نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس

فهرست مطالب

فصل اول

جدول نتایج چکیده طرح ۳

 فصل دوم

 کلیات در راستای شناسائی محصول و۶

مقدمه

 ۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و ۷

 ۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای۱۰

 ۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش۱۱

 فصل سوم

بررسی و برآوردهای فنی  ۱۲

۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه                                                           ۱۲

۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید                                                                                  ۱۲

۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد                                                                         ۱۷

۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت                                                    ۲۰

۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد                                         ۲۵

۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری  همراه با مشخصات فنی منابع تامین و …                                    ۲۶

۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید              ۳۳

۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی                                                           ۳۷

۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی                                                                     ۴۰

۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و …                             ۴۱

 فصل چهارم

بررسی های مالی و اقتصادی                                                                                                ۴۳

۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد                                                         ۴۴

۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد                                                  ۴۶

۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری                                            ۵۰
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی                                     ۵۳

۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید                                           ۵۴

۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار                                             ۵۶

۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و …                          ۵۶

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 





:: موضوعات مرتبط: پروژه کارآفرینی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس ,
:: بازدید از این مطلب : 987
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: