نوشته شده توسط : محمد

دانلود پاورپوینت تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه

فهرست مطالب

مقدمه
تعریف تغذیه
ویژگی ها غذا
عناصر سنگین
درجه سمی بودن فلزات سنگین
عملکرد آهن در بدن
علائم کمبود
دلایل کمبود
بیماری ها
عملکرد مس در بدن
علائم کمبود
علائم مسمومیت
بیماری ها
عملکرد روی در بدن
علائم کمبود
عوامل موثر بر جذب روی
مقادیر توصیه شده
مسمومیت
راه های پیشگیری
علایم مسمومیت سرب
اثرات مسمومیت
راه های آلودگی
علایم مسمومیت کادمیوم
بیماری ها

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه ,
:: بازدید از این مطلب : 830
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پاورپوینت جنبش هنر و صنایع دستی انگلستان

فهرست مطالب

انقلاب صنعتی
پیامدهای انقلاب صنعتی در انگلستان
انجمن پیش رافائل
نهضت هنر و صنایع دستی انگلستان (۱۹۴۰-۱۸۵۰)
سه منبع مهم شکل گیری ریشه های جنبش هنر و صنایع دستی
نهضت هنر و صنایع دستی انگلستان (۱۹۴۰-۱۸۵۰)
اهداف ،گرایش های فکری و شخصیت ها
فاز اول
فاز دوم
جان راسکین:      JOHN RUSKIN (۱۹۰۰-۱۸۱۹ )
ویلیام موریس        ( ۱۸۹۶- ۱۸۳۴ ) WILIAM MORRIS
فعالیت های موریس
خانه موریس
تناقص در کارها ی موریس و راسکین :
ویلیام دمورگن ( ۱۹۱۷ -۱۸۳۹ )
اوئن جونز ( ۷۴ – ۱۸۰۹ ) ( Owen Jones )
دانته گابریل روستی ( ۸۲ -۱۸۲۸ )( Dante Gabriel Rosseti )
والتر کرین ( ۱۹۱۵ – ۱۸۴۵ ) ( Walter Crane )
آگوستوس ولبی نورتمور پیوجین (۵۲ – ۱۸۱۲ )( AWN Pugin )
ادوارد برن جونز ( ۹۸-۱۸۳۳ )( Edward Burne – Jones )
چارلز لاک ایستلیک ( ۱۹۰۶ – ۱۸۳۶ )Charles Locke Eastlake
آرتور لیبرتی ( ۱۹۱۷ – ۱۸۴۵ )Arthur Lasenby Liberty
کریستوفر درسر ( ۱۹۰۴ – ۱۸۳۴ )Christopher Dresser
چارلز وویسی ( ۱۹۴۱ – ۱۸۵۷ )CFA Voysey
آرتور مک موردو ( ۱۹۴۲ – ۱۸۵۱ )Arthur HMakmurdo
ریچارد نورمن شاو (۱۹۱۲-۱۸۳۱)   Richard NShaw
چارلز اشبی ( ۱۹۴۲ – ۱۸۶۳ )Chaerles Robert Ashbee
ویلیام لئبی ( ۱۹۳۱ – ۱۸۵۷ )William RLethaby
منابع

 

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت جنبش هنر و صنایع دستی انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 1155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پاورپوینت درس آناتومی انسانی

فهرست مطالب
فصل اول : آشنایی با آناتومی
فصل دوم : سلول وبافت
فصل سوم : اسکلت
فصل چهارم : مفاصل
فصل پنجم : عضلات
فصل ششم : دستگاههای عصبی و مترشحه داخلی
فصل هفتم : دستگاههای قلبی ، عروقی و لنفاوی
فصل هشتم : دستگاه تنفس
فصل نهم : دستگاه گوارش

فصل دهم : دستگاه ادراری

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت درس آناتومی انسانی ,
:: بازدید از این مطلب : 1298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل

فهرست مطالب

 تعریف عیار  پروتئین

وسائل لازم برای آزمایش

معرف های لازم برای آزمایش

مشخصات نمونه مورد آزمایش

طرز عمل

تیتراسیون

دقت آزمایش

علل اصلی اشتباه در عمل

روش نصب رنگ

اصول آزمایش

رنگهای مورد استفاده

شرائط انجام آزمایش

معرفهای لازم برای آزمایش

محلول رنگ و تامپون

طرز عمل

معرفهای لازم برای آزمایش

تنظیم رابطه بین دانسیته اوپتیک محلول و مقدار پروتئینها

محاسبه ظرفیت نصب رنگ

مقایسه روشهای سیاه آمیدو و Orange – G:

تعیین مقدار کازئین شیر(روش استاندارد بین المللی):

اصول آزمایش

وسائل لازم برای آزمایش(رسوب دادن کازئین):

نتیجه گیری

تعیین مقدار ازت غیر پروتئینی

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل ,
:: بازدید از این مطلب : 847
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

پاورپوینت سموم مواد غذایی

فهرست مطالب

سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی را هیچگاه در یخچال نگهداری نکنید
ماده سمی “آکریلامید” موجود در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس منجر به مرگ می‌شود
آلودگی های شیمیایی مواد غذایی
سموم طبیعی موجود در مواد غذایی
سموم تولید شده توسط میکروارگانیسم ها
سموم ناشی از محیط زیست
مسمومیت دی اکسین ها
مسمومیت کلرو انیزولها
مسمومیت نیتروزامینها

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت سموم مواد غذایی ,
:: بازدید از این مطلب : 861
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها

فهرست مطالب

تعاریف و مفاهیم
نگرشی دیگر در شناسایی فرایندها
رویکرد فرایندی
حرکت فرآیندها در یک سازمان
مزایای رویکرد فرآیندی
ارزش فرآیندها از دیدگاه مشتری
فرایندهای مشتری مدار Customer Oriented Processes
مدل اختاپوس و تعیین فرآیندهای COP
یک فرآیند مشتری مدار
نمودار لاک پشت Turtle Diagram
طبقه بندی فرآیندهای یک سازمان
اثر بخشـی
اثر بخشـی فرآیند
کارایی
کارایی فرایند
اثر بخشی و کارایی
نمودار جریان فرایند
نمودارهای جریان اطلاعات
نمودار جریان مستندات –DFD فیزیکی
نمودار جریان داده ها –DFD منطقی
بهبود مداوم
تفکر بهود مداوم
ارزش
تعریف بهبود مستمر
ویژگی های اساسی فرآیند بهبود مستمر
مهمترین اهداف بهبود مستمر
فرایند شناسایی مشکل
تعریف مساله
تعاریف و اصطلاحات
تمایز بین مشکلات اتفاقی و مزمن
تفاوت خلاقیت با نوآوری
گروههای حل مساله
هیات‌های بررسی
گروه‌های یک بخش
دوایر کنترل کیفیت
گروه‌های بهبود
گروه‌های بهره‌وری
فرایند حل مساله
برنامه
اجرا
کنترل
اقدام
مراحل اصلی فرایند حل مساله
انواع تفکر
موانع تفکر خلاق
مرحله اول شناسایی مشکلات
طوفان ذهنی
قواعد طوفان ذهنی
توفان ذهنیBRAIN STORM
قواعد توفان ذهنی
جلسه توفان ذهنی
دلایل کاهش اثربخشی گروههای حل مساله
تعریف روشنی از مشکلات
انتخاب و اولویت بندی مسائل
مرحله۲ جمع آوری اطلاعات
مرحله۳ تجزیه و تحلیل داده ها
تجزیه و تحلیل مساله
تفسیر اطلاعات
مرحله ۴ شناسایی راه حل ها و انتخاب
یافتن راه حلها
تحلیل هزینه منفعت
اولویت بندی راه حل های مسائل
مرحله ۵ حل مسأله
حل خلاق مسئله (CPS)
مرحله ۶ برنامه اجرای راه حل
ارائه راه حلها
مرحله ۷ نظارت و ارزیابی نتایج
نظارت و ارزیابی نتایج
مرحله ۸ ادامه برای بهبود
تلاش در جهت بهبود
جایگاه سیستمهای مدیریت
تعامل سیستمها
مدیریت
چرخه PDCA و بهبود در سازمانها
جایگاه استفاده از PDCA در سازمان
ماهیت و اهمیت برنامه ریزی
برخی نتایج حاصل از برنامه ریزی
فرآیند خلق استراتژی
برنامه‌ریزی استراتژیک
SWOT ماتریس
مواردی دیگر از برنامه ریزی
مراحل اصلی حل مسأله
اجرا ( اقدام ) DO
اجرای برنامه ها
بررسی CHECK
بررسی
نظارت و ارزیابی نتایج
اقدام ( اصلاحی ) ACT
نتیجه نهایی
مدلSAMIE(مدلی برای بهبود فرآیندها)
SAMIE
Analyze
Measure
Improve
Evaluate
SAMIE MODEL

 (((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها ,
:: بازدید از این مطلب : 856
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پاورپوینت کارخانه ماکارونی رشته به رشته

فهرست مطالب
مقدمه
فهرست کمیته راهبری
اصطلاحات و تعاریف
کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی
فرایند تولید
پیشنهادات
اهداف
شرح وظایف کارمندان
۱- شرح وظایف مدیر عامل
۲- شرح وظایف مدیر عامل
شرح وظایف مدیر کارخانه
شرح وظایف مسئول کنترل کیفیت
شرح وظایف انباردار
شرح وظایف سرپرست تولید
شرح وظایف سرپرست بسته بندی
شرح وظایف پرسنل تأسیسات (تولید )
شرح وظایف پرسنل بسته بندی
لیست فعالیت ها( برای تهیه جدول تقسیم کار )
عنوان سازمان مجتمع غذایی رشته به رشته

۴ مدیر کارخانه

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت کارخانه ماکارونی رشته به رشته ,
:: بازدید از این مطلب : 1099
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پاورپوینت کربوهیدارت ها

فهرست مطالب
کربوهیدرات‌ها
ساختار
دسته‌بندی کربوهیدرات‌ها
دوقندی‌ها
پلی‌ساکاریدها
سوخت‌وساز کربوهیدرات‌ها
کارکرد مواد قندی و نشاسته در بدن
منابع غذایی قندی و نشاسته‌ای
انرژی‌زایی کربوهیدرات‌ها
پروتئین
یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها
متابولیسم اسیدهای آمینه
مقدار مورد نیاز پروتئینبرای یک ورزشکار
منابع غذایی پروتئین ها
ویژگیهای خاص بعضی از گوشت های قرمز
فرآورده های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار
ماهیها
تخم مرغ
فراوردهای لبنی
دسرهای دارای شیر وبستنی
جایگزینی مواد غذایی پروتئینی
واکسها
کلسیم
اطلاعات ویتامین ها
A ویتامین
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
تداخل داروئی
ویتامین C
عملکرد
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
آب
ماده ای شگفت انگیز
فرمول شیمیایی آب
اشکال متغیر
اهمیت آب در زندگی
آب در زندگی روزانه
مصرف آشکار و نهان آب
منبع کمیاب
آب آشامیدنی
آب فرهنگ و مذهب

شناخت محیط رشد آب

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت کربوهیدارت ها ,
:: بازدید از این مطلب : 882
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پاورپوینت کربوهیدارت ها

فهرست مطالب
کربوهیدرات‌ها
ساختار
دسته‌بندی کربوهیدرات‌ها
دوقندی‌ها
پلی‌ساکاریدها
سوخت‌وساز کربوهیدرات‌ها
کارکرد مواد قندی و نشاسته در بدن
منابع غذایی قندی و نشاسته‌ای
انرژی‌زایی کربوهیدرات‌ها
پروتئین
یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها
متابولیسم اسیدهای آمینه
مقدار مورد نیاز پروتئینبرای یک ورزشکار
منابع غذایی پروتئین ها
ویژگیهای خاص بعضی از گوشت های قرمز
فرآورده های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار
ماهیها
تخم مرغ
فراوردهای لبنی
دسرهای دارای شیر وبستنی
جایگزینی مواد غذایی پروتئینی
واکسها
کلسیم
اطلاعات ویتامین ها
A ویتامین
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
تداخل داروئی
ویتامین C
عملکرد
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
آب
ماده ای شگفت انگیز
فرمول شیمیایی آب
اشکال متغیر
اهمیت آب در زندگی
آب در زندگی روزانه
مصرف آشکار و نهان آب
منبع کمیاب
آب آشامیدنی
آب فرهنگ و مذهب

شناخت محیط رشد آب

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت کربوهیدارت ها ,
:: بازدید از این مطلب : 934
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

فهرست مطالب

مقدمه
تغییرات شیمیایی در پی انجماد
ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد
هوا زدگی
اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها
فراورده های دامی
سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از انجماد
استفاده از سرما
رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی
منجمد کردن مواد غذایی
حفظ کیفیت مواد غذایی

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد ,
:: بازدید از این مطلب : 872
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مهر 1392 | نظرات ()