دانلود طرح کارآفرینی شیر کنترل بخاری گازی
فصل اول
۱-۱ – مقدمه :
شیر کنترل گاز بخاری دستگاهی است در بخاری جهت تنظیم فشار گاز و وسیله ای است جهت روشن و خاموش کردن بخاری های گاز سوز،جهت اینکه شیر کنترل وظیفه خود را بخوبی انجام دهد نیازمند قطعاتی مکمل همچون ترموکوپل و پیلوت می باشد. در داخل شیر کنترل وسیله ای وجوددارد بنام مگنت که به جهت خاصیت مغناطیسی آن جهت تولید جرقه برای روشن کردن بخاری استفاده می شود. همچنین در بعضی مواقع که گاز شهری دارای ناخالصی می باشد. در داخل شیر کنترل فیلتری وجود دارد که ناخالصی های گاز شهری را جذب می نماید. پیچ تنظیمی درروی شیر وجود دارد که اگر آن را به سمت پایین فشار دهیم جریان گاز برقرار می گردد و درجاتی در روی آن می باشد که برای زدن جرقه و خاموش و روشن کردن شمعک از آن استفاده می شود.
۱-۲- معرفی محصول
کشور ما دارای منابع عظیم سوخت های فسیلی و گاز می باشد. امروزه در اکثر مناطق کشور،گاز رسانی به شهرها انجام یافته و به همین دلیل استفاده از وسایل گاز سوز افزایش یافته است. محصول تولیدی مادر بخاری های گاز سوز مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله وظیفه هدایت و کنترل گاز به درون بخاری به میزان مناسب بر عهده دارد. همچنین وسیله ای است جهت روشن و خاموش نمودن بخاری جهت انجام بهینه این وظیفه از قطعات مکمل همچون ترموکوپل و پیلوت استفاده می شود. ترموکوپل از جنس مفتولی است که از یک طرف بوسیله ای به نام مگنت متصل می گردد و از طرف دیگر به پیلوت متصل شده،و وظیفه آن هدایت جرقه ای است که توسط مگنت تولید شده و جهت روشن نمودن بخاری عمل مینماید.
۱-۳- بررسی های اقتصادی طرح
قیمت تمام شده جهت تولید یک دستگاه شیر کنترل مبلغ ۴۰۰۰۰ ریال می باشد و قیمت فروش ان در بازار ۷۰۰۰۰ ریال می باشد بنابراین سود حاصل از تولید یک شیر کنترل مبلغ ۳۰۰۰۰ ریال برآورد می گردد. جهت احداث کارخانه در مرحله اول نیاز به یک میلیارد تومان سرمایه می باشد که می بایست در مراحل بعدی جهت توسعه خطوط تولید این میزان سرمایه گذاری افزایش یابد.
۱-۴-کاربرد محصول
کاربرد محصول در بخاری های گازسوز می باشد. البته جهت شومینه های گازسوز و وسایل گازسوز دیگر همچون سماور، گازهای پایه دار جهت آشپزخانه ها نیز کاربرد دارد.
۱-۵- کالاهای رقیب محصول
در حال حاضر این محصول هیچ گونه کالای رقیبی و جانشین ندارد. اما در آینده ممکن است چنین موردی اتفاق بیفتد.
۱-۶-ظرفیت تولید
ظرفیت تولید متوسط کارخانه با توجه به توقف هایی که ممکن است در خط تولید بوجود آید حدود ۱۲۰۰۰ دستگاه می باشد.
فصل دوم
۲-۱- بررسی بازار
کل تعداد کارخانه هایی که در این زمینه در کشور فعالیت می نمایند ۵ کارخانه می باشد همانند نگهبان گاز ـتوانکاران و . . . به همین دلیل سرمایه گذاری در این زمینه می تواند سود آور باشد.
۲-۲- بررسی اقتصادی
(((برای دانلود کلیک کنید )))
:: موضوعات مرتبط:
پروژه کارآفرینی ,
,
:: برچسبها:
دانلود طرح کارآفرینی شیر کنترل بخاری گازی ,
:: بازدید از این مطلب : 774
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0