اند و باید از راه دیگری وارد می شده اند و این امر باعث می شود که یا این افراد اجباراً در این رشته ادامه فعالیت دهند و یا حتی بعد از این مدت مجبور به خاتمه کار ویا شروع دوباره از نقطه ی دیگری شروع کنند .

این نوع اشتباهات در ظاهر فقط به بخش کوچکی از جامعه یعنی همان فرد تصمیم گیرنده و شاید بعضی از اطرافیان وی تأثیر منفی بگذارد ، در صورتیکه این نوع تصمیمات بخش عظیمی از سرمایه های جامعه را که برای آن فرد ،‌ از لحظه ورود و ادامه ی فعالیت در آن زمینه قرار داده شده را از بین می برد و همچنین ایجاد هزینه ی فرصت زیادی می کند و ضرر بسیار بزرگی را با عدم فعالیت و یا تغییر و یا حتی ادامه ی بی انگیزه ی آن رشته توسط افراد این چنینی بر روی جامعه شامل می شود .

حال برای حل این چنین مشکلات و کمتر کردن اینگونه اشتباهات باید راه حل های مختلفی را در نظر گرفت و بهترین ها را برای اجرا در تکمیل نمود . بعنوان یک راه حل موثر ، می توان مکانها و یا اداره جاتی را ایجاد کرد تا در این مکانها عرضه ی اطلاعات در زمینه های مختلف داده شود تا افراد از اتلاف وقت و سرمایه و سردرگمی فراوان در امور مهم زندگی درآیند و با دید بازتر ، با اتلاف وقت کمتر و با انگیزه ی بیشتر و قوی تر شروع به فعالیت کرده و فعالیت خود را ادامه دهند .

همانطور مشخص است بسیاری از اشتباهات افراد جامعه در زمینه های مختلف ، از نداشتن اطلاعات صحیح در آن زمینه است . براستی چرا باید با داشتن چنین سرمایه ی عظیمی ، از آن بهره ی صحیح نبرده و آنرا در اختیار تمام بخشهای جامعه قرار نداده تا از این سرمایه ی بزرگ بصورت صحیح تر استفاده شود ، در صورتی که می توان از این سرمایه ی عظیم  بهره ی فراوان برد ؟

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی ,
:: بازدید از این مطلب : 1118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود طرح پرورش قـارچ خوراکـی

مقدمـه :

مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.

لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند.

 قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.

اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور  در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.

   روش تولـید :

    مراحل پرورش قارچ خوراکی عبارتند از:

   الف- تهیه بذر

   ب- تهیه کمپوست

   پ- کشت بذر

   ت- رشد ریشه‌های قارچ

   ث- خاک ریزی

   ج- برداشت

    الف- تهیه بذر:

   برای تهیه بذر ، دانه های گندم را بعد از جوشاندن در کیسه های کوچک پلاستیکی ریخته و جهت جلوگیری از هجوم میکروب های هوازی به آن ، دهانه آن را با پنبه مسدود نموده و به مدت دو ساعت در اتوکلاو استریل می‌کنند. سپس بسته‌های فوق‌الذکر را با ماده تلقیحی با هاگ و اسپور واریته قارچ مورد نظر تلقیح می‌کنند و سپس کیسه ها را در محوطه با حرارت حدود ۲۵ درجه سانتی گراد به مدت سه هفته نگهداری می‌نمایند که در این مدت، میسیلیوم بر روی دانه های گندم رشد نموده و آماده کشت می‌باشند و این عمل را تهیه مایه می‌نامند.

    ب- تهیه کمپوست:

   کمپوست از اختلاط کاه ، کود مرغی، گچ، اوره و آب به نسبت ۱۰، ۵، ۷ ، ۴/۰ و ۲۵ حاصل می‌شود.

     پ- کشت بذر:

   در این مرحله کمپوست تهیه شده در جعبه های چوبی ریخته شده و دانه های گندم حاوی میسیلیوم قارچ روی آن  کشت شده و پس از فشرده سازی آن را در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۰ درصد نگهداری می‌کنیم.

  ث- رشد ریشه های قارچ:

   ریشه های قارچ میسیلیوم پس از حدود دو تا سه هفته تمام محیط کشت را فرا می‌گیرند . در این مرحله نوبت به خاکریزی می‌رسد.

 ت- خاک ریزی :

   در این مرحله، سطح تمام جعبه های حاوی کشت با خاک استریل که قبلا آماده شده به ضخامت ۳ الی ۵ سانتی‌متر پوشانده می‌شود. pH این خاک باید حدود ۵/۷ باشد . سپس دمای محیط را به ۱۸ درجه سانتی گراد تقلیل می‌دهند.

  ج- برداشت:

   پس از دو تا سه هفته قارچ ها با شکل گرفتن خود ، شروع به رشد کرده و پس از چند روز تمام سطح کشت را می‌پوشانند . برداشت قارچ در این زمان آغاز می‌گردد. در هر دوره کشت معمولا بین پنج تا شش نوبت برداشت وجود دارد که هر نوبت حدود یک هفته به طول می‌انجامد. بعد از پایان دوره کشت کمپوست باقیمانده مستقیما قابل فروش است.

    توجیه اقتصادی طرح :

    الف سرمایه گذاری ثابت :

    الف ۱ ) زمیـن :

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود طرح پرورش قـارچ خوراکـی ,
:: بازدید از این مطلب : 928
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود طرح کارآفرینی پرورش گوساله در استان اردبیل

فهرست مطالب

عنوان                                           صفحه

مقدمه ………………………………………

مجریان طرح – محل اجرای طرح – هدف از ا جرای طرح ….

بازاریابی – عملیات اجرای طرح ………………….

کل هزینه‌های اجرای طرح – منابع هزینه طرح ………..

وضعیت کلی طرح – انواع مواد اولیه مورد نیاز طرح ….

وضعیت زمین محل اجرای طرح ……………………..

استهلاک و تعمیر و نگهداری ……………………..

ساختمانهای مورد نیاز و برآورد هزینه اجرای آن ……

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و برآورد هزینه خرید .

برآورد هزینه تأسیسات …………………………

هزینه وسایط نقلیه و تجهیزات اداری ……………..

سرمایه در گردش مورد نیاز ……………………..

پیش بینی تولید برای سه سال اول بهره‌برداری ………

مراحل اجرای و زمانبندی شده طرح ………………..

خلاصه سرمایه گذاری طرح ………………………..

منابع تامین سرمایه گذاری طرح ………………….

نیروی انسانی مورد نیاز طرح ……………………

پرسنل موجود و مورد نیاز ………………………

برآورد هزینه‌های تولیدی و عملیاتی طرح …………..

پیش بینی حسابهای عملکرد سود و زیان …………….

پیش بینی گردش وجوه نقدی ………………………

پیش بینی جدول بازپرداخت اصل اقساطی تسهیلات اعطائی ..


بسمه تعالی

مقدمه:

از آنجائیکه سرچشمه اصلی عقب ماندگی کشورهای توسعه نیافته و عقب نگه داشته شده ناتوانی نهادین بخش کشاورزی و دامی تولیدات غذائی است و متأسفانه کشور ما با جمعیت روز افزون شدید خود بخصوص در زمینه مواد غذائی مورد نیاز فعلی و آتی خود با مشکلات زیادی مواجه می‌باشد. لذا تهیه طرحهایی برای رفع این مشکلات و اجرای پروژه‌هائی که موجبات افزایش تولید و راندمان مواد غذائی را در پی داشته باشند بسیار حائز اهمیت است.

افزایش تولید در رسیدن به خودکفائی در بخش کشاورزی، هم از نظر ایجاد امنیت غذایی برای مردم و هم از نظر کاهش وابستگی اقتصادی و سیاسی و جلوگیری از خروج ارز قابل توجهی که می‌تواند در سرمایه‌گذاریهای زیر بنایی صنعتی باعث توسعه و رشد اقتصادی کشور شده بیش از پیش نمایان است.

خوشبختانه بعد از پیروزی شکوهمند اسلامی ایران با بذل و توجه مسئولین محترم نظام جمهوری اسلامی به بخش کشاورزی و دامپروری و گنجاندن برنامه‌های موفقی در قالب طرح پنجساله، اهمیت و نقش برنامه‌ریزی و سرمایه گذاریهای زیر بنایی صنعتی باعث توسعه و رشد اقتصادی کشور شده بیش از پیش نمایان است.

خوشبختانه بعد از پیروزی شکوهمند اسلامی ایران با بذل و توجه مسئولین محترم نظام جمهوری اسلامی به بخش کشاورزی و دامپروری و گنجاندن برنامه‌های موفقی در قالب طرح پنجساله، اهمیت و نقش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری صحیح در توسعه و شکوفائی استعداد‌های کشاورزی را بر همگان روشن نمود.

استان اردبیل با پتانسیلهای نهفته خویش قبل از آنکه استان مطرح، تولید کننده محصولات زراعی باشد یک استان دام خیز است و مراتع سرسبز، شرایط مساعد تولید علوفه و اکولوژیکی منطقه ایجاد سرمایه‌گذاری در امر پرورش دام را بیش از پیش طلب می‌نماید. با توجه به مازاد علوفه‌ای که در استان وجود دارد و به سایر استانها ارسال می‌شود، همچنین با صنعتی کردن بخش پرورش دام و سرمایه‌گذاریهای بیشتر می‌توان اذعان داشت این استان بزودی قادر خواهد بود یکی از قطبهای بزرگ صادر کننده مواد پروتئینی به سایر استانها و کشورهای تازه استقلال یافته همجوار باشد.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود طرح کارآفرینی پرورش گوساله در استان اردبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 985
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی

ایجاد این واحد به منظور ایجاد اشتغال برای جوانان و رفاه جامعه و مردم و خدمت به جامعه می باشد.

چارت تشکیلاتی و سیستم کنترل

دفتردار           آبدارچی و نظافت چی          مربی تعلیم دهنده رانندگی

 میزان مفید بودن طرح برای جامعه

به علت ایجاد کسب و کار یکی از علل مفید بودن این طرح اشتغال زایی است که فعلاً برای اعضای گروه خودمان و با گسترش کسب و کار، با جذب افراد دیگر کمک به رفع مشکل بی کاری جامعه خواهیم کرد و یکی دیگر از دلایل مفید بودن طرح این است که متقاضیان این نوع آموزش می توانند با مراجعه به این آموزشگاه کار خود را در کوتاهترین زمان ممکن به انجام برسانند و سومین دلیل مفید بودن این طرح طبق موازین اسلامی می دانند و شرایطی را که برای رعایت این موازین اسلامی فراهم کنیم تا بتوانند به راحتی کار خود یعنی برای بانوانی که دنبال به این نوع آموزش هستند مربی زن بگذارند و بانوانی که مربی مرد می خواهند باید و حتماً یک نفر بالای ۱۵ سال همراه خود داشته باشند و انتخاب ساعت دوره عملی آموزش رانندگی به دلخواه افراد می باشد که خود نوعی مشتری سالاری است که اصل مهم در جذب متقاضیان است.

تحلیل کلی کسب و کار

به طور کلی روند کار در این طرح به این صورت است که ابتدا با گرفتن مجوزهای مختلف جهت احداث چنین آموزشگاهی و با توجه به اینکه در یکی دو سال اخیر تقاضا در گرفتن گواهینامه افزایش یافته و با توجه به تبصره ای که در هیئت وزیران انجام گرفته مشروع به اینکه کسانی که می خواهند گواهینامه بگیرند باید یک سری دوره های آموزشی را باید بگذرانند و واگذاری این نوع آموزش به بخش خصوصی برآنشویم تا نیازهای جامعه و کسب و کار و جذب درآمد،این شرکت را احداث کنیم در مرحله بعد جهت تکمیل نیروهای آموزشی مناسب استخدام گردد به اموزش کار آمد خواهیم پرداخت و در ادامه به تجهیز و آماده کردن محیط آموزشی می پردازیم و در نهایت برنامه های آموزشی جوانب مورد کار  شرکت را مورد ارزیابی قرار می دهیم.

این مکان جدید آموزشی است نه صدور گواهینامه.

ارزیابی محصول و بازار محصولات

با توجه به اینکه ما در این طرح محصول کلی تولید نمی کنیم بلکه هدف از محصول همان آموزش است که در اختیار داوطلبان قرار می دهیم.

و بطور کلی با توجه به اهمیت و نیاز آموزشی و آشنایی با رانندگی و زمینه های مختلف این آموزش در میان مردم و دانشجویان به عنوان وسیله نقلیه و رفاه حال خود از این آموزش استفاده می کنند می توان عنوان کرد که بازار این محصول ما هیچگاه راکد نخواهد شد. همواره از طرف متقاضیان اصلی مورد استقبال قرار خواهد گرفت ولی همواره باید رقابت شدید بین شرکت ها به این پارامتر در ایجاد کسب و کار بسیار حائز اهمیت بوده و بطور کلی مورد توجه قرار بگیرد.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی ,
:: بازدید از این مطلب : 1152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی سم شناسی ، آفت کشها

فهرست مطالب

بخش اول: سم شناسی…………………………………………………………………………………..

مقدمه……………………………………………………………………………………………………….

تاریخچه…………………………………………………………………………………………………….

طبقه بندی سموم…………………………………………………………………………………………..

نامهای سموم……………………………………………………………………………………………….

غلظت به کار رفته و آزمایشهای اولیه در سم شناسی……………………………………….

فرمولاسیون سموم……………………………………………………………………………………….

ترکیبات مهم استعمالی در فرمولاسیون……………………………………………………………

تعاریف مهم در سم شناسی ………………………………………………………………………….

خانواده های شیمیایی سموم…………………………………………………………………………..

ارگانوفسفره ها…………………………………………………………………………………………….

پایروتروئیدها……………………………………………………………………………………………….

کار با مات ها، دی نیتروفنل و دی تیو کاربامات ها ………………………………………….

ترکیبات آلی لکره…………………………………………………………………………………………..

روغن ها ……………………………………………………………………………………………………..

آنتی بیوتیک ها………………………………………………………………………………………………

ایزو تیوسیانات ها، بنزیمیدازول ها و ترکیبات بنزنی………………………………………….

اکسانتئینها و تری آزول ها…………………………………………………………………………….

ترکیبات معدنی، قارچ کش های استروئید، نیکوتین…………………………………………….

سایر ترکیبات ………………………………………………………………………………………………

بخش دوم: گزارش کارآموزی در بخش آفت کش ها………………………………………..

مقدمه …………………………………………………………………………………………………………

تاریخچه، اهداف و بخشهای موسسه تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی ………………

آزمایشگاه باقیمانده سم…………………………………………………………………………………

بخش مایکوتوکسین ها…………………………………………………………………………………..

بخش مقاومت آفات و سم پاشی……………………………………………………………………..

بخش سنتزفرمون………………………………………………………………………………………….

فرمون- کاربردها، تله ها و روند کاری آزمایشگاه …………………………………………..

سنتزفرومون ها …………………………………………………………………………………………..

آزمایشگاه  استخراج و عصاره گیره……………………………………………………………….

بازدید از آزمایشگاه ……………………………………………………………………………………..

FAO واقع در بخش و منابع …………………………………………………………………………

منابع……………………………………………………………………………………………………………

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی سم شناسی ، آفت کشها ,
:: بازدید از این مطلب : 911
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه کارآفرینی شرکت بهپاک

فهرست مطالب
فصل اول : کلیات شناخت طرح   

مقدمه ای بر کارآفرینی     ۱
نیازسنجی از وضع بازار     ۳
بازاریابی شرکت بهپاک    ۴
کلیات تاریخچه شرکت     ۹
سرمایه شرکت و تعمیرات آن     ۱۰
اعضاء هیئت مدیره     ۱۱
اساسنامه شرکت بهپاک     ۱۲
نام ، موضوع ، مدت و …     ۱۲
تغییرات در سرمایه شرکت     ۱۶
مجامع عمومی     ۱۹
هیئت مدیره     ۲۶
بازرس     ۳۶
حسابهای شرکت     ۳۸
انحلال و تصفیه     ۴۰
فصل دوم : بررسی فنی طرح   
محل اجرای طرح     ۴۲
هزینه های سرمایه گذاری     ۴۳
سرمایه در گردش     ۴۹
برنامه تولید و برآورد هزینه های تولید     ۵۰
فصل سوم : بازار و بازاریابی   
مدیریت و بازاریابی     ۵۶
سیستم بازار     ۶۰
عناصر محیط بازاریابی     ۶۱
روش های رقابتی     ۶۲
برنامه ریزی استراتژیک بازاریابی     ۶۳
تجزیه و تحلیل و ارزیابی سرمایه گذاریها     ۶۴
برنامه ریزی استراتژیک واحدها     ۶۵
فرآیند بازاریابی     ۶۶

فصل چهارم : بررسی اقتصادی طرح   

سویا     ۶۷
عنوان     صفحه
تاریخچه    ۶۷
ارزش تغذیه ای سویا     ۶۸
خواص تابعی سویا     ۷۴
علت پذیرش پایین برای مصرف سویا     ۷۷
پروتئین سویا در صنایع غذایی     ۷۸
روش مصرف سویا     ۷۹
نمودارها     ۸۰
فصل پنجم : بررسی مالی طرح   
نسبت های مالی     ۸۲
نسبت های نقدینگی     ۸۲
نسبت های فعالیت     ۸۲
نسبت های سودآوری     ۸۳
فصل ششم : راه اندازی کارخانه   
امور اداری     ۸۴
آموزش ضمن خدمت     ۸۵
امور مالی     ۸۶
کلیاتی در مورد کارکنان شرکت بهپاک     ۸۷
چارت سازمانی کارکنان     ۸۹
عملکرد و فعالیت     ۹۰
فعالیت بخش روغنکشی    ۹۱
فعالیت بخش تولید آرد و پروتئین     ۹۳
فعالیت بخش پنبه پاک کنی    ۹۳
خرید     ۹۴
خط تولید     ۹۵
نمودارهای مربوط به عملکرد کارخانه     ۹۶
منابع و مآخذ    ۹۸

 (((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه کارآفرینی شرکت بهپاک ,
:: بازدید از این مطلب : 959
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه کارآفرینی تولید کلید و پریز

فهرست مطالب

مقـدمه

پیشگفتار

تعریف محصول

مواد مصرف و کاربرد محصول

کالاهای رقیب و یا کالای جانشین کیفیت آنها

بررسی کالبدی

کنتاکتها

وسیله قطع کننده جرقه

اتصالات مکانیکی رابط و ترمینالها

محفظه و بدنه

بررسی های فنی

بررسی تکنولوژی های مختلف

بررسی روش های مختلف تولید محصول

بررسی شیوه های کنترل تولید محصول

مشخصات مواد اولیه ، مصرف ، قیمت و محل تامین آنها

ماشین آلات و تجهیزات

محاسبه تعداد ماشین آلات و بالانس خط تولید

مشخصات ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل

تاسیسات

استاندارد کلیدهای برقی برای مصارف خانگی و مشابه

حدود

شرایط عمومی

کلیاتی راجع به آزمایشها

مشخصات اسمی و نوع منبع نیرو

طبقه بندی

بر حسب نوع جریان

بر حسب درجه محافظت در برابر رطوبت

برحسب نوع اتصال

بر حسب روش بکار اندازی

بر حسب روش نصب

علامت گذاری

پیش بینی برای اتصال زمین

ترمینال اتصال هادیها

ساختمان

اطلاعاتی در مورد طرح

ویژگیها و مشخصات فنی مورد لزوم

روش کنترل و ایستگاههای کنترل در خط تولید

پاره ای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه کارآفرینی تولید کلید و پریز ,
:: بازدید از این مطلب : 939
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه کارآفرینی ترشیجات – خیار شود و مربا

فهرست مطالب
مربا
چکیده ۴۰
-۲ معرفی محصول ۴۱
-۱-۲ مشخصات کلی محصول ۴۱
-۲-۲ شماره تعرفه گمرکی ۴۱
-۳-۲ شرایط واردات وصادرات ۴۱
-۴-۲ استانداردهای ملی وجهانی ۴۲
-۵-۲ قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ۴۲
-۶-۲ موارد مصرف و کاربرد ۴۳
-۷-۲ کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ۴۳
-۸-۲ اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز ۴۳
-۹-۲ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ۴۳
-۳ وضعیت عرضه و تقاضا : ۴۴
۲- بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای – ۱-۲ و ۲
توسعه
و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون ۴۴
-۳-۲ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول
۴۷ سال ۸۵
-۷-۲ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه ۴۷
-۸-۲ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان
توسعه آن ۴۸
-۹-۲ بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ۶۲
۱و ۲- بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف
تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول : ۶۲
مربا ۶۲
-۳ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت ۷۷
-۱-۳ محوطه سازی ۷۸
-۲-۳ ساختمان ۷۹
-۳-۳ ماشین آلات ۸۰
-۴-۳ تاسیسات ۸۱
-۵-۳ وسائط نقلیه ۸۲
-۶-۳ تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی ۸۲
-۷-۳ هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده ۸۲
-۸-۳ هزینه های قبل از بهره برداری ۸۳
-۹-۳ سرمایه در گردش ۸۵
-۱۰-۳ برآورد حقوق و دستمزد ۸۶
-۱۱-۳ برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات ۸۸
-۱۲-۳ هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک ۸۹
-۱۳-۳ هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید ۸۹
-۱۴-۳ هزینه های توزیع و فروش ۸۹
-۱۵-۳ جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید ۹۰
-۱۶-۳ نتیجه گیری ۹۱
-۴ میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن ۹۲
-۵ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ۹۳
-۶ وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ۹۳
-۷ بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی
امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح ۹۳
-۸ وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی ۹۴
-۹ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید ۹۴
-۱۰ در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این
پروژه ها چگونه خواهد بود ۹۵
مراجع ۹۶

پیوست ها ( بخش نامه های مربوط به قوانین واردات و صادرات ) ۹۶

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه کارآفرینی ترشیجات – خیار شود و مربا ,
:: بازدید از این مطلب : 964
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()