مقدمه تعریف تغذیه ویژگی ها غذا عناصر سنگین درجه سمی بودن فلزات سنگین عملکرد آهن در بدن علائم کمبود دلایل کمبود بیماری ها عملکرد مس در بدن علائم کمبود علائم مسمومیت بیماری ها عملکرد روی در بدن علائم کمبود عوامل موثر بر جذب روی مقادیر توصیه شده مسمومیت راه های پیشگیری علایم مسمومیت سرب اثرات مسمومیت راه های آلودگی علایم مسمومیت کادمیوم بیماری ها
فهرست مطالب فصل اول : آشنایی با آناتومی فصل دوم : سلول وبافت فصل سوم : اسکلت فصل چهارم : مفاصل فصل پنجم : عضلات فصل ششم : دستگاههای عصبی و مترشحه داخلی فصل هفتم : دستگاههای قلبی ، عروقی و لنفاوی فصل هشتم : دستگاه تنفس فصل نهم : دستگاه گوارش
سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی را هیچگاه در یخچال نگهداری نکنید ماده سمی “آکریلامید” موجود در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس منجر به مرگ میشود آلودگی های شیمیایی مواد غذایی سموم طبیعی موجود در مواد غذایی سموم تولید شده توسط میکروارگانیسم ها سموم ناشی از محیط زیست مسمومیت دی اکسین ها مسمومیت کلرو انیزولها مسمومیت نیتروزامینها
تعاریف و مفاهیم نگرشی دیگر در شناسایی فرایندها رویکرد فرایندی حرکت فرآیندها در یک سازمان مزایای رویکرد فرآیندی ارزش فرآیندها از دیدگاه مشتری فرایندهای مشتری مدار Customer Oriented Processes مدل اختاپوس و تعیین فرآیندهای COP یک فرآیند مشتری مدار نمودار لاک پشت Turtle Diagram طبقه بندی فرآیندهای یک سازمان اثر بخشـی اثر بخشـی فرآیند کارایی کارایی فرایند اثر بخشی و کارایی نمودار جریان فرایند نمودارهای جریان اطلاعات نمودار جریان مستندات –DFD فیزیکی نمودار جریان داده ها –DFD منطقی بهبود مداوم تفکر بهود مداوم ارزش تعریف بهبود مستمر ویژگی های اساسی فرآیند بهبود مستمر مهمترین اهداف بهبود مستمر فرایند شناسایی مشکل تعریف مساله تعاریف و اصطلاحات تمایز بین مشکلات اتفاقی و مزمن تفاوت خلاقیت با نوآوری گروههای حل مساله هیاتهای بررسی گروههای یک بخش دوایر کنترل کیفیت گروههای بهبود گروههای بهرهوری فرایند حل مساله برنامه اجرا کنترل اقدام مراحل اصلی فرایند حل مساله انواع تفکر موانع تفکر خلاق مرحله اول شناسایی مشکلات طوفان ذهنی قواعد طوفان ذهنی توفان ذهنیBRAIN STORM قواعد توفان ذهنی جلسه توفان ذهنی دلایل کاهش اثربخشی گروههای حل مساله تعریف روشنی از مشکلات انتخاب و اولویت بندی مسائل مرحله۲ جمع آوری اطلاعات مرحله۳ تجزیه و تحلیل داده ها تجزیه و تحلیل مساله تفسیر اطلاعات مرحله ۴ شناسایی راه حل ها و انتخاب یافتن راه حلها تحلیل هزینه منفعت اولویت بندی راه حل های مسائل مرحله ۵ حل مسأله حل خلاق مسئله (CPS) مرحله ۶ برنامه اجرای راه حل ارائه راه حلها مرحله ۷ نظارت و ارزیابی نتایج نظارت و ارزیابی نتایج مرحله ۸ ادامه برای بهبود تلاش در جهت بهبود جایگاه سیستمهای مدیریت تعامل سیستمها مدیریت چرخه PDCA و بهبود در سازمانها جایگاه استفاده از PDCA در سازمان ماهیت و اهمیت برنامه ریزی برخی نتایج حاصل از برنامه ریزی فرآیند خلق استراتژی برنامهریزی استراتژیک SWOT ماتریس مواردی دیگر از برنامه ریزی مراحل اصلی حل مسأله اجرا ( اقدام ) DO اجرای برنامه ها بررسی CHECK بررسی نظارت و ارزیابی نتایج اقدام ( اصلاحی ) ACT نتیجه نهایی مدلSAMIE(مدلی برای بهبود فرآیندها) SAMIE Analyze Measure Improve Evaluate SAMIE MODEL
فهرست مطالب مقدمه فهرست کمیته راهبری اصطلاحات و تعاریف کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی فرایند تولید پیشنهادات اهداف شرح وظایف کارمندان ۱- شرح وظایف مدیر عامل ۲- شرح وظایف مدیر عامل شرح وظایف مدیر کارخانه شرح وظایف مسئول کنترل کیفیت شرح وظایف انباردار شرح وظایف سرپرست تولید شرح وظایف سرپرست بسته بندی شرح وظایف پرسنل تأسیسات (تولید ) شرح وظایف پرسنل بسته بندی لیست فعالیت ها( برای تهیه جدول تقسیم کار ) عنوان سازمان مجتمع غذایی رشته به رشته
فهرست مطالب کربوهیدراتها ساختار دستهبندی کربوهیدراتها دوقندیها پلیساکاریدها سوختوساز کربوهیدراتها کارکرد مواد قندی و نشاسته در بدن منابع غذایی قندی و نشاستهای انرژیزایی کربوهیدراتها پروتئین یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها متابولیسم اسیدهای آمینه مقدار مورد نیاز پروتئینبرای یک ورزشکار منابع غذایی پروتئین ها ویژگیهای خاص بعضی از گوشت های قرمز فرآورده های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار ماهیها تخم مرغ فراوردهای لبنی دسرهای دارای شیر وبستنی جایگزینی مواد غذایی پروتئینی واکسها کلسیم اطلاعات ویتامین ها A ویتامین علائم و نشانه های کمبود منابع غذائی تداخل داروئی ویتامین C عملکرد علائم و نشانه های کمبود منابع غذائی افراد با نیاز های خاص تداخل داروئی آب ماده ای شگفت انگیز فرمول شیمیایی آب اشکال متغیر اهمیت آب در زندگی آب در زندگی روزانه مصرف آشکار و نهان آب منبع کمیاب آب آشامیدنی آب فرهنگ و مذهب
فهرست مطالب کربوهیدراتها ساختار دستهبندی کربوهیدراتها دوقندیها پلیساکاریدها سوختوساز کربوهیدراتها کارکرد مواد قندی و نشاسته در بدن منابع غذایی قندی و نشاستهای انرژیزایی کربوهیدراتها پروتئین یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها متابولیسم اسیدهای آمینه مقدار مورد نیاز پروتئینبرای یک ورزشکار منابع غذایی پروتئین ها ویژگیهای خاص بعضی از گوشت های قرمز فرآورده های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار ماهیها تخم مرغ فراوردهای لبنی دسرهای دارای شیر وبستنی جایگزینی مواد غذایی پروتئینی واکسها کلسیم اطلاعات ویتامین ها A ویتامین علائم و نشانه های کمبود منابع غذائی تداخل داروئی ویتامین C عملکرد علائم و نشانه های کمبود منابع غذائی افراد با نیاز های خاص تداخل داروئی آب ماده ای شگفت انگیز فرمول شیمیایی آب اشکال متغیر اهمیت آب در زندگی آب در زندگی روزانه مصرف آشکار و نهان آب منبع کمیاب آب آشامیدنی آب فرهنگ و مذهب
مقدمه تغییرات شیمیایی در پی انجماد ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد هوا زدگی اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها فراورده های دامی سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از انجماد استفاده از سرما رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی منجمد کردن مواد غذایی حفظ کیفیت مواد غذایی